Nieuwbouw

Een nieuwbouw aankooptraject vraagt om goede begeleiding

Er zijn goede redenen om voor een nieuwbouwwoning te kiezen. Nieuwbouw is eigentijds, vaak duurzamer dan bestaande bouw en vereist minder direct onderhoud dan oudere woningen. Nieuwbouwwoningen worden geleverd met garanties, zoals de bouwgarantie van 10 jaar tegen structurele gebreken. Dit geeft een fijn stuk extra gemoedsrust.

Bovendien heb je in veel gevallen de mogelijkheid om de indeling en afwerking aan te passen aan je eigen specifieke wensen, waardoor bijvoorbeeld een keuken en badkamer er precies zo uitzien als je wilt.

content nieuwbouwcontent-01

Een zorgeloze aankoop van je nieuwbouwwoning

Kortom, Ameo Makelaars zorgt ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent. Al jarenlang begeleiden we bij de aankoop van nieuwbouwwoningen in en om Amsterdam en Diemen. Ook jou staan we graag optimaal bij in elke fase van het traject bij de aankoop van jouw nieuwbouwwoning.

Neem contact met ons op

content nieuwbouwcontent-02

Nieuwbouwtraject

Tegelijkertijd vraagt een nieuwbouw aankoopproject om goede begeleiding. Tenslotte moet je kiezen op basis van een bouwtekening, de bouwlocatie en een brochure met visuals. Ameo ondersteunt je graag bij jouw aankoop nieuwbouwtraject:  

We hebben inzicht in de beschikbare nieuwbouwprojecten, de bouwers, en de verschillende locaties. We helpen je bij het vinden van het juiste project dat aan al je behoeften voldoet.

- Hoewel de prijs van een nieuwbouwwoning minder onderhandelbaar is dan die van een bestaande woning, zijn er vaak onderdelen waarover alsnog kan worden onderhandeld, zoals upgrades, aanpassingen of renteverlies tijdens de bouw. 

Neem contact met ons op

content nieuwbouwcontent-03

Nieuwbouwtraject proces

Bij het aankopen van een nieuwbouwwoning heb je te maken met bouwplannen, bouwovereenkomsten en diverse juridische stappen. AMEO begeleidt je zorgeloos door dit proces.

Neem contact met ons op