Klaprozenweg 42 - 44 Amsterdam

Vraagprijs € 3.500 per maand

Bouwjaar
1971-1980
TE HUUR AANGEBODEN, BEDRIJFSRUIMTE VAN CIRCA 410 m, MET FRONT VAN CIRCA 23M OP GUNSTIGE LOCATIE IN AMSTERDAM-NOORD! EEN ZEER FUNCTIONEEL EN COURANT BEDRIJFS-/KANTOOR-OF/WINKELPAND WELKE VOOR KORTE TERMIJN BESCHIKBAAR IS VOOR VERHUUR. TOTAAL CIRCA 410 M OP DE BEGANE GROND, 120 M OP DE VERDIEPING (EVENTUEEL ALS WOONRUIMTE)!

Object:
Een hoekpand (Klaprozenweg/Polijsterweg) met een enorm front van ruim 35 meter waarvan ruim 23 meter aan de drukke Klaprozenweg. Een uitstekende ruimte voor de presentatie van producten middels de raampartijen van vloer tot plafond. Zeer geschikt voor kantoorinventaris, vloerbedekkingen, massa producten. Vrije hoogte van ruim 4 meter goed te bereiken en te bevoorraden/lossen, het oppervlakte is circa 410 m. Entree is gelegen aan de Klaprozenweg, alsmede aan de Polijsterweg. Object is onder meer voorzien van pantry, sanitair en overhead deuren. Bedrijfsruimte/winkelruimte die goed te gebruiken is voor volumineuze detailhandel en massaverkoop van bijvoorbeeld meubilair & inrichtingen. Onderscheidende vrije hoogte van bijna 4 meter.

Locatie/Omgeving:
Het object is gunstig gelegen ten opzichte van de stad (via de IJtunnel en middels de ponten) en ligt aan de drukke, sterk verbeterde doorgaande Klaprozenweg. Deze weg is de verkeersader van Oost naar West in Amsterdam Noord.
De NDSM werven zijn op loopafstand net als het sterk ontwikkelde Buiksloterham terrein. De omgeving Klaprozenweg is een transformatiegebied in ontwikkeling (vandaar ook de beperkte huurmogelijkheid) en wordt gekenmerkt door veel parkeerruimte en veel schone bedrijvigheid. In de omgeving is een breed aanbod van (perifere) detailhandel en een diversiteit aan bedrijven.

Opleveringsniveau:
Onder meer voorzien van;
- Overhead heaters
- Betonnen vloer
- Verlichtingsarmaturen
- Systeemplafond
- Sanitair
- Pantry

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan de Klaprozenweg, in Amsterdam-Noord. De bereikbaarheid is uitstekend, zowel met openbaar vervoer, fiets als met de auto. Vanaf de Ringweg A10 is via afslag S116/S117 de Klaprozenweg binnen 7 minuten rijden te bereiken.

Bestemming:
- Enkelbestemming bedrijf, echter is detailhandel toegestaan. Voor aanvullende informatie verwijzen wij u door naar www.ruimtelijkeplannen.nl

Aanvangshuurprijs per jaar:
De huurprijs voor de begane grond bedraagt 3.500,-- per maand exclusief btw, te vermeerderen met btw.
De huurprijs voor de eerste verdieping bedraagt 950,-- per maand exclusief btw, te vermeerderen met btw.

Servicekosten:
Er worden geen servicekosten in rekening gebracht. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten met bedrijven ten behoeve van de nutsvoorzieningen.

Huurprijsindexatie:
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex, reeks alle huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, met een minimale indexering van 2% per jaar.

Huurtermijn:
Nader over een te komen, doch met een voorkeur van 2 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg, doch spoedig.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
410 m²
In units vanaf
410 m²
Perceel
546 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
K
Perceel
7167
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Frederique Appel
Tel: 020-2420120
Email: frederique@ameo.nl

Kaart Klaprozenweg 42 - 44 Amsterdam

naar Klaprozenweg 42 - 44 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand