President Kennedylaan 783 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd
Bouwjaar
1945-1959
TE HUUR AANGEBODEN, BEDRIJFSRUIMTE/WINKELRUIMTE VAN CIRCA 21M˛ OP ZEER GUNSTIGE LOCATIE IN AMSTERDAM ZUID, VLAKBIJ DE RAI!

Omschrijving:
Comfortabele keurig onderhouden bedrijfsruimte/winkelruimte van circa 21m˛, gelegen op een zeer gunstige locatie. Slechts enkele minuten van de RAI en diverse uitvalswegen. De compacte lichte ruimte, is voorzien van hoogglans zwarte inbouwkasten en een robuuste plavuizenvloer. De open ruimte is eenvoudig in te delen voor diverse werkplekken of om te bouwen naar een commerciële (horeca)ruimte. Voor het gebruik van voorzieningen zal een regeling worden getroffen met het naastgelegen tankstation. Het object kan aan de buitenkant eenvoudig worden afgesloten met een stalen rolluik.

Omgeving:
Gelegen aan de President Kennedylaan in Amsterdam-Zuid, een brede weg, met veel verkeer. Het naast gelegen tankstation & carwash trekken veel passanten. Daarnaast zijn er voldoende voorzieningen in de Maasstraat, Rijnstraat en op het Europaplein.

Bereikbaarheid:
Middels openbaar vervoer is de locatie zeer goed bereikbaar. Stadsbus 62 stopt voor de deur, tramlijn 4 en de Noord/Zuidlijn houden op een paar minuten lopen halte. De Ringweg A10, afslag S109/S110 zijn op enkele minuten rijafstand.

Oplevering & afwerkingsniveau:
Het huidige opleveringsniveau derhalve inclusief;
- CV-installatie, met radiatoren;
- Plavuizenvloer;
- Verlichtingsarmaturen;
- Hoogglans zwarte inbouwkasten;
- Voor overige voorzieningen zal een regeling worden getroffen met het naastgelegen tankstation.

Huurprijs:
Aanvangshuurprijs van € 9.000,- per jaar, te vermeerderen met btw.


Servicekosten:
Voor de levering van warmte en elektriciteit wordt maandelijks een voorschot gerekend van circa € 70,-- per maand, te vermeerderen met btw. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten ten behoeve van telefonie en internet. Het abonnement voor onderhoud van de CV-installatie wordt voor een percentage door belast.

Huurbetaling:
Per maand of kwartaal, vooruit.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
Nader over een te komen.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met servicekosten.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Bestemming:
De bestemming van de unit staat in het bestemmingsplan omschreven als 'gemengd 2' – doorgaande straten: waarbij dit bestemd is voor o.a.: detailhandel, consument verzorgende dienstverlening, zakelijke dienstverlening, bedrijven en ondersteunende horeca bij detailhandel. Huurder is zelf verantwoordelijk zich te verwittigen van het toegestane binnen het vigerende bestemmingsplan, alsmede het verkrijgen en behouden van de nodige vergunningen (indien nodig).

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Makelaarsgroep AMEO AMsterdam En Omstreken voor al uw bedrijfsonroerendgoed in Groot Amsterdam!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
21 m²
In units vanaf
21 m²
Perceel
22 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
V
Perceel
8557
Oppervlakte
1 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart President Kennedylaan 783 AMSTERDAM

naar President Kennedylaan 783 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand