Krijg helder inzicht in erfpacht

Erfpacht: onoverzichtelijk en best ingewikkeld

Als een van de weinige steden in Nederland heeft Amsterdam nog altijd een actief erfpachtbeleid. Dat beleid is door de jaren heen aangepast, vaak onder invloed van maatschappelijke veranderingen. Daardoor is een onoverzichtelijke lappendeken aan regelingen en bepalingen ontstaan.

Hoe ingewikkeld ook, erfpacht is vaak medebepalend voor de waarde van vastgoed. Het is dus een belangrijk extra element dat aandacht verdient bij aankoop én verkoop, bij zowel woningen als bedrijfsmatig vastgoed. Maar denk ook aan situaties als transformatie van kantoor naar woningen of herzieningen aan het einde van het tijdvak. Helder inzicht in het erfpachtcontract bepaalt of je als ondernemer of als burger de juiste keuze maakt. Daarom is professionele begeleiding geen overbodige luxe, maar eerder een ‘must’.

content erfpachtcontent-01

Quick scan

Ameo is daarbij de perfecte partner. Wij kunnen je op basis van een ‘quick scan’ op korte termijn advies geven, of in meer complexe gevallen een diepgravend onderzoek starten

Vraag de Quick scan aan

content erfpachtcontent-02

No cure no pay

In de meeste gevallen besparen wij onze klanten veel geld. Daarom kunnen we vaak werken met een resultaatafhankelijke beloning: no cure, no pay.

Neem contact op met onze specialisten

content erfpachtcontent-03

Erfpachtadvies nodig?

Dus ben je op zoek naar erfpacht advies? Wij zijn je graag van dienst. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze afdeling erfpacht.

 

Mail voor erfpachtadvies