Marnixstraat 190 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd
Bouwjaar
-1906
ZEER CENTRAAL GELEGEN WINKEL/KANTOORRUIMTE TE HUUR AANGEBODEN VAN CIRCA 115 M≤ V.V.O. IN HET CENTRUM VAN AMSTERDAM, AAN DE MARNIXSTRAAT. VLAKBIJ DE ROZENGRACHT EN ELANDSGRACHT.

Indeling:
Middels het entree op de begane grond komt u binnen in de winkel/kantoorruimte. Het object kenmerkt zich door het speelse 'split-level' effect. De begane grond leent zich uitstekend als bijvoorbeeld ontvangstruimte. Middels enkele treden naar boven bereikt u diverse kantoor/werkkamers, de pantry en het toilet. Via enkele treden naar beneden bereikt u het souterrain welke ook ruimte biedt aan diverse kantoor/werkkamers en een pantry. Voorheen is de ruimte geŽxploiteerd als schoonheidssalon, alle benodigdheden en infrastructuur is hiervoor nog aanwezig. Doormiddel van een modernisatie zou deze ruimte eenvoudig hiervoor kunnen worden gebruikt.

Omgeving:
Gelegen aan de Marnixstraat midden in het bruisende centrum van Amsterdam. De locatie is nagenoeg op de hoek van de Rozengracht, voor de deur is het gezellig druk met een constante aanwas van passanten. De Jordaan, de Clerqstraat en de Elandsgracht met hun diverse winkels en horecagelegenheden maken dit een geliefd stukje Amsterdam. Alle denkbare voorzieningen zijn in de directe nabijheid te vinden.

Bereikbaarheid:
De centrale locatie zorgt ervoor dat de locatie eenvoudig te bereiken is per openbaar vervoer en op de fiets. Vanaf de Ringweg A10 is de locatie middels afslag S106/S103/S100 in circa 10 minuten rijden te bereiken. Parkeren kan worden gedaan aan de openbare weg (betaald) of in de parkeergarage aan de Marnixstraat.
Voor de actuele wachttijd omtrent bedrijfsparkeervergunningen verwijzen wij u naar stadsdeel Centrum van de gemeente Amsterdam.

Aanvangshuurprijs:
Ä 21.000,-- per jaar (Ä 1.750,-- per maand), exclusief BTW, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten:
Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de nutsbedrijven voor de levering van gas en elektra. Watergeld wordt doorbelast.

Huurbetaling:
Maandelijks, bij vooruitbetaling volgens automatische overboeking ten gunste van de verhuurder.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, met een minimale indexatie van 2% per jaar.

Huurtermijn:
Nader over een te komen.

Huuringangsdatum:
Nader overeen te komen.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met servicekosten.

Voorzieningen:
- Pantry;
- Verwarming;
- Sanitair;
- Verlichtingsarmaturen;
- Diverse kamerindelingen;
- Diverse vloerafwerkingen.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW of artikel 7:290a (afhankelijk van het feitelijk gebruik van de huurder), aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Bestemming:
De bestemming conform het thans geldende bestemmingsplan is 'Gemengd-1', dit maakt het object onder meer geschikt voor detailhandel, detailhandel met inbegrip van een mengformule, kantoren, kantoren met baliefunctie en galeries.
Huurder is zelf verantwoordelijk zich te verwittigen van het toegestane binnen het vigerende bestemmingsplan, alsmede het verkrijgen en behouden van de nodige vergunningen. Voor meer informatie zie www.ruimtelijkeplannen.nl .

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bijzonderheden:
- Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaren / verhuurder van het pand.
- Huurder dient legitimatie, inschrijving KvK en huidige vestiging en woon- of verblijfplaats op te geven. Verhuurder kan documenten vragen waaruit de financiŽle positie van een huurder blijkt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
115 m²
In units vanaf
115 m²
Opp winkelruimte
115 m²
In units vanaf
115 m²
Perceel
90 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
E
Perceel
8257
Oppervlakte
90 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Uw makelaar voor dit object is:

Kaart Marnixstraat 190 AMSTERDAM

naar Marnixstraat 190 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand