Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam

Vraagprijs € 750.000 k.k.

Thuis begint op de Joan Melchior Kemperstraat 117-I, een lichte dubbel brede bovenwoning van circa 100 m², met een heerlijk zonnig balkon en berging op de begane grond. *English text below* Rust, ruimte, en licht zijn woorden die dit appartement typeren, en...
Lees meer

Beeldmateriaal

Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam

Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam

Omschrijving

Thuis begint op de Joan Melchior Kemperstraat 117-I, een lichte dubbel brede bovenwoning van circa 100 m², met een heerlijk zonnig balkon en berging op de begane grond. *English text below* Rust, ruimte, en licht zijn woorden die dit appartement typeren, en...
Lees meer

Kenmerken

Adres
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, 1051 TN Amsterdam
Woonoppervlakte
ca. 100m²
Inhoud
ca. 285m³
Aantal kamers
4
Bouwjaar
1905
Energielabel
D
Alle kenmerken

Kenmerken

Aanvaarding

Bijdrage VVE
€ 146
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Joan Melchior Kemperstraat 117 I
Postcode
1051 TN
Plaats
Amsterdam

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 100m²
Inhoud
ca. 285m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV-Kabel, Frans balkon

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
HR Combi compact Intergas (2000, Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging
Balkon
Ja
Schuur
Inpandig

Omschrijving

Thuis begint op de Joan Melchior Kemperstraat 117-I, een lichte dubbel brede bovenwoning van circa 100 m², met een heerlijk zonnig balkon en berging op de begane grond.
*English text below*
Rust, ruimte, en licht zijn woorden die dit appartement typeren, en wellicht ben jij straks de gelukkige koper die van dit alles vol mag gaan genieten. De Joan Melchior Kemperstraat is centraal gelegen in de Staatsliedenbuurt en op loopafstand van het hippe Westerpark en de levendige Jordaan. Met de fiets ben je ook zo bij de bruisende Foodhallen.

Het vierkamerappartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een courante indeling met maar liefst drie ruime slaapkamers, een royale doorzon woonkamer en een woonkeuken welke grenst aan het brede balkon aan de achterzijde.

Indeling:
Eerste verdieping: Via het gemeenschappelijke trappenhuis kom je op de eerste verdieping. Naast de voordeur bevindt zich aan de buitenzijde een afsluitbare meterkast. Na de entree kom je binnen in de centrale gang die toegang biedt tot alle kamers van het appartement.
De hoofdslaapkamer aan de voorzijde biedt door de brede openslaande raampartij met Frans balkon een pittoresk uitzicht op de straat. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee slaapkamers die beide toegang hebben tot het balkon op het zuiden. In het middengedeelte vind je de badkamer. Deze is voorzien van een douche, wastafel en de wasmachine aansluiting. In de gang beschik je over een handige schoenen opbergkast.

De woonkamer is samen met de moderne open woonkeuken gelegen over de gehele diepte van het appartement. Door de brede raampartijen aan voor- en achterzijde komt er veel daglicht binnen en heb je een mooi uitzicht op de statige Amsterdamse gebouwen. Aan de achterzijde bij de woonkeuken is het balkon te bereiken met openslaande deuren en aan de voorzijde zit een tweede Frans Balkon.

De hoekvormige woonkeuken is voorzien van een werkeiland en voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Tussen de open keuken en woonkamer bevindt zich een royale berging met de CV-ketel en mogelijkheid om hier de wasmachine en droger te plaatsen.
In 2000 heeft er een grondige en complexmatige renovatie plaatsgevonden waarbij extra aandacht is geschonken geluidsisolatie van wanden en plafonds. De wanden zijn gestuukt en door het gehele appartement is een houten parketvloer aangebracht.
Er is een eigen CV installatie aangebracht met een CV ketel uit het bouwjaar 2000.

In de onderbouw heeft deze woning een eigen afsluitbare berging, heel geschikt voor het stallen van fietsen.

Vereniging van Eigenaren:
De Vereniging van Eigenaren J.M. Kemperstraat 113-121 bestaat uit 15 appartementen. Er is een professionele administrateur. Het onderhoudsplan van het gebouw is uitgebreid verwerkt in een Meerjarenonderhoudsplanning opgesteld door een professioneel bedrijf.
De servicekosten bedragen € 145,52 per maand.

Eigendomssituatie:
Het appartement ligt op erfpachtgrond van de Gemeente Amsterdam. De erfpacht is afgekocht tot 2075 en in 2023 is er een aanvraag gedaan voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht aangevraagd op basis van de gunstige spijtoptantenregeling.

Omgeving & bereikbaarheid:
De Staatsliedenbuurt heeft zich in een rap tempo ontwikkeld tot hippe hotspot. Om te beginnen kun je jezelf straks gelukkig prijzen met Trattoria Bella Storia, misschien wel de beste pizza's van Amsterdam of Buurman voor heerlijke broodjes Fallafel of Sabich of de Thai Pie Nong op de brug bij de Nassaukade. Verder zijn er cafés en restaurants in overvloed. Gevestigde namen waar het heerlijk vertoeven is, zijn: Cafe Amsterdam, Primi bar, Mossel & Gin, Pendergast, Cafe Beurre, Coffee Roastery Westerpark en last but not least Café Restaurant Piet de Gruijter. Naast dit alles heb je straks misschien ook nog eens het Westerpark als je nieuwe achtertuin, met de vele leuke plekken van de Westergasfabriek. Je dagelijkse boodschappen kun je doen bij de AH of de Dirk aan de Van Limburg Stirumstraat of de Avondmarkt met een breed aanbod aan o.a. biologische producten.

De Joan Melchior Kemperstraat is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op de Van Limburg Stirumstraat en Van Hallstraat zijn meerdere tram- en bushaltes richting o.a. Amsterdam Centraal en het Leidseplein. Het NS station Amsterdam Centraal is op circa 10 minuten fietsafstand van het appartement gelegen. Ook is de ligging ten opzichte van de ringweg A-10 West zeer gunstig. Met de auto is deze binnen enkele minuten te bereiken via de Haarlemmerweg of de nieuwe Spaarndammertunnel.
Parkeren gebeurt via een vergunningsysteem op de openbare weg. Voor exacte wachttijden is de website van de gemeente Amsterdam te raadplegen.
Kom je kijken? Wij vertellen je er graag meer over dit appartement tijdens een bezichtiging!

Bijzonderheden:
- Energielabel D;
- Goed onderhouden dubbel brede bovenwoning;
- Prachtige houten vloer door het hele appartement op de eerste verdieping gelegd;
- Grote raampartijen waardoor het appartement zeer licht is;
- Ingemeten volgens de BBMI op basis van de NEN 2580;
- Gebruiksoppervlakte wonen: 99,6m²
- Gebouw gebonden buitenruimte: 12,6m²
- Externe bergruimte: 4,3m²
- Woonkeuken met alle benodigde apparatuur;
- Berging op de begane grond;
- Huisbreed en verdiept balkon aan de achterzijde;
- Actieve VvE met een professionele beheerder;
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 145,52;
- Voortdurend recht van erfpacht van de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen van 1994 zijn van toepassing;
- Erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15 december 2075;
- Verkoper heeft reeds een verzoek ingediend bij de gemeente om gebruik te kunnen maken van de spijtoptantenregeling;
- Oplevering: In overleg.

Home starts at Joan Melchior Kemperstraat 117-I, a bright double wide first floor apartment of approximately 100 m², with a lovely sunny balcony and storage room on the ground floor.

Peace, space, and light are words that characterize this apartment, and perhaps you will soon be the lucky buyer who can fully enjoy all this. The Joan Melchior Kemperstraat is centrally located at Staatsliedenbuurt and within walking distance of the trendy Westerpark and the lively Jordaan. By bike you can also easily reach Foodhallen.
This three bedroom apartment is located on the first floor and has a practical layout with three spacious bedrooms, a wide and spacious living room and a kitchen which is adjacent to the balcony at the rearside.

Layout:
Via the communal staircase you reach the first floor. Next to the front door there is a lockable meter cupboard on the outside. After the entrance you enter the central hallway that provides access to all rooms of the apartment.
The master bedroom at the front offers a picturesque view of the street through the wide windows with French balcony. At the rear of the apartment there are two bedrooms that both have access to the south-facing balcony. In the middle part you will find the bathroom. This is equipped with a shower, sink and washing machine connection. In the hallway you have a handy shoes storage cupboard.

The living-room, together with the modern open kitchen, is located over the entire depth of the apartment. Through the wide windows at the front and rear, a lot of daylight enters and you have a beautiful view of the stately opposite buildings. At the rear of the kitchen is the balcony with patio doors and at the front is a second French Balcony.

The corner-shaped kitchen is equipped with a work island and equipped with the necessary built-in appliances. Between the open kitchen and living room is a spacious storage room with the central heating boiler and the possibility to place the washing machine and dryer.
In 2000, a thorough and full renovation took place in with attention towards sound insulation of walls and ceilings. The walls are plastered and a wooden parquet floor has been installed throughout the apartment.
There is a private central heating system with a central heating boiler from the year 2000.

In the basement, this house has its own lockable storage room, very suitable for storing bicycles.

Owners Association:
The Owners Association J.M. Kemperstraat 113-121 consists of 15 apartments. There is a professional administrator. The maintenance plan of the building has been extensively incorporated into a Multi-Year Maintenance Plan drawn up by a professional company.
The service costs are € 145.52 per month.

Ground situation:
The apartment is on leasehold land of the Municipality of Amsterdam. The ground lease has been bought off until 2075 and in 2023 an application was made for a switch to perpetual leasehold on the basis of the favorable conditions.

Surroundings & accessibility:
Staatsliedenbuurt has quickly developed into a hotspot. To start with, you can count yourself lucky with Trattoria Bella Storia, perhaps the best pizzas in Amsterdam or Buurman for delicious Fallafel or Sabich sandwiches or the Thai Pie Nong on the bridge at the Nassaukade. Furthermore, cafes and restaurants abound. Established names where it is wonderful to stay are: Cafe Amsterdam, Primi bar, Mossel & Gin, Pendergast, Cafe Beurre, Coffee Roastery Westerpark and last but not least Café Restaurant Piet de Gruijter. In addition to all this, you may soon also have the Westerpark as your new backyard, with the many nice places of the Westergasfabriek. You can do your daily shopping at the AH or the Dirk on the Van Limburg Stirumstraat or the Night Market with a wide range of organic products.

The Joan Melchior Kemperstraat is easily accessible by public transport. On the Van Limburg Stirumstraat and Van Hallstraat there are several tram and bus stops towards, among others, Amsterdam Central Station and Leidseplein. Amsterdam Central Station is approximately 10 minutes by bike from the apartment. The location in relation to the A-10 West ring road is also very favorable. By car it can be reached within a few minutes via the Haarlemmerweg or the new Spaarndammertunnel.
Parking is done via a permit system on the public road. For exact waiting times, the website of the municipality of Amsterdam can be consulted.
Are you coming to have a look? We are happy to tell you more about this apartment during a viewing!

Particularities:
- Energy label D;
- Well maintained double wide upstairs apartment;
- Beautiful wooden floor laid throughout the apartment on the first floor;
- Large windows making the apartment very light;
- Measured according to the BBMI on the basis of NEN 2580;
- Living area: 99,6m²
- Building bound outdoor space: 12,6m²
- External storage: 4,3m²
- Kitchen diner with all necessary equipment;
- Storage room on the ground floor;
- House-wide and sunken balcony at the rear;
- Active VvE with a professional manager;
- Monthly service costs are € 145.52;
- Continuous right of leasehold of the municipality of Amsterdam. The General Provisions of 1994 apply;
- Ground lease canon has been bought off until 1 5 December 2075;
- The seller has already submitted a request to the municipality to be able to make use of the regret optant scheme;
- Completion: In consultation.

Foto's

Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-0
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-1
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-2
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-3
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-4
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-5
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-6
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-7
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-8
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-9
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-10
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-11
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-12
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-13
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-14
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-15
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-16
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-17
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-18
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-19
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-20
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-21
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-22
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-23
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-24
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-25
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-26
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-27
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-28
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-29
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-30
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-31
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-32
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-33
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-34
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-35
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-36
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-37
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-38
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-39
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-40
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-41
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam foto-42
Verkocht

Plattegronden

Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam plattegrond-0
Joan Melchior Kemperstraat 117 I, Amsterdam plattegrond-1

Locatie

[ { "address": "Joan Melchior Kemperstraat 117", "zipCode": "1051 TN", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3845899, "lng": 4.8704869, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[ { "featureType": "all", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "weight": "2.00" } ] }, { "featureType": "all", "elementType": "geometry.stroke", "stylers": [ { "color": "#9c9c9c" } ] }, { "featureType": "all", "elementType": "labels.text", "stylers": [ { "visibility": "on" } ] }, { "featureType": "landscape", "elementType": "all", "stylers": [ { "color": "#f2f2f2" } ] }, { "featureType": "landscape", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#ffffff" } ] }, { "featureType": "landscape.man_made", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#ffffff" } ] }, { "featureType": "poi", "elementType": "all", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "road", "elementType": "all", "stylers": [ { "saturation": -100 }, { "lightness": 45 } ] }, { "featureType": "road", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#eeeeee" } ] }, { "featureType": "road", "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "color": "#7b7b7b" } ] }, { "featureType": "road", "elementType": "labels.text.stroke", "stylers": [ { "color": "#ffffff" } ] }, { "featureType": "road.highway", "elementType": "all", "stylers": [ { "visibility": "simplified" } ] }, { "featureType": "road.arterial", "elementType": "labels.icon", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "transit", "elementType": "all", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "all", "stylers": [ { "color": "#46bcec" }, { "visibility": "on" } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#c8d7d4" } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "color": "#070707" } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "labels.text.stroke", "stylers": [ { "color": "#ffffff" } ] } ]