Sniep 79 DIEMEN

Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd
Bouwjaar
2002
Moderne bedrijfsruimte gelegen op de begane grond ter grootte van circa 438 m. De ruimte is de afgelopen jaren in gebruik geweest als studio gecombineerd met showroom, magazijn en kantoorgebruik. Deze veelzijdigheid is ook typerend voor de ruimte die zich ook uitstekend leent voor een webshop. Het object, dat omstreeks 2002 gebouwd is, staat op een bijzondere locatie op bedrijvenpark "de Sniep", alwaar onder meer Multicopy, Shurgard, Carpetright, McDonalds en Gamma zijn gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Het kleinschalige bedrijventerrein is strategisch gelegen ten opzichte van het centrum van Amsterdam via de Muiderstraatweg (s113). Daarnaast is het object uitstekend bereikbaar via de Rijkswegen A1 (afslag Diemen), A9 en Ringweg A10 (afslag Diemen/Watergraafsmeer). Met het openbaar vervoer is het object bereikbaar met bus 102 vanaf het NS station Amsterdam Bijlmer, metro 53 vanaf Amsterdam CS (halte Verrijn Stuartweg) en tramlijn 9 vanaf Amsterdam CS (halte Sniep).

OPPERVLAKTE
Kantoorruimte/showroom/bedrijfsruimte
Begane grond: ca. 438 m

INDELING
Begane grond: entreehal met toegang naar ruim magazijn, thans ingericht als studio/showroom, ontsloten door een overheaddeur met openslaande deuren, toiletgroep en ruime keuken.

PARKEREN
Tenminste 3 parkeerplaatsen op eigen terrein.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan "Bedrijventerrein Diemen" geldt de bestemming bedrijfsdoeleinden tot en met categorie 3.1. Ondermeer bedrijven t.b.v. productie, transport, groothandel, reparatie, technologie, ontwerp en bedrijven op het gebied van zakelijke dienstverlening zonder baliefunctie, zijn toegestaan. Aanvullende informatie kunt u opvragen via de website van Ruimtelijke Plannen.

VOORZIENINGEN
De kantoor/showroomruimte wordt casco verhuurd en is ondermeer voorzien van:
- pantry;
- toiletgroep;
- verwarming middels heaters en radiatoren;
- verlichtingsarmaturen.

BOUWJAAR
Omstreeks 2002.

AANVAARDING
In overleg. Op korte termijn mogelijk.

SERVICEKOSTEN
Een vaste vergoeding van 5,- per m per jaar, excl. BTW. Daarnaast betaalt huurder een voorschotbedrag ten behoeve van de nutsvoorzieningen op basis van jaarlijkse nacalculatie.

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter grootte van tenminste 3 maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel c.q. in onderhandeling te treden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 5 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
438 m²
Bekijk alle kenmerken

Kaart Sniep 79 DIEMEN

naar Sniep 79 DIEMEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand