Ameo makelaars reviews - makelaar Amsterdam

Lees hier wat onze opdrachtgevers over ons schrijven

Onze Funda score
9.5
9,3
Alles was snel en efficiënt geregeld. Makelaar was ten alle tijde goed bereikbaar. Huis snel verkocht voor een goede prijd.
10
Vanaf het eerste gesprek tot het laatste contact wat wij hadden met Ameo Makerlaars & Taxateurs kan ik niks anders zeggen dat wij zeer tevreden zijn over hoe alles is aangepakt en uitgevoerd. Zowel Marjan als Mark beide even vriendelijk en weten waar ze het over hebben. Ook het contact met Maaike liep voorspoedig. Wij zullen Ameo Makerlaars & Taxateurs zeker aan andere aanbevelen.
10
Wij hebben het verkoopproces als zeer prettig ervaren. Met alle kennis, deskundigheid en begeleiding van onze makelaar hebben wij zorgeloos ons huis kunnen verkopen.
10
Ik werd van alles enorm goed op de hoogte gehouden en er werd goed meegedacht! Zeer aan te bevelen!!
10
Top makelaar! Leen heeft ons zeer goed geholpen en is zeer flexibel en toegankelijk! Wij zijn blij met onze aankoop.
9,8
Frederique van Ameo is van harte aan te raden als makelaar. Ze reageert snel, regelt afspraken bij de huizen die je wilt bezichtigen en is bovenal een kritische 'partner' in je koopproces. Ze zet duidelijk uiteen wat de voor- en nadelen zijn van een huis en verdiept zich in de opgeleverde stukken in het geval je wilt gaan bieden. Ze is niet bang om kritisch te zijn en laat je geheel vrij in je keuze om al dan niet op een huis te bieden. Hierbij ondersteunt ze je altijd door een suggestie te doen voor een bod, met een duidelijke toelichting waarom ze denkt dat dat een geschikt bod zou zijn. Al met al zou ik in de toekomst zeker weer met haar willen werken!
8,3
Good service and result. The process, in a changing market, didn’t go exactly as expected but the advice was consistent and proved to be spot on. We were well managed with the process and outcome good in retrospect, which I think is a real sign of quality.
10
Vriendelijk en klantgericht. Vaker zaken met ze gedaan en altijd naar wens.
Tijdens het gehele traject goede communcatie gehad.
10
Persoonlijk met en een uitstekende begeleiding, vakmensen die de markt en de behoefte van de klant goed begrijpen. op meerderen vlakken uitstekende adviseurs.
ook omtrent aankoop en ontwikkeling.
8,8
Het contact met onze makelaar liep altijd goed en soepel, we werden gelijk van alle ontwikkelingen op de hoogte gebracht. Frank is zeer transparant, vriendelijk en ter zake kundig.
9
Wij hebben onze makelaar als prettig, betrokken en kundig ervaren.

Deze makelaar is een echte aanrader.
8
Goede communicatie, duidelijke verwachtingen en heldere afspraken. Makelaar had uiteindelijk de gouden tip voor een appartement in Amsterdam. Na de bezichtiging en het biedingsproces te zijn doorlopen, heb ik onder begeleiding van Ameo het appartement gekocht.