Deskundige makelaar Amsterdam West 

Als je zoekt naar een geschikt makelaarskantoor in Amsterdam West, nodigen we je van harte uit bij AMEO. Wij werken al meer dan 20 jaar in Amsterdam en kennen de woningmarkt als geen ander. Bij ons vind je een realistische kijk op de huizenmarkt. Daarnaast houden we van duidelijke afspraken en een heldere communicatie. Jij bent van plan je woning te verkopen? Neem contact met ons op en we komen op korte termijn bij je langs. We bespreken jouw wensen en daarna ontvang je van ons, een geheel vrijblijvende, offerte. Wij stellen voor onze klanten altijd een passend zoekprofiel op. Op basis daarvan ontvang je elke iedere dag een overzicht van woningen die net in de verkoop zijn gekomen. Uiteraard gaat het dan om huizen die matchen met jouw zoekopdracht.

content content-01

Makelaardij Amsterdam West staat voor je klaar

Schakel je onze makelaar uit Amsterdam West en omstreken in, dan staan we continue voor je klaar. Daar mag je op vertrouwen. Het hele traject van de woningverkoop is bij ons in goede handen. En dat betekent dan echt van a tot z. Denk onder meer aan het bepalen van de verkoopprijs, een goede presentatie op verschillende kanalen en een deskundige begeleiding tijdens de eventuele bezichtigingen. Zelfs over de afspraken voor de bezichtigingen hoef jij je niet druk te maken. Wij zullen dit voor je regelen. Uiteraard houden we volkomen rekening met jouw wensen. Zijn er mensen in jouw woning wezen kijken, dan ben je vanzelfsprekend heel nieuwsgierig. Wij zorgen dan ook zeker voor een snelle terugkoppeling.

Neem contact op

content content-02

Onderhandelingen bij makelaarskantoor Amsterdam West in goede handen

Wij van makelaardij Amsterdam West hopen natuurlijk dat er snel een mooi bod komt voor jouw woning of appartement. Is dat het geval, dan voeren wij de onderhandeling. Dat doen we uiteraard namens jou en daarom ook alleen in nauw overleg met jou. Op het moment dat er een mondelinge overeenkomst bereikt is, laten we de koopakte opstellen. Is dat gebeurd, dan nemen we hem met je door. Stel altijd gerust alle vragen die je hebt. Wij zijn er voor om je te helpen. Als het eventuele financieringsvoorbehoud gepasseerd is, dan is jouw huis definitief verkocht. Uiteraard dienen dan ook de 3 dagen wettelijke bedenktijd voorbij te zijn. We hopen dat we ook jou zo snel mogelijk mogen feliciteren met een succesvolle verkoop van je woning.