Nieuwezijds Voorburgwal 252 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd
Bouwjaar
1971-1980
UNIEKE WINKEL LOCATIE TE HUUR AANGEBODEN, IN HARTJE AMSTERDAM VAN CIRCA 139 M≤ V.V.O.! GELEGEN AAN DE NIEUWEZIJDS VOORBURGWAL, DIRECT NAAST DE DAM & WINKELCENTRUM MAGNA-PLAZA!

Indeling:
Middels het entree op de begane grond komt u binnen in de winkelruimte. Het object kenmerkt zich door het speelse 'split-level' effect en de bijzonder brede winkelpui. De begane grond meet circa 25 m≤. Middels een open interne trap, wordt de entresol bereikt. Momenteel is de entresol in diverse (archief)ruimtes ingedeeld, echter heeft u vrije hand in een andere (open) indeling. Op deze etage vindt u ook de prachtige nieuwe keuken en het goed verzorgde toilet. De gehele winkelruimte meet circa 139 m≤ (gemeten volgens NEN2580). Werkelijk een prachtige en unieke zichtlocatie in het centrum van Amsterdam!

Omgeving:
Gelegen aan de Nieuwezijds Voorburgwal, direct naast de Dam en het vernieuwde winkelcentrum Magna-Plaza, midden in het bruisende centrum van Amsterdam. Voor de deur is het altijd gezellig druk met een constante aanwas van passanten. De toeristische trekpleisters in de omgeving, de Kalverstraat, het winkelgebied ''de 9-straatjes'' en de diverse horecagelegenheden maken dit een geliefd stukje Amsterdam. Alle denkbare voorzieningen zijn in de directe nabijheid te vinden.

Bereikbaarheid:
De centrale locatie zorgt ervoor dat de locatie eenvoudig te bereiken is per openbaar vervoer, diverse tram/buslijnen hebben een halte nagenoeg direct voor de deur. Daarnaast is het object vanaf het Centraal Station op circa 10 min. loopafstand. Vanaf de Ringweg A10 is de locatie middels afslag S106/S103/S100 in circa 10 minuten rijden te bereiken. Parkeren kan worden gedaan aan de openbare weg (betaald) of in de parkeergarage aan de Nieuwezijds Voorburgwal & De Dam.

Voor de actuele wachttijd omtrent bedrijfsparkeervergunningen verwijzen wij u naar stadsdeel Centrum van de gemeente Amsterdam.

Aanvangshuurprijs:
Ä 60.000,-- per jaar (Ä 5.000,-- per maand), exclusief BTW, niet te vermeerderen met BTW.

Servicekosten:
Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de nutsbedrijven voor de levering van gas en elektra. Watergeld wordt doorbelast.

Huurbetaling:
Maandelijks, bij vooruitbetaling volgens automatische overboeking ten gunste van de verhuurder.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, met een maximale indexatie van 2% per jaar.

Huurtermijn:
Nader overeen te komen.

Huuringangsdatum:
Nader overeen te komen.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met servicekosten en BTW indien van toepassing.

Het opleveringsniveau is casco, inclusief:
- Pantry;
- Verwarming;
- Sanitair;
- Verlichtingsarmaturen;
- Diverse kamerindelingen;
- Systeemplafond;
- Airco;
- Automatische rolluiken.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW of artikel 7:290a (afhankelijk van het feitelijk gebruik van de huurder), aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Bestemming:
De bestemming conform het thans geldende bestemmingsplan is 'Gemengd-1', dit maakt het object onder meer geschikt voor detailhandel, detailhandel met inbegrip van een mengformule, kantoren, kantoren met baliefunctie, consumentverzorgende dienstverlening en galeries.
Huurder is zelf verantwoordelijk zich te verwittigen van het toegestane binnen het vigerende bestemmingsplan, alsmede het verkrijgen en behouden van de nodige vergunningen. Voor meer informatie zie www.ruimtelijkeplannen.nl .

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bijzonderheden:
- Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaren / verhuurder van het pand.
- Huurder dient legitimatie, inschrijving KvK en huidige vestiging en woon- of verblijfplaats op te geven. Verhuurder kan documenten vragen waaruit de financiŽle positie van een huurder blijkt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
139 m²
In units vanaf
139 m²
Perceel
139 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
F
Indexnummer
1
Perceel
7318
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Nieuwezijds Voorburgwal 252 AMSTERDAM

naar Nieuwezijds Voorburgwal 252 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand