Geuzenkade 39 -2, Amsterdam

Prijs € 375.000 k.k.

Op wellicht de mooiste locatie van de Baarsjes, grenzend aan Oud-West en de Frederik Hendrikbuurt, met fantastisch uitzicht over het brede deel van de Kostverlorenvaart, mogen wij deze driekamerwoning met een balkon, een separate berging en met eeuwigdurend...
Lees meer

Beeldmateriaal

Geuzenkade 39 -2, Amsterdam

Geuzenkade 39 -2, Amsterdam
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam Geuzenkade 39 -2, Amsterdam Geuzenkade 39 -2, Amsterdam Geuzenkade 39 -2, Amsterdam

Omschrijving

Op wellicht de mooiste locatie van de Baarsjes, grenzend aan Oud-West en de Frederik Hendrikbuurt, met fantastisch uitzicht over het brede deel van de Kostverlorenvaart, mogen wij deze driekamerwoning met een balkon, een separate berging en met eeuwigdurend...
Lees meer

Kenmerken

Adres
Geuzenkade 39 -2, 1056 KL Amsterdam
Prijs
€ 375.000 k.k.
Woonoppervlakte
ca. 56m²
Inhoud
ca. 234m³
Aantal kamers
3
Bouwjaar
1933
Energielabel
D
Alle kenmerken

Kenmerken

Aanvaarding

Prijs
€ 375.000 k.k.
Bijdrage VVE
€ 180
Status
Onder bod
Oplevering
In overleg
Adres
Geuzenkade 39 -2
Postcode
1056 KL
Plaats
Amsterdam

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, Appartement
Woonlaag
3
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1933
Onderhoud binnen
Matig
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 56m²
Inhoud
ca. 234m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal verdiepingen
1

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
Intergas (Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur
Inpandig

Omschrijving

Op wellicht de mooiste locatie van de Baarsjes, grenzend aan Oud-West en de Frederik Hendrikbuurt, met fantastisch uitzicht over het brede deel van de Kostverlorenvaart, mogen wij deze driekamerwoning met een balkon, een separate berging en met eeuwigdurend afgekochte erfpachtcanon aanbieden.

Let op! Deze woning dient intern volledig gemoderniseerd te worden en zal op kosten van de koper moeten worden gedaan. Echter is de gemeenschappelijke buitenkant van het gebouw in een aller redelijkste staat en is de woning voorzien van houten raamkozijnen voorzien van dubbel glas.

Deze voormalige huurwoning is uiterst praktisch ingedeeld met twee slaapkamers en een aparte keuken gelegen aan de achterzijde. De woonkamer met het fraaie uitzicht over het grachtenknooppunt (Kostverlorenvaart, Westelijk Marktkanaal en Hugo de Grootgracht) is ruim van opzet en zou indien gewenst voldoende mogelijkheid hebben voor een open keuken, waardoor er aan de achterzijde een derde slaapkamer wordt gecreëerd.
Het balkon aan de achtergevel is georiënteerd op het westen, zodat u na een dag hard werken nog even lekker in het zonnetje kunt zitten. Op de zolderverdieping is er een berging 8 m² gesitueerd.

Omgeving:
Één van de mooiste plekken van het oude Westen, liggend aan de brede Kostverlorenvaart, omringd door groen met een waanzinnig mooi uitzicht, is het heerlijk wonen in deze prachtige straat. Hier zult u slechts autoverkeer treffen dat hier ook echt dient te zijn, waardoor de straat zeer rustig is.
De Kostverlorenvaart is een doorgaande vaarroute met onder andere veel pleziervaart, maar ook de binnenvaart maakt gebruik van dit kanaal. in de nabije omgeving kunt u eenvoudig de gezelligheid opzoeken in bijvoorbeeld de Clerqstraat met diverse leuke cafes en restaurants, de Hallen met een Food-court, de Bilderdijkstraat een gevarieerde winkelstraat en de Jan Evertsenstraat een leuke winkelstraat met veel hippe horeca.
Op Fietsafstand zijn de Jordaan, de Grachtengordel, het Leidseplein, het Vondelpark en het Rembrandtpark gelegen. Kortom heerlijk rustig wonen op een bijzonder plek, met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van deze rustige straat is uitstekend met de aansluiting op de ringweg West A10 via de Jan Evertsenstraat (S105), met verbindingen op de A1 (Almere), A2 (Utrecht), A4 (Den Haag) en de A9 (Haarlem).
Op loopafstand is de tramhalte Willem de Zwijgerlaan gelegen met tramlijn 13 (Station Amsterdam Centraal) en tramlijn 19 (Station Sloterdijk). Ook zijn de NS stations Sloterdijk, Lelylaan en Centraal op fietsafstand gelegen.

Indeling:
Entree trappenhuis via een overdekte portiek, ruim trappenhuis.
Entree tweede verdieping op de centrale hal voorzien van de meterkast, woonkamer aan de voorzijde voorzien van gasmeter, slaapkamer aan de achtergevel met deur naar het balkon, keuken gelegen aan de achtergevel met deur naar het balkon, tweede slaapkamer aan de achtergevel met deur naar het balkon, badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

Erfpacht:
Voortdurend erfpachttijdvak is afgekocht!
Eeuwigdurend erfpachttijdvak is afgekocht!
Samenvatting: Nooit meer een canonverplichting verschuldigd aan de gemeente Amsterdam!
Beter dan deze situatie kan Amsterdamse erfpachtgrond niet worden.
Op het erfpachtrecht blijven de algemene bepalingen voor eeuwigdurende erfpacht van 2016 onverlet van kracht.

Duurzaamheidslening:
De VvE, bestaande uit 12 leden, is in 2022 een duurzaamheidslening aangegaan, ter hoogte van € 130.000,- op basis van een annuïteit met een looptijd van 180 maanden en een rentepercentage van 2,1 %.
Volgens de balans 2023 betaalt de VvE jaarlijks € 7.686,- als aflossing op de lening en € 2.140,- als rente op de lening.
De totale hoogte van de annuïteit volgens de balans van 2023 komt op € 10.096,- voor de 12 leden.

Verkoopvoorwaarden:
De verkoper heeft de woning altijd als belegging gebruikt, c.q. immer in gebruik aan derden gegeven, waardoor hij minder goed kan informeren over de eigenschappen van deze woning dan een bewoner dat kan.
In dit kader zullen de volgende clausules worden opgenomen in de koopakte:
De algemene asbestclausule, ouderdomsclausule, en niet-zelfbewoningsclausule.

Kenmerken:
- Zeer bijzondere ligging aan brede deel van de 'vaart'.
- Interne staat woning is slecht.
- Koper dient de interne staat op eigen kosten en risico te verbeteren.
- Koper is ermee bekend dat de cv-ketel, dan wel de groepenkast defect is en zal deze op eigen kosten vervangen.
- Bouwjaar 1933.
- Erfpachtcanon eeuwigdurend afgekocht.
- Zolderberging van 8 m².
- Energielabel D.
- Balkon op het westen.
- Servicekosten € 180,08 per maand.

Omdat het kopen van onroerend goed vaak complexe vraagstukken kan opwerpen adviseert de verkopend makelaar om u te laten begeleiden door een professionele vastgoeddeskundige.

Foto's

Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-0
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-1
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-2
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-3
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-4
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-5
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-6
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-7
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-8
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-9
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-10
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-11
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-12
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-13
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-14
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-15
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-16
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-17
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-18
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-19
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-20
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-21
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-22
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-23
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-24
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-25
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-26
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-27
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-28
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-29
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-30
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam foto-31
Onder bod

Plattegronden

Geuzenkade 39 -2, Amsterdam plattegrond-0
Geuzenkade 39 -2, Amsterdam plattegrond-1

Documenten

Locatie

[ { "address": "Geuzenkade 39", "zipCode": "1056 KL", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3729057, "lng": 4.8659831, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[ { "featureType": "all", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "weight": "2.00" } ] }, { "featureType": "all", "elementType": "geometry.stroke", "stylers": [ { "color": "#9c9c9c" } ] }, { "featureType": "all", "elementType": "labels.text", "stylers": [ { "visibility": "on" } ] }, { "featureType": "landscape", "elementType": "all", "stylers": [ { "color": "#f2f2f2" } ] }, { "featureType": "landscape", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#ffffff" } ] }, { "featureType": "landscape.man_made", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#ffffff" } ] }, { "featureType": "poi", "elementType": "all", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "road", "elementType": "all", "stylers": [ { "saturation": -100 }, { "lightness": 45 } ] }, { "featureType": "road", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#eeeeee" } ] }, { "featureType": "road", "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "color": "#7b7b7b" } ] }, { "featureType": "road", "elementType": "labels.text.stroke", "stylers": [ { "color": "#ffffff" } ] }, { "featureType": "road.highway", "elementType": "all", "stylers": [ { "visibility": "simplified" } ] }, { "featureType": "road.arterial", "elementType": "labels.icon", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "transit", "elementType": "all", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "all", "stylers": [ { "color": "#46bcec" }, { "visibility": "on" } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#c8d7d4" } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "color": "#070707" } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "labels.text.stroke", "stylers": [ { "color": "#ffffff" } ] } ]