Ervaren en professionele
makelaar Rivierenbuurt

Zoek je naar een geschikt makelaarskantoor in de Rivierenbuurt? AMEO staat graag voor je klaar. Dit is de regio waar je wilt gaan wonen? Zeker in de huidige tijd valt het niet altijd mee om een geschikte woning te vinden. Wij zijn er voor je. Dankzij ons brede netwerk vinden we hopelijk snel jouw droomwoning. Zag je zelf al een woning die je geschikt lijkt? Wij plannen graag een afspraak voor je in om bij dat huis te gaan kijken. We gaan met je mee tijdens de bezichtiging. Op een objectieve en professionele manier checken we verschillende zaken. We laten je weten hoe het staat met het onderhoud van het pand, we vertellen je over de actuele waarde en ook de ligging van het huis nemen we mee in onze beoordeling. Zo komen we tot een betrouwbaar en professioneel advies.

content content-01

Maak gebruik van professionele diensten van makelaardij Rivierenbuurt

De makelaar uit de Rivierenbuurt neemt graag de onderhandelingen van je over. We geven je na de bezichtiging een positief advies? Je bent zelf ook tevreden over het huis dat je bezocht hebt? Dan komt er altijd een vrij spannend onderdeel. Er moet onderhandeld worden met de verkoper en diens makelaar. Wij bespreken met jou de beste onderhandelingstactiek. Ook vertellen we je het nodige over de ontbindende voorwaarden als dat relevant is. Het concreet uitvoeren van de onderhandelingen kun je met een gerust hart aan ons overlaten.

Neem contact op

content content-02

Ons makelaarskantoor Rivierenbuurt plant afspraak in bij Notaris

Onze makelaardij Rivierenbuurt doet er alles aan om de aankoop zo snel mogelijk af te ronden. We hopen dat we op een fijne en vlotte manier een akkoord kunnen bereiken. Wij plannen dan een afspraak in bij de notaris. Het is tenslotte nodig om de koopakte te tekenen. De conceptkoopakte nemen we van te voren uitvoerig met je door. Uiteraard zijn we van de partij als jij gaat tekenen. Dan volgt als laatste nog de levering. Je kunt bijna je nieuwe woning intrekken. Toch is het belangrijk dat we voor de levering nog een laatste check doen. We bekijken of de woning goed is achtergelaten. In de meeste gevallen is dat zo en laten wij je uiteindelijk achter als een blije koper.