Jan Evertsenstraat 98 huis Amsterdam, de Baarsjes

Dit bedrijfsobject is verhuurd
Bouwjaar
1926
Zeer courante winkelruimte (of kantoorruimte) van 125m gelegen in het beste deel van de straat. De ruimte bestaat uit een begane grond en een kelder verdieping. De unit is uitstekend geschikt voor als winkelruimte vanwege de geheel transparante pui en courante, vierkante indeling. Daarnaast is het geheel ook prima geschikt voor kantoorruimte.

De begane grond heeft een front van circa 425cm en is vanwege de aanwezigheid van een luifel 'gegarandeerd' van winkelend publiek. Verder is de begane grond een open ruimte van circa 65m met een keurig weggewerkte meterkast, toilet en er is een spoelbak aanwezig. De winkelruimte heeft tegen de voorpui een transparant rolluik.

De kelder is bereikbaar met ene rechte steektrap, heeft een vrij hoogte van circa 175cm, is droog en bevat een houten separatie.

Locatie
Het te huur staande object is gelegen in de compleet opgeleefde Jan Evertsenstraat. Veel nieuwe winkels, aangevuld met de 'gevestigde orde' en de Vespuccimarkt en Mercatorplein, geven de straat en de buurt een goede impuls naar een volwaardige, volwassen winkelaanbod. De winkelstraat kent vooral veel winkels (geen supermarkten die de halve straat opslokken) zodat er een ruim aanbod is. De luifels aan beide zijn monumentaal en maken het winkelen in deze drukke staat aantrekkelijk.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid vanuit de stad via De Clercqstraat en vanaf de A-10 via de afslag 'Food centre', Jan van Galenstraat. De tram stopt bijna voor de winkel en met de parkeergarage onder het Mercatorplein is er voldoende (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig.

Voorschot servicekosten
Er zijn GEEN servicekosten. Huurder dient zelf zorg te dragen voor nutsaansluitingen.

Bestemming
Publiekrechtelijk is bestemming winkelruimte alsmede kantoorruimte (maatschappelijke bestemming, toegestaan. Het een en ander volgens de bestemming 'W3'in het bestemmingsplan 'de Baarsjes' uit 2006. Bedrijfsruimte ex artikel 230 (kantoorruimte) en artikel 290 (detailhandel) zijn derhalve mogelijk. Horeca is niet toegestaan op dit adres.

Huurder dient indien nodig zelf voor eventuele vergunningen zorg te dragen

Huurbetaling
Maandelijks, bij vooruitbetaling volgens automatische incasso opdracht ten gunste van de verhuurder.

Huurprijsindexatie
Jaarlijks, voor het eerst 1 (n) jaar na huuringangsdatum, vindt wijziging plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Oplevering
Er is sprake van een casco oplevering.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur, te vermeerderen met eventuele servicekosten en BTW.

Huurvoorwaarden
Op basis van een standaard huurcontract kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals (R.O.Z. model februari 2015), dan wel met winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW (R.O.Z. model februari 2009) beiden opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken en met de bijbehorende algemene bepalingen, alsmede enkele bijzondere bepalingen zoals door eigenaar aan te geven.

BTW
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht en zal hiervoor een BTW verklaring ondertekenen.

Bijzonderheden
- Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de
eigenaresse / verhuurder van het pand.
- De huidige huurvraagprijs is gebaseerd op de huidige technische staat van het object.
- Huurder dient legitimatie, inschrijving KvK en huidige vestiging en woon- of verblijfplaats op te geven.
Verhuurder documenten vragen waaruit de financile positie van een huurder blijkt.
- Huurder zal voor het opstellen van een ondertekende huurovereenkomst door Makelaarsgroep AMEO,
een kostenvergoeding voldoen van 325,00 exclusief BTW.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
125 m²
In units vanaf
125 m²
Perceel
113 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Leen Cornelisse
Tel: 06-27023444
Email: leen@ameo.nl

Kaart Jan Evertsenstraat 98 huis Amsterdam, de Baarsjes

naar Jan Evertsenstraat 98 huis Amsterdam, de Baarsjes
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand