Allround verhuurmakelaar Amsterdam

Zoek je naar een betrouwbare verhuurmakelaar in Amsterdam? Dan ben je bij AMEO op de goede plek. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een verhuurmakelaar zoekt. Wil je zelf een pand verhuren of gaat het om het huren van een woning of appartement? Wij staan graag voor je klaar. Tijdens het gehele traject mag je rekenen op onze professionele begeleiding. Of het nu gaat om het aanvragen van een vergunning, het werven van huurders of het sluiten van het huurcontract, wij staan voor je klaar. Bel of mail ons en we helpen je meteen verder.

content content-01

Woning verhuren via verhuurmakelaardij Amsterdam

Je zoekt naar een verhuurmakelaar in Amsterdam omdat je je eigen woning wilt verhuren? De medewerkers van AMEO staan graag voor je klaar. Ga je zelf voor kortere of langere tijd de stad uit en lijkt het je een prettig idee dat de woning bewoond blijft? Je kunt de extra inkomsten die je op deze manier genereert wel gebruiken? Neem contact met ons op en stap voor stap begeleiden wij je tijdens dit verhuurproces. Allereerst is het van belang om de vraaghuurprijs te bepalen. Misschien heb je zelf ook al een bedrag in gedachten. Wij zijn er voor deskundig advies. Een realistische vraagprijs verhoogt de kans op een succesvolle verhuur. Wij hebben een goede werkwijze om tot deze vraagprijs te komen. We laten namelijk een puntentelling van de woning maken. Dit zorgt voor een objectieve en eerlijke huurprijs. Is het nodig om een verhuurvergunning aan te vragen? Wij regelen het voor je.

Neem contact op

content content-02

Onze verhuurmakelaarij Amsterdam is er voor het vinden van huurders

Als de verhuurvraagprijs is bepaald en de vergunning is binnen, dan is het tijd voor het zoeken van huurders. Je wilt vast en zeker dat er al snel geschikte mensen op je pad komen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw pand zo snel mogelijk verhuurd kan worden. We doen dit op verschillende manieren. Allereerst zorgen wij voor een professionele presentatie van de woning. We plaatsen hem op de AMEO website, op Funda, op Pararius, op Mva en op de NVM-database. Op die manier komt de te verhuren woning bij zoveel mogelijk mensen in beeld. Als je het op prijs stelt, plaatsen we ook borden of biljetten bij de woning. Dit is zeker niet verplicht. Het gebeurt pas na overleg met jou als uiteindelijke verhuurder. Wil je meer weten over onze manier van werken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.