Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam

Vraagprijs € 385.000 k.k.

Heerlijk wonen met een vrij en panoramisch uitzicht richting de Sloterplas! Het betreft een strak en goed ingedeeld driekamer appartement met een ruim balkon op het westen. Dit intern gerenoveerde appartement is gelegen op de 7de woonlaag van een goed...
Lees meer

Beeldmateriaal

Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam

Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam

Omschrijving

Heerlijk wonen met een vrij en panoramisch uitzicht richting de Sloterplas! Het betreft een strak en goed ingedeeld driekamer appartement met een ruim balkon op het westen. Dit intern gerenoveerde appartement is gelegen op de 7de woonlaag van een goed...
Lees meer

Kenmerken

Adres
Burgemeester Hogguerstraat 1015, 1064 EG Amsterdam
Vraagprijs
€ 385.000 k.k.
Woonoppervlakte
ca. 77m²
Inhoud
ca. 255m³
Aantal kamers
3
Bouwjaar
1965
Energielabel
A
Alle kenmerken

Kenmerken

Aanvaarding

Vraagprijs
€ 385.000 k.k.
Bijdrage VVE
€ 217
Status
Onder bod
Oplevering
In overleg
Adres
Burgemeester Hogguerstraat 1015
Postcode
1064 EG
Plaats
Amsterdam

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 77m²
Inhoud
ca. 255m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
TV-Kabel, Lift

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
Centrale voorziening
Verwarming
Blokverwarming, Stadsverwarming

Buitenruimte

Ligging
Aan het water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Balkon
Ja
Schuur
Inpandig

Omschrijving

Heerlijk wonen met een vrij en panoramisch uitzicht richting de Sloterplas!

Het betreft een strak en goed ingedeeld driekamer appartement met een ruim balkon op het westen.
Dit intern gerenoveerde appartement is gelegen op de 7de woonlaag van een goed onderhouden complex.

Indeling:
Je komt binnen middels een beveiligde entree met intercomsysteem. Er is een lift welke je brengt naar de 7e verdieping. Hier vind je de entree van de woning. Je komt binnen in de gang die je brengt naar de hal. Vanuit de ruime hal heb je toegang tot alle kamers. De lichte en royale L-vormige woonkamer is gelegen aan de achterzijde. Hier heb je een weids uitzicht op de groene omgeving en de Sloterplas. Je hebt hier de optie om een extra (derde) slaapkamer te creëren.
Een openslaande deur brengt je naar het ruime en zonnige balkon op het westen. Het balkon ligt over de gehele breedte van het appartement en je hebt hier de gehele middag de zon.

De eerste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en ook hier heb je het prachtige weidse uitzicht. De hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde. De moderne dichte keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een strakke uitstraling. De inbouwkeuken is voorzien van een vaatwasser, 5-pits kookplaat met wokbrander, een afzuigkap, een oven en een koel-vriescombinatie. Ook is hier een inbouw wasmachine geplaatst.
Naast de keuken is er een stijlvolle badkamer. Deze volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel met spiegel en een handdoeken radiator.
Het toilet is separaat en voorzien van een modern zwevend toilet.
In de onderbouw beschik je over een ruime berging van ca. 7 m².

Technische installaties
In 2021 is de woning intern gerenoveerd. De keuken en de badkamer zijn vernieuwd. De wanden zijn strak gestuukt en er is in alle kamers een fraaie lichte eikenhouten laminaatvloer aangebracht. Verwarming geschied middels een centrale stookinstallatie welke is aangesloten op de Stadsverwarming. De woning is voorzien van dubbele beglazing en er is recent een Energielabel A afgegeven.

VvE beheer:
Het beheer en de administratie van de VvE wordt professioneel verzorgt door Newomij. De relevante VvE stukken zijn ter inzage op de exclusieve website van deze woning. Deze kan je vinden bij de brochure button. De maandelijkse servicekosten bedragen € 216,87 Daarnaast betaal je een voorschot voor de kosten van verwarming en warm watergebruik van € 168,- per maand.

Erfpacht:
De woning staat op grond van de gemeente Amsterdam. De jaarlijkse vaste erfpachtcanon bedraagt € 80,30 per jaar. Het huidige tijdvak loopt tot 1 januari 2036. Verkoper heeft een aanbieding opgevraagd voor de overstap op het eeuwigdurende erfpachtstelsel.

Het complex maakt onderdeel uit van een drietal flats aan de Burgemeester Hogguerstraat. Ruimte, rust en wooncomfort staan op uitzonderlijk hoog niveau. De noordzijde van de Sloterplas wordt gewaardeerd door de aanwezigheid van veel voorzieningen, waaronder op 5 minuten loopafstand een groot stadstrand, het Sloterparkbad (inclusief Olympisch zwembad) en jachthaven met verschillende watersportmogelijkheden. Het nabij gelegen Sloterpark is een bruisend onderdeel van de buurt onder meer door de verschillende jaarlijks terugkerende festivals en de vele sportevenementen die gebruik maken van de Sloterplas met een beroemd hardlooprondje van 5,8 kilometer. Benodigde voorzieningen zoals supermarkten zijn aanwezig bij het nabij gelegen Plein '40-'45 en winkelstraat Jan Evertsenstraat en Mercatorplein. Het ziekenhuis OLVG-West ligt op 10 minuten loopafstand. Gratis parkeren voor de deur middels een blauwe zone waarvoor per adres maximaal 2 ontheffingen kunnen worden aangevraagd. De A10 is snel te bereiken met Schiphol op ongeveer 12 minuten rijafstand. Voor de deur stopt tram 13 met als eindpunt Centraal Station en metrohalte Jan van Galenstraat ligt op 10 minuten loopafstand.

Kortom; heerlijk rustig wonen in een turn-key appartement met een prachtig vrij en weids uitzicht. We nodigen je graag uit voor een uitgebreide bezichtiging.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1965;
Huismeester aanwezig;
Gelegen op gemeentelijke erfpacht de vaste jaarcanon bedraagt € 80,30;
Servicekosten per maand: € 216,87;
Voorschot stookkosten en warmwater per maand € 168,- ;
2 liften in het gebouw
Ruime parkeergelegenheid middels blauwe zone;
Gebruiksoppervlakte wonen ingemeten op basis van de BBMI: 77,4 m²;
Gebouwgebonden buitenruimte: 11,6 m²;
Externe bergruimte: 6,9 m²;
Intern gerenoveerd in 2021;
Er zal een algemene asbestclausule worden opgenomen in de koopovereenkomst;
Oplevering vindt plaats in overleg.

Hoewel wij ons uiterst best hebben gedaan om de informatie over boven genoemd object zo goed als mogelijk samen te stellen volgt hieronder een disclaimer. Deze woning is ingemeten volgens de Branche Brede Meetinstructie. Deze meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580.
De Meetinstructie is bedoeld om een meer misleidende manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. De verkoper noch de makelaar aanvaard enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Als de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) inmeten. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden. Deze woning is aangemeld door een gecertificeerde NVM makelaar.

A renovated apartment with an unobstructed and panoramic view towards the Sloterplas!

It is a well-laid out two-bedroom apartment with a spacious west-facing balcony.
This internally renovated apartment is located on the 7th floor of a well-maintained complex.

Layout:
You enter the complex through a secure entrance with intercom system. There is an elevator which takes you to the 7th floor. Here you will find the entrance of the house. You enter the hallway that takes you to the hall. From the spacious hall you have access to all rooms. The bright and spacious L-shaped living room is located at the rear. Here you have a wide view of the green surroundings and the Sloterplas. Here you have the option to create an extra (third) bedroom.
A patio door takes you to the spacious and sunny west-facing balcony. The balcony spans the entire width of the apartment and you have the sun here all afternoon.
The first bedroom is located at the rear and here too you have the beautiful panoramic view. The master bedroom is located at the front. The modern closed kitchen is located at the front of the house. The Built-in kitchen is equipped with a dishwasher, 5-burner hob with wok burner, an extractor hood, an oven and a fridge-freezer. A built-in washing machine has also been installed here.
Next to the kitchen there is a stylish bathroom. This fully tiled bathroom has a walk-in shower, washbasin with mirror and a towel radiator.
The toilet is separate and equipped with a modern wall toilet.

In the basement you have a large storage room of approx. 7 m².

Installations:
In 2021, the house was renovated internally. The kitchen and bathroom have been renovated. The walls are plastered and a beautiful light oak laminate floor has been installed in all rooms. Heating is provided by a central heating system which is connected to the collective Stadsverwarming. The house is equipped with double glazing and an Energy label A has recently been issued.

VvE management:
The management and administration of the VvE is professionally taken care of by Newomij.
The relevant VvE documents are available on the exclusive website of this property. You can find this at the brochure button on Funda. The monthly service costs are € 216,87. In addition, you pay an advance for the costs of heating and hot water use of € 168,- per month.

Leasehold:
The house is located on land owned by the municipality of Amsterdam. The annual fixed ground rent is € 80.30 per year. The current period runs until 1 January 2036. The seller has requested an offer for the switch to the perpetual leasehold system.

The complex is part of three flats on Burgemeester Hogguerstraat. Space, tranquility and living comfort are at an exceptionally high level. The north side of the Sloterplas is appreciated by the presence of many amenities, including a large city beach, the Sloterparkbad (including Olympic swimming pool) and marina with various water sports facilities within a 5-minute walk. The nearby Sloterpark is a vibrant part of the neighborhood, partly due to the various annual festivals and the many sports events that make use of the Sloterplas with a famous running lap of 5.8 kilometers. Necessary facilities such as supermarkets are available at the nearby Plein '40-'45 and shopping street Jan Evertsenstraat and Mercatorplein. The OLVG-West hospital is a 10-minute walk away. Free parking in front of the door through a blue zone for which a maximum of 2 exemptions can be applied for per address. The A10 motorway can be reached quickly, with Schiphol Airport about a 12-minute drive away. Tram 13 stops in front of the door with Central Station as its terminus and metro stop Jan van Galenstraat is a 10-minute walk away.
Resume; Lovely quiet living in a turn-key apartment with a beautiful unobstructed and panoramic view. We would like to invite you for an extensive viewing.

Details:
Built in 1965;
Caretaker present;
Located on municipal leasehold, the fixed annual canon is € 80.30;
Service costs per month: € 216,87;
Advance heating costs and hot water per month € 168,-;
two elevators in the building
Ample parking through blue zone;
Usable residential floor area measured on the basis of the BBMI: 77.4 m²;
Building-related outdoor space: 11.6 m²;
External storage space: 6.9 m²;
Internally renovated in 2021;
A general asbestos clause will be included in the purchase agreement;
Delivery will take place in consultation.

Although we have done our utmost to compile the information about the above mentioned object as well as possible, a disclaimer follows below. This house has been measured in accordance with the Industry-wide Measurement Instruction (BBMI). This measurement instruction is based on the NEN2580.
The Measurement Instruction is intended to apply a more misleading way of measuring to give an indication of the usable area. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement. Although we have measured the house with great care, there may be differences in the dimensions. Neither the seller nor the broker accepts any liability for these differences. The dimensions are seen by us as purely indicative.
If the exact dimensions are important to you, we recommend that you measure the dimensions yourself. This information has been compiled by us with the necessary care. All sizes and surfaces are indicative. The NVM terms and conditions apply. This property is registered by a certified NVM real estate agent.

Foto's

Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-0
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-1
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-2
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-3
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-4
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-5
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-6
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-7
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-8
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-9
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-10
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-11
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-12
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-13
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-14
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-15
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-16
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-17
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-18
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-19
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-20
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-21
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-22
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-23
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-24
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-25
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-26
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-27
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-28
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam foto-29
Onder bod

Plattegronden

Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam plattegrond-0
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam plattegrond-1
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam plattegrond-2
Burgemeester Hogguerstraat 1015, Amsterdam plattegrond-3

Locatie

[ { "address": "Burgemeester Hogguerstraat 1015", "zipCode": "1064 EG", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3737471, "lng": 4.8282102, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[ { "featureType": "all", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "weight": "2.00" } ] }, { "featureType": "all", "elementType": "geometry.stroke", "stylers": [ { "color": "#9c9c9c" } ] }, { "featureType": "all", "elementType": "labels.text", "stylers": [ { "visibility": "on" } ] }, { "featureType": "landscape", "elementType": "all", "stylers": [ { "color": "#f2f2f2" } ] }, { "featureType": "landscape", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#ffffff" } ] }, { "featureType": "landscape.man_made", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#ffffff" } ] }, { "featureType": "poi", "elementType": "all", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "road", "elementType": "all", "stylers": [ { "saturation": -100 }, { "lightness": 45 } ] }, { "featureType": "road", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#eeeeee" } ] }, { "featureType": "road", "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "color": "#7b7b7b" } ] }, { "featureType": "road", "elementType": "labels.text.stroke", "stylers": [ { "color": "#ffffff" } ] }, { "featureType": "road.highway", "elementType": "all", "stylers": [ { "visibility": "simplified" } ] }, { "featureType": "road.arterial", "elementType": "labels.icon", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "transit", "elementType": "all", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "all", "stylers": [ { "color": "#46bcec" }, { "visibility": "on" } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "geometry.fill", "stylers": [ { "color": "#c8d7d4" } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "color": "#070707" } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "labels.text.stroke", "stylers": [ { "color": "#ffffff" } ] } ]