Bedrijfsonroerendgoed

Bedrijfsonroerendgoed (taxatie, aan- en verkoop, aan- en verhuur)

Ameo begrijpt als geen ander het belang van vastgoed voor de groei en het succes van je bedrijf. Daarom bieden wij een complete dienstverlening in commercieel vastgoed (BOG).

Onze expertise in commercieel vastgoed is breed, of het nu gaat om een waardebepaling, begeleiding bij de aan- of verkoop van een bedrijfspand of begeleiding bij de huur of verhuur van bedrijfsruimtes.

content bedrijfsonroerendgoedcontent-01

Ameo makelaars is jouw specialist voor bedrijfsonroerend goed

Ons team van gecertificeerde taxateurs heeft uitgebreide ervaring in het bepalen van de waarde van commercieel vastgoed. We bieden nauwkeurige en gedetailleerde taxatierapporten die voldoen aan de eisen en normen.

Of je nu op zoek bent naar een nieuw bedrijfspand of van plan bent er een te verkopen, wij bieden deskundige begeleiding en onderhandeling om ervoor te zorgen dat je transactie optimaal en succesvol verloopt.

content bedrijfsonroerendgoedcontent-02

Onze BOG-dienstverlening

We helpen huurders bij het vinden van de ideale bedrijfsruimte en verhuurders bij het vinden van kwalitatieve huurders. Onze uitgebreide kennis van de Amsterdamse markt zorgt voor de beste overeenkomsten.

Het juridische aspect van bedrijfsonroerendgoedtransacties kan complex zijn. We zorgen ervoor dat al je contracten en verplichtingen juridisch waterdicht zijn.

Onze makelaars zijn op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en trends, zodat we je altijd de meest actuele informatie kunnen bieden.

Ons team

content bedrijfsonroerendgoedcontent-03

Betrokkenheid 

De betrokkenheid bij onze klanten is groot en onze resultaten zijn bewezen. Laten we samen ook van jouw commercieel vastgoedtraject een succesverhaal maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een eerste afspraak.

Neem contact op