AMEO makelaars: Nauwkeurige taxatie van uw woning

Met een taxatie kunt u de waarde van uw woning in Amsterdam laten bepalen. Een taxatie kan om verschillende redenen nuttig zijn. Een veel voorkomende reden is bijvoorbeeld dat de hypotheek een waardebepaling van de woning nodig heeft. Banken en andere hypotheekverstrekkers eisen dat een gecertificeerde taxateur de waardebepaling doet.

Gecertificeerde taxateurs
AMEO makelaars zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister van VastgoedCert en we kunnen daarom als taxateur optreden. De makelaars van AMEO voldoen aan de vakbekwaamheidseisen die ze moeten ondergaan om gecertificeerde taxateur te mogen zijn. Iedere vijf jaar ondergaan ze een hercertificering om de kwaliteit en kennis te kunnen borgen.

De waarde bepalen
Bij het taxeren wordt er een uniforme meetwijze gehanteerd. De taxateur van de AMEO weegt op basis van zijn expertise alle factoren tegen elkaar af om de waarde te bepalen.

Nauwkeuriger
AMEO heeft toegang tot de NVM-database, waarin taxaties van ruim 4.000 NVM makelaars worden bijgehouden. Hierdoor kunnen we nauwkeurige taxaties uitvoeren. Daarnaast zijn de AMEO makelaars op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en de huidige regionale situatie van de woningmarkt in Amsterdam. Dit zijn essentiële factoren die de waarde van uw woning bepalen.

Uw woning laten taxeren?
Wilt u een woning in Amsterdam of omstreken laten taxeren, bijvoorbeeld voor (her)financiering, verkoop, aankoop of verzekeren ervan? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.