Westerdoksdijk 605 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd
Bouwjaar
2009
OP ZOEK NAAR ZEER REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE IN HET CENTRUM VAN AMSTERDAM? KIJK NIET VERDER! TE HUUR: DEZE RECENT GERENOVEERDE MODERNE KANTOORRUIMTE VAN CIRCA 81 M˛ V.V.O IN AMSTERDAM CENTRUM, MET VRIJ UITZICHT OVER HET IJ!

Object:
De gezamenlijke entree op de begane grond geeft toegang tot de moderne gezamenlijke trapopgang. Met de trap naar de eerste etage bereikt men de eigen entree. De kantoorruimte van circa 81 m˛ V.V.O. (NEN2580 meetstaat aanwezig) is modern en luxueus afgewerkt, met onder andere glazen scheidingswanden, airconditioning & CAT-5 internetverbinding. De kantoorruimte omvat twee separate kantoorkamers. Daarnaast is er een eigen ruime pantry, welke voorzien is van alle gemakken en een representatieve toiletruimte. Door de ligging in de vide is een prachtig vrij uitzicht over het IJ, met recht een inspirerende werkomgeving!

Opleveringsniveau, onder meer voorzien van:
- Fonkelnieuwe PVC-vloer;
- CAT-5 internetverbinding;
- Design verlichtingsarmaturen;
- Toilet;
- Pantry;
- Airconditioning.

Locatie/Omgeving
De kantoorruimte is gelegen aan de Westerdoksdijk in de Amsterdamse wijk de Houthavens, aan de rand van het Centrum van Amsterdam. Een zeer dynamische omgeving waar wonen en werken hand in hand gaat met ontspanning. Diverse bekende horecagelegenheden zijn in de directe omgeving te vinden, alsmede de gezellige winkelstraten Haarlemmerstraat/dijk en de Spaarndammerstraat voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen.

Bereikbaarheid:
Zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer is de kantoorruimte aan de Westerdoksdijk zeer goed te bereiken. De Ringweg A10 is middels afslag S101 en S102 op 10 minuten rijafstand. Centraal Station, met al haar verbindingen bevind zich op circa 10 min. loopafstand. Dichtbij, stopt nagenoeg voor de deur, buslijn 48 en tramlijn 3.

Bestemming:
- Conform het vigerende bestemmingsplan onder andere geschikt voor kantoren, kantoren met baliefuncties en galeries.

Aanvangshuurprijs per jaar:
€ 25.800,-- exclusief btw (€ 2.150,-- per maand), te vermeerderen met btw.

Servicekosten:
Voor het verbruik van gas, water en elektra wordt maandelijks een bedrag van € 140,-- in rekening gebracht, dit is op basis van nacalculatie. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een contract ten behoeve van internet en telefonie.

Huurprijsindexatie:
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex, reeks alle huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg, doch spoedig.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bijzonderheden:
- Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaren / verhuurder van het pand.
- Huurder dient legitimatie, inschrijving KvK en huidige vestiging en woon- of verblijfplaats op te geven. Verhuurder kan documenten vragen waaruit de financiële positie van een huurder blijkt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
81 m²
In units vanaf
81 m²
Perceel
101 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
M
Indexnummer
105
Perceel
7073
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Westerdoksdijk 605 AMSTERDAM

naar Westerdoksdijk 605 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand