Betrouwbare makelaar Amsterdam en omstreken

Zoek je een prettig makelaarskantoor in Amsterdam en omgeving? Dan ben je bij AMEO op de juiste plek. Wij begrijpen dat je veel vragen kunt hebben als je een werkplek of een woning zoekt in Amsterdam. Daarom helpen we je graag bij deze uitdaging. We zijn er voor een deskundige begeleiding. Tijdens het hele traject van zoeken, kopen en alles wat daarbij komt staan wij voor je klaar. Het hele proces is van A tot Z in goede handen bij makelaarskantoor AMEO. Heb je al helder wat je budget is? Wij denken graag met je mee. Het is belangrijk om vrij exact te weten wat jouw budget is. Natuurlijk helpen we je met zoeken. Dankzij ons brede netwerk hebben wij een ruim aanbod en vinden we hopelijk al snel wat jij zoekt. Heb je iets geschikts op het oog, dan bepalen we samen met jou het bod. Vind je het niet nodig dat wij je begeleiden tijdens het hele project? Je mag ook onze hulp inschakelen bij een van de processen. Bel vrijblijvend voor informatie.

content content-01

No cure no pay bij makelaardij Amsterdam

Ga je in zee met onze makelaar in Amsterdam, dan staan we graag voor je klaar. Omdat wij de stad goed kennen en omdat we als eerste op de hoogte zijn van het nieuwe aanbod, zijn we heel succesvol. Krijgen wij een zoekopdracht van een klant, dan gaan we meteen aan de slag. We vinden in de meeste gevallen al snel een geschikt appartement of huis. Het slagingspercentage ligt bij AMEO hoog. Lukt het, om welke reden dan ook, niet om aan jouw wensen te voldoen? Vinden we geen geschikte woning of werkplek? Dan betaal je bij ons ook niet. Wij hanteren namelijk het principe van no cure no pay.

Neem contact op

content content-02

Kom met je wensen naar makelaarskantoor Amsterdam

Je bent van harte welkom bij onze makelaardij in Amsterdam. Ben je eerst nog op zoek naar informatie? Mail of bel ons en we maken meteen een afspraak met je. We nodigen je graag uit in ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Wil je ons inschakelen voor de verkoop van je woning, dan komen we graag bij jou aan huis om alles door te spreken. Als je zoekt naar een woning in Amsterdam, dan inventariseren we allereerst jouw woonwensen en voorkeuren. Hebben we die in kaart gebracht, dan stellen we een passend zoekprofiel samen. Op basis daarvan krijg je van ons elke dag een overzicht van nieuwe woningen die matchen met jouw zoekopdracht.