Zeeburgerdijk 269-1 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is verhuurd
Bouwjaar
1971-1980
WERKELIJK EEN UNIEKE KANS! OPZOEK NAAR EEN MODERNE KANTOORRUIMTE OP CENTRALE LOCATIE WELKE U KAN AANPASSEN AAN UW EIGEN WENSEN? KIJK NIET VERDER!

*** Zie sfeerimpressie voor de mogelijkheden ***

Locatie/Omgeving
Het object is gelegen aan het Zeeburgerdijk in Amsterdam. Een van de laatste binnenstedelijke locaties met een echt industrieel karakter en eenzelfde bedrijvigheid. Aan de achterzijde wordt het object omgeven door vaarwater. De directe omgeving van het object kenmerkt zich door een diversiteit aan wonen, winkelen, werken en ontspanning. Welbekende horecagelegenheden zoals Brouwerij 't IJ, Bar Langendijk en Mooie Boules liggen op enkele minuten loopafstand. Hetzelfde geld voor alle faciliteiten van de Czaar Peterstraat en Javastraat.

Object:
Het object bestaat uit een zeer ruime kantoorruimte van circa. 220 m≤ groot op de eerste etage, met eigen opgang op de begane grond. De verdere indeling en afwerking kan in overleg met verhuurder worden afgestemd. Bijvoorbeeld een of meerdere vergaderruimtes of kantoorkamers. De achterzijde van de kantoorruimte geeft een inspirerend uitzicht over het water. Aan de openbare weg is voldoende parkeergelegenheid (betaald of middels vergunning).

Opleveringsniveau, nader overeen te komen op basis van de wensen van huurder, doch minimaal:
- Toiletten;
- Pantry;
- Kabelgoten;
- C.V. + radiatoren;
- Verlichtingsarmaturen;
- Databekabeling.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan het Zeeburgerdijk, nabij de Oostelijke-Eilanden in Amsterdam Centrum. De bereikbaarheid is uitstekend, zowel met openbaar vervoer, fiets als met de auto. Vanaf de Ringweg A10 is via afslag S113/S114 de Zeeburgerdijk binnen 7 minuten rijden te bereiken.

Bestemming:
- Enkelbestemming kantoren

Aanvangshuurprijs:
Ä 2.800,-- per maand.

Servicekosten:
Er worden geen servicekosten in rekening gebracht. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten met bedrijven ten behoeve van de nutsvoorzieningen.

Huurprijsindexatie:
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex, reeks alle huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurtermijn:
Nader overeen te komen.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg, doch spoedig.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bijzonderheden:
- Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaren / verhuurder van het pand.
- Huurder dient legitimatie, inschrijving KvK en huidige vestiging en woon- of verblijfplaats op te geven. Verhuurder kan documenten vragen waaruit de financiŽle positie van een huurder blijkt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
220 m²
In units vanaf
220 m²
Perceel
227 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming
Energielabel
Klasse B

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
W
Perceel
7227
Oppervlakte
227 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Zeeburgerdijk 269-1 AMSTERDAM

naar Zeeburgerdijk 269-1 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand