Prins Hendrikkade 85-1 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is onder optie
Bouwjaar
1932
RECENT GERENOVEERDE KANTOORRUIMTE VAN 140 M² TE HUUR AANGEBODEN IN DE HISTORISCHE BINNENSTAD VAN AMSTERDAM. UNIEKE LIGGING DIRECT TEGENOVER HET CENTRAAL STATION!

Omschrijving:
Moderne kantoorruimte met klassieke stijlelementen, gelegen op de eerste etage van het Rijks-monumentale gebouw ''Batavia'' aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam. Door het hele gebouw heen zijn er hoogwaardige materialen gebruikt, ook is er een lift aanwezig. De kantoorruimte is circa 141 m² v.v.o. (vrij verhuurbaar vloeroppervlak) volgens NEN2580. De kantoorruimte bestaat uit 4 royale kantoorkamers. Door de ligging op de eerste etage is er vanuit alle kantoorkamers een bijzonder uitzicht.

Indeling:
Entree aan de Prins Hendrikkade, direct tegenover de in/uitgang van de metro. Gemeenschappelijk entree op de begane grond, opgetrokken uit hardsteen met walnootkleurige toegangsdeuren. Gemeenschappelijke marmeren hal en trappenhuis met klassieke stijlelementen. De verdiepingsvloeren zijn ook te bereiken middels de gemeenschappelijke lift.

Kantoorruimte gelegen op de eerste etage. Centrale hal die toegang geeft tot alle vertrekken. Aan de hal zijn ook de dubbele toiletgroep en nieuwe pantry, met aansluitingen gesitueerd.

Twee kantoorkamers zijn aan de rechterzijde van de hal gesitueerd en twee kantoorkamers aan de linkerkant. Alle kantoorkamers hebben directe daglichttoetreding, zijn voorzien van kabelgoten, databekabeling en natuurlijke ventilatie. De kantoorkamers aan de rechterzijde hebben uitzicht over het Centraal Station en Damrak, alsmede toegang tot een balkon. De kantoorkamers aan de linkerzijde hebben uitzicht over de historische binnenstad met de Schreierstoren en het water van de Oudezijds Kolk.

Locatie:
Gelegen in de historische binnenstad van Amsterdam, recht tegenover het Centraal Station van Amsterdam. In de nabije omgeving van de kantoorruimte bevinden zich vele voorzieningen op het gebied van kunst en cultuur, winkels, cafés en restaurants.

Bereikbaarheid:
Uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer door de ligging direct tegenover het Centraal Station. Op loopafstand bevinden zich diverse tramlijnen, (regio)buslijnen, metrolijnen en treinverbindingen. Op de fiets ook goed bereikbaar, dankzij de centrale locatie. Bereikbaar middels de auto is geoptimaliseerd door de herinrichting van de Prins Hendrikkade.

Huurprijs:
€ 38.000,-- per jaar, exclusief BTW, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten:
Voorschot servicekosten € 35,-- per m² per jaar, exclusief BTW, te vermeerderen met BTW. Hierbij is inbegrepen de elektra, water, gas, schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes, glasbewassing en onderhoudskosten lift De servicekosten zijn op basis van nacalculatie. Verhuurder overlegd aan het einde van het jaar een overzicht met de werkelijk gemaakte kosten. Telefonie en internet is niet inbegrepen in de servicekosten.

Opleverniveau:
Oplevering in de huidige staat, onder andere voorzien van:
- Verlichtingsarmaturen;
- Dubbele toiletgroep;
- Pantry, met diverse aansluitingen;
- Databekabeling;
- Kabelgoten;
- Balkon;
- Diverse inbouwkasten;
- Intercom.

Bestemming:
Publiekrechtelijk is bestemming kantoorruimte toegestaan.

Huurbetaling:
Maandelijks, bij vooruitbetaling volgens automatische incasso opdracht ten gunste van de verhuurder.

Huurtermijn:
Nader overeen te komen, met een voorkeur voor 5 + 5 jaar.

Huuringangsdatum:
In nader overleg.

Huurprijsindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt wijziging plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Huurder dient een waarborgsom te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur, te vermeerderen met servicekosten en btw.

Huurvoorwaarden:
Op basis van een standaard huurcontract kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, alsmede enkele bijzondere bepalingen zoals door eigenaar aan te geven.

Bijzonderheden:
- Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar / verhuurder van het pand.
- Onderzoek naar de financiële gesteldheid van een kandidaat huurder in o.a. het curatele-en faillissementsregister is onderdeel van onze recherche.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
BTW belast
ja
Service kosten
€ 35 p/m
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
141 m²
In units vanaf
141 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Bekijk alle kenmerken

Kaart Prins Hendrikkade 85-1 AMSTERDAM

naar Prins Hendrikkade 85-1 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand