Van Boetzelaerstraat 47-1 AMSTERDAM

Deze woning is verkocht
oppervlakte
44 m²
kamer(s)
2
soort woning
Appartement/flat
Bouwjaar
1912
Geweldig gelegen, goed ingedeeld en verzorgd twee-kamer appartement met een heerlijk balkon op het zuiden, gelegen in de populaire Van Boetzelaerstraat, een mooie en rustige straat in de Staatsliedenbuurt van stadsdeel Westerpark.

Highlights:
Eigen grond;
Eerste verdieping;
Centrale ligging nabij het Westerpark;
Sfeervolle en-suite indeling tussen woonkamer en slaapkamer;
Veel handige opbergkasten;
Heerlijk balkon op het zuiden;

Je komt binnen op de eerste verdieping. Hier is de hal met het toilet. Aansluitend kom je in de woonkamer. Deze is gelegen aan de achterzijde. Je hebt hier twee openslaande deuren naar het balkon.
In de aanbouw aan de achterzijde vind je de keuken met aansluitend de badkamer. De moderne betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en de wasmachine aansluiting. Ook vanuit de keuken is het balkon te betreden.
Er is een en-suite verdeling aangebracht tussen de woonkamer en de slaapkamer aan de voorzijde. Twee diepe inbouwkasten bieden je hier flink wat extra bergruimte.
Er is een Frans balkon aan de voorzijde.
Het appartement is voorzien van dubbele beglazing, er is een massief houten vloer aangebracht en de wanden en plafonds zijn afgewerkt met een gladde stuclaag.
Er is een centrale verwarmingsinstallatie aangebracht met een CV ketel.
De VvE bestaat uit 4 leden en het beheer wordt uitgevoerd door de leden zelf. Er is recent een meerjaren onderhoudsplan opgesteld. De maandelijkse servicekosten bedragen 55,22.
De Staatsliedenbuurt in Westerpark is de gewilde wijk met het Westerpark als middelpunt. Het gehele jaar is hier van alles te doen, van festivals tot kleinschaligere culturele activiteiten en de maandelijkse Sunday Market. Het appartement is op zeer korte loopafstand van het park, maar ook op korte fietsafstand van de Jordaan en de Haarlemmerdijk gelegen. In deze top wijk tref je alle voorzieningen aan, zoals restaurantjes, winkels, supermarkten, boetiekjes en scholen.
Je dagelijkse boodschappen doe je lopend op de Van Limburg Stirumstraat. Er zijn diverse tram- en buslijnen om de hoek die een rechtstreekse verbinding geven met het NS Centraal Station en het centrum van Amsterdam. Met de auto ben je binnen 5 minuten op de ringweg A-10.
Kortom een heerlijk goed ingedeelde en sfeervolle woning met alle moderne voorzieningen die je nodig hebt! Bel ons voor een afspraak, we geven je graag een uitgebreide rondleiding!

Bijzonderheden
- Eigen grond;
- Centrale locatie in de Staatsliedenbuurt nabij het Westerpark;
- Gebruiksoppervlakte wonen: 44,3 m;
- Heerlijk balkon aan de zuidkant en een Frans balkon aan de voorzijde;
- Nen 2580 meetrapport aanwezig;
- maandelijkse servicekosten 55,22;
- Dubbele beglazing aan de voor- en achterzijde;
- Centrale verwarmingsinstallatie met een CV Combiketel;
- Energielabel E geldig tot 22-08-2031;
- Meerjaren onderhoudsplan aanwezig;
- Oplevering in overleg.

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden van onze kant echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

*Listed by a MVA Certified Expat Broker*

Great location! This one bedroom apartment with a balcony facing south is located in the popular Van Boetzelaerstraat, a beautiful and quiet street in Staatsliedenbuurt of Westerpark district.

Highlights:
Own land;
First floor;
Central location near the Westerpark;
Attractive en-suite layout between living room and bedroom;
Lots of handy storage cupboards;
Sunny balcony at the soutgside;

You enter on the first floor. Here is the hall with the toilet. Afterwards you enter the living room. This is located at the rear. You have two french doors to the balcony.
In the extension at the rear the kitchen and the bathroom are located. The modern bathroom has a showercabin, a sink and washing machine connection. The balcony can also be entered from the kitchen.
There is an en-suite layout between the living room and the bedroom at the front. Two deep fitted wardrobes offer you a lot of extra storage space here.
A French balcony is located at the front.

The apartment has double glazing, there is a solid wooden floor and the walls and ceilings are finished with a stucco layer.
A central heating system has been installed with a CV boiler.

The VvE consists of 4 members and the management is carried out by the members themselves. A multi-year maintenance plan has recently been drawn up.
The monthly service costs are 55.22.

The Staatsliedenbuurt in Westerpark is the popular district with the Westerpark as the centerpiece. There is plenty to do here throughout the year, from festivals to smaller-scale cultural activities and the monthly Sunday Market. The apartment is a very short walk from the park, but also a short cycling distance from the Jordaan and the Haarlemmerdijk. In this top district you will find all amenities, such as restaurants, shops, supermarkets, boutiques and schools.
You can do your daily shopping on the Van Limburg Stirumstraat on a short walk. There are several tram and bus lines around the corner that provide a direct connection to the NS Central Station and the center of Amsterdam. By car you are within 5 minutes on the ring road A-10.

In short, a wonderfully well-laid out and attractive home with all the modern amenities you need!

Call us for an appointment, we are happy to give you an exclusive viewing!
Details
- Own land;
- Central location in the Staatsliedenbuurt near the Westerpark;
- Usable living area: 44.3 m;
- Lovely balcony on the south side and a French balcony at the front;
- Nen 2580 measurement report available;
- Monthly service costs 55.22;
- Double glazing at the front and rear;
- Energy label E valid until 22-08-2031;
- Delivery in consultation.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
44 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
3 m²
Bruto inhoud
153 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
frans balkon, tv kabel

Energie

Energielabel
Klasse E
Isolatie
dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Combi-ketel
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
Y
Indexnummer
2
Perceel
4134
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Soort garage
geen garage

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken

Kaart Van Boetzelaerstraat 47-1 AMSTERDAM

naar Van Boetzelaerstraat 47-1 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand