Keizersgracht 668 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd
Bouwjaar
-1906
BIJZONDER LICHTE EN MODERNE KANTOORRUIMTE VAN CIRCA 180 M≤ TE HUUR AANGEBODEN AAN EEN VAN DE MOOISTE STUKKEN VAN DE KEIZERSGRACHT, GELEGEN TER HOOGTE VAN DE VIJZELGRACHT.

Indeling:
Middels het entree op straatniveau wordt de royale gemeenschappelijke hal in het souterrain bereikt. Via de deur krijgt u toegang tot de ruime en bijzonder lichte kantoorruimte. De kantoorruimte is modern afgewerkt. Door middel van glazenscheidingswanden zijn diverse kleinere kantoorruimtes gecreŽerd. De nette en uitgebreide pantry is voorzien van alle gemakken. Nette dubbele toiletgroep. Een deur geeft toegang tot een separate kantoorruimte welke tevens voorzien is van een eigen pantry en sanitaire voorzieningen (toilet + douche). De kantoorruimte heeft uitzicht over de charmante Keizersgracht of de verzorgde binnentuin.

Omgeving:
Gelegen aan de Keizersgracht, tussen de Utrechtsestraat en de Vijzelgracht midden in het centrum van Amsterdam. Te midden van de gezelligheid en bruisende dynamiek van de grachtengordel. Alle denkbare voorzieningen, zoals winkels en horecagelegenheden zijn in de directe nabijheid te vinden.

Bereikbaarheid:
De centrale locatie zorgt ervoor dat de locatie eenvoudig te bereiken is per openbaar vervoer en op de fiets. Vanaf de Ringweg A10 is de locatie middels afslag S106/S103/S100 in circa 12 minuten rijden te bereiken. Parkeren kan worden gedaan aan de openbare weg, tussen 09.00 uur en 17.00 uur kan men eenvoudig parkeren aan op de Vijzelgracht.

Voor de actuele wachttijd omtrent bedrijfsparkeervergunningen verwijzen wij u naar stadsdeel Centrum van de gemeente Amsterdam.

Aanvangshuurprijs:
Ä 49.800,-- per jaar (Ä 4.150,-- per maand), exclusief BTW, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten:
Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de nutsbedrijven voor de levering van gas en elektra. Watergeld wordt doorbelast.

Huurbetaling:
Maandelijks, bij vooruitbetaling volgens automatische overboeking ten gunste van de verhuurder.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, met een minimale indexatie van 2% per jaar.

Huurtermijn:
Nader over een te komen.

Huuringangsdatum:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met servicekosten.

Voorzieningen:
- Pantry 2x;
- Verwarming;
- Sanitair 2x;
- Databekabeling;
- Verlichtingsarmaturen;
- Diverse vloerafwerkingen
- Glazenscheidingswanden;
- Airconditioning.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Bestemming:
De bestemming conform het thans geldende bestemmingsplan is "kantoor, kantoren met baliefunctie en galeries".
Huurder is zelf verantwoordelijk zich te verwittigen van het toegestane binnen het vigerende bestemmingsplan, alsmede het verkrijgen en behouden van de nodige vergunningen. Voor meer informatie zie www.ruimtelijkeplannen.nl .

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bijzonderheden:
- Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaren / verhuurder van het pand.
- Huurder dient legitimatie, inschrijving KvK en huidige vestiging en woon- of verblijfplaats op te geven. Verhuurder kan documenten vragen waaruit de financiŽle positie van een huurder blijkt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
180 m²
In units vanaf
180 m²
Perceel
180 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
I
Indexnummer
63
Perceel
10607
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Uw makelaar voor dit object is:

Kaart Keizersgracht 668 AMSTERDAM

naar Keizersgracht 668 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand