Stadionplein 31-II AMSTERDAM

Deze woning is verkocht
oppervlakte
75 m²
kamer(s)
4
soort woning
Appartement/flat
Bouwjaar
1931
Heerlijk licht en ruim drie/vierkamer appartement met balkon, gelegen op de tweede verdieping van een fraai complex uit de jaren dertig van de vorige eeuw in de populaire Stadionbuurt. Het uitzicht over het nieuw ontwikkelde Stadionplein is ronduit fantastisch.

Het appartement is circa 75 m2 groot en beschikt over een woonkamer-en suite met erker, gelegen over de breedte van het pand. Hierdoor is de woonkamer heerlijk licht en het uitzicht riant. Aan de rustige achterzijde bevinden zich de twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer geeft toegang tot het balkon en staat in open verbinding met de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en een wastafel. Het toilet is separaat en te bereiken vanuit de centrale hal. De keuken ligt tussen de twee slaapkamers en heeft ook een toegang tot het balkon. De keuken is netjes en voorzien van diverse (inbouw)apparatuur, waaronder een gasstel, afzuigkap, vaatwasser en koel-vrieskast.

Bijzonderheden:
- Woning van ca. 75 m2.
- Vrij uitzicht aan de voorzijde over het vernieuwde Stadionplein.
- De canon is vooruitbetaald tot 1 maart 2055.
- Houten vloer in woonkamer en hal.
- Mogelijkheid tot het verkrijgen van twee parkeervergunningen.

Ligging en omgeving:
Het appartement is gelegen in de Stadionbuurt in de nabijheid van het Olympisch Stadion met een fraai uitzicht over het Stadionplein. Het Stadionplein is ontwikkeld tot een levendig nieuw stadsplein met winkels en horeca, een hotel en een culinair museum. Zo vindt u hier onder andere het hippe Café Brasserie Vascobelo, restaurant Jack Dish, een Albert Hein en de Etos. Ook op de Stadionweg vindt u diverse restaurants, cafés en leuke winkels. Vondelpark, Beatrixpark en Amsterdamse bos zijn binnen enkele fietsminuten te bereiken.

De woning is eenvoudig en binnen enkele auto minuten bereikbaar vanaf de ringweg A10. NS-station Amsterdam Zuid WTC met verbinding naar Schiphol en diverse openbaar vervoer verbindingen naar de binnenstad zijn vlakbij.

Op deze locatie worden er nog twee parkeervergunningen verstrekt. Er is geen wachtlijst. Een parkeervergunning maakt het mogelijk om, naast het parkeren aan de openbare weg, ook te parkeren in de parkeergarage "Stadionplein".

English translation:

Description apartment:
Lovely light and spacious three/four room apartment with balcony, located on the second floor of a beautiful complex built in the thirties of the last century in the popular Stadionbuurt. The view on the newly developed Stadionplein is nothing short of fantastic.

The apartment is approximately 75 m2 and features a living room and suite with bay window, located on the width of the building. This makes the living room very light and creates a spacious view.
On the back side there are two bedrooms. The master bedroom opens onto the balcony and is open to the bathroom.
The bathroom has a bath, shower and handbasin. The toilet is separate and accessible from the main hall.
The kitchen is located between the two bedrooms and also has access to the balcony. The kitchen is clean and equipped with various (built in) appliances, including a gas stove, hood, dishwasher and fridge freezer.

Particularities:
- Apartment approx. 75m2
- Unobstructed view of the front over the renewed Stadionplein
- Municipal leasehold paid until March 1st 2055.
- Wooden floor in living area and hall.
- 2 Parking permits available without waiting time for parking on the public road and Stadionplein parking garage.

Location and surroundings:
The apartment is located in the Stadionbuurt in the vicinity of the Olympic Stadium with a beautiful view over the Stadionplein. The Stadionplein has been developed into a lively new city square with shops and restaurants, a hotel and a culinary museum. You will find here, for example, the hip Café Brasserie Vascobelo, restaurant Jack Dish, an Albert Hein and the Etos. You will also find various restaurants, cafés and nice shops on Stadionweg. Vondelpark, Beatrixpark and Amsterdamse bos can be reached within a few cycling minutes.

The apartment is reachable within a few minutes' drive from the A10 ring road. NS station Amsterdam Zuid WTC with connection to Schiphol and various public transport connections to the city center are nearby.

Indeling woning:
Entree tot het trappenhuis op de beletage. Entree tot de woning op de tweede verdieping. Centrale hal met het toilet. Kamer en suite met erker over de breedte van de woning. Hoofdslaapkamer met een open verbinding met de badkamer en openslaande deuren naar het balkon. Keuken met toegang tot het balkon.
Slaapkamer/inloopkast aan de achterzijde van de woning.

Eigendomssituatie:
Er is sprake van een voortdurend recht van erfpacht van de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen 1994 zijn van toepassing. De erfpachtcanon is vooruitbetaald tot 1 maart 2055.
Verkoper heeft tijdig een aanbieding voor overstap naar AB 2016 aangevraagd.

Ligging balkon:
Balkon aan de achterzijde, gelegen op het oosten.

Vereniging van Eigenaren:
De Vereniging van Eigenaars "Van Tuyll van Serooskerkenweg 115 t/m 125, Stadionplein 21 t/m 39 en Argonautenstraat 90 t/m 98" wordt professioneel geadministreerd door Aycon Vastgoedmanagement, info@aycon.nl
De VvE beschikt over een meerjaren onderhoudsplan.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
75 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
3 m²
Bruto inhoud
203 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1

Energie

Energielabel
Klasse F
Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Soort verwarming
blokverwarming
Warm water
centrale voorziening

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
AB
Indexnummer
26
Perceel
2307
Eigendomssituatie
Erfpacht
Lasten afgekocht tot
2055-03-01
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Kaart Stadionplein 31-II AMSTERDAM

naar Stadionplein 31-II AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand