Ameo makelaars reviews - Makelaar Amsterdam

Check our reviews

Our Funda score
9.5
10
Bram van Ameo Makelaars is een hele fijne, eerlijke en kundige makelaar. Hij denkt echt in het (lange termijn) belang van zijn cliƫnten en heeft ons in een oververhitte markt toch aan ons droomhuis geholpen. Elke bezichtiging was goed voorbereid, Bram is erg scherp met oog voor detail. Bram heeft een uitstekend netwerk en het is duidelijk dat iedereen graag met hem werkt.
9,3
Thijs heeft ons goed geholpen met de aankoop van onze woning. Hij heeft onderhandeld met de verkopend makelaar en ons goed op de hoogte gehouden van de onderhandelingen. Wij hebben onze woning voor een goede prijs kunnen kopen.
9,5
Het contact met Ameo makelaars verliep erg soepel, goede en eerlijke communicatie. Daarnaast was de prijs/kwaliteit verhouding erg goed!
10
Persoonlijk met en een uitstekende begeleiding, vakmensen die de markt en de behoefte van de klant goed begrijpen. op meerderen vlakken uitstekende adviseurs.
ook omtrent aankoop en ontwikkeling.
8,3
Frank Hurkens en zijn medewerkers hebben wij als deskundig en attent ervaren. Via een appgroep werd er snel gereageerd of namen ze met de telefoon contact op. Alle bezichtigingen verliepen goed en het huis is snel verkocht.
9,8
Thijs heeft ons top geholpen bij de aankoop van ons huis. Een begripvolle makelaar die deskundig advies geeft en je goed begeleid tijdens het kopen van een huis.
10
Professioneel, vriendelijk en goede begeleiding tot het eind. Wij bevelen deze makelaar zeker aan. Mark van Berkum is een topper.
10
We received very professional service from Ameo and can highly recommend this real estate agency. Leen and Hein lead us to the successful purchase of our dream house. Especially as foreigners, we benefited a lot from their expertise of the market, technical advice on the house's condition and what to watch out for and their strong network to other estate agencies. Professional and honest service! 10 out of 10
9,3
Professionele betrokken makelaars, snelle service. Kennis van de markt. Betrouwbaar en transparant. Zeer aan te bevelen!
9
Prima communicatie en afstemming. Foto's waren mooi en tekst funda ging in overleg. Net als open huizen dag.
8,5
Zelf het appartement gevonden, de hulp van mijn verkopende makelaar ingeroepen, ging allemaal prima!
10
Makelaar voldeed volledig aan mijn verwachtingen.
Deskundig advies en begeleiding. Goede interactie met klant.
Vriendelike bejegening.
Zeer aanbevelingswaardig!