Jacob Catskade 35H AMSTERDAM

Deze woning is verkocht
oppervlakte
84 m²
kamer(s)
3
soort woning
Appartement/flat
Bouwjaar
1901
** In verband met de overweldigende belangstelling hanteren wij een wachtlijst**

Heerlijk wonen op een steenworp afstand van het Centrum, de Jordaan en het Westerpark!
*English text below*
Op werkelijk unieke locatie en aan een rustige gracht gelegen, mogen wij aanbieden dit driekamer penthouse appartement van 84 m met lift en voorzien van een riant dakterras van maar liefst 32 m!

Highlights:
- Volledig vernieuwbouwd in 2010;
- Nieuwe fundering;
- Lift aanwezig;
- Energielabel A
- Overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder gunstige voorwaarden afgerond;
- Autoluwe straat; bijna altijd parkeergelegenheid voor de deur;
- Fraaie eiken houten vloer;
- Dakopbouw is voorzien van elektrische zonneschermen;
- Slaapkamers voorzien van elektrische rolluiken;

Indeling:
Vierde verdieping:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis, dan wel de lift, bereikt u de woning gelegen op de vierde en tevens bovenste verdieping. Ruime en lichte woonkamer met open keuken, voorzien van alle denkbare apparatuur zoals een vaatwasser, grote oven met 6-pits gasfornuis en een koel- vriescombinatie.
Door de lichtkoepels in het hoge plafond van het schuin aflopende dak is de woonkamer heerlijk licht en doet ruimtelijk aan.

Aan de achterzijde van de woning heeft u de beschikking over twee ruime slaapkamers.
De hoofdslaapkamer is voorzien van op maat gemaakte vaste kledingkasten met schuifdeuren. Vanuit beide slaapkamers heeft u een prachtig uitzicht op de Westertoren.

De badkamer en separaat toilet zijn aangebracht in het middengedeelte van de woning.
Deze is voorzien van een ligbad met jet stream, douche en wastafel meubel. Ook hier is er een lichtkoepel voor extra daglicht toetreding.
Vijfde verdieping:
Een vaste trap vanuit de woonkamer brengt u naar de dakopbouw. Deze is in 2018 aangebracht met vergunning en toestemming van de VvE. Hier is een werkruimte ingericht en heeft u toegang tot het riante dakterras van maar liefst 32 m.
Het dakterras heeft aansluitingen voor water, elektra en er is een koelkast, fraai weggewerkt in een houten opbergkast. Ook is er een terrasoverkapping aangebracht met een uitschuifbaar zonnescherm. Hier is het prima toeven op zomerse dagen en door de dakopbouw en de complete afwerking is het dakterras een extra toevoeging voor uw leefruimte.

Het gehele appartement is kwalitatief zeer hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een fraaie wandkast, op maat gemaakt met handige opbergruimte, in de woonkamer. Vaste zitbank in de woonkamer met opbergruimte. Fraaie paneeldeuren met bijpassend hang- en sluitwerk en een eikenhouten vloer. De wanden en plafonds zijn strak gestuukt. Er is een uitgebreide elektrische installatie aanwezig en een aparte opbergkast met een aansluiting voor een wasmachine en droger en de CV installatie.

In 2010 is het hele pand volledig gerenoveerd en de fundering is vernieuwd. Er is een ruim en verzorgd trappenhuis aanwezig en daarnaast is er een liftinstallatie aangebracht die je snel en soepel naar de vierde verdieping brengt.

De VvE bestaat uit 9 leden. De administratie wordt professioneel beheerd. De maandelijkse servicekosten bedragen 132,- per maand.

Het appartement is gelegen op erfpachtgrond eigendom van de gemeente Amsterdam.
De jaarlijkse te betalen canon bedraagt op dit moment 95,71. Het tijdvak loopt tot 1 juni 2024. De huidige eigenaar heeft gebruik gemaakt van de gunstige voorwaarden om over te stappen op het eeuwigdurende erfpachtstelsel. Vanaf 1 juni 2024 is de eeuwigdurende jaarlijks te betalen canon vastgesteld op 1.566,- Dit is exclusief de jaarlijkse indexeringen.

Ligging:
De Jacob Catskade is een rustig gelegen straat ter hoogte van de Nassaukade, slechts enkele voetstappen verwijderd van de Westerstraat (markt op elke zaterdag en Noordermarkt elke maandagochtend) in de Jordaan. Het mooie Westerpark en de legio winkel- en uitgaansmogelijkheden in o.a. de Haarlemmerstraat en de Jordaan maakt dat deze stadsdelen zo enorm populair zijn. De woning is goed bereikbaar middels het openbaar vervoer (tram 10, bus 18 en 21) maar ook met de auto. Een unicum in Amsterdam, is dat er altijd ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur is. (Parkeren middels het vergunningenstelsel).

De Jacob Catskade is vernoemd naar Jacob Cats (1577-1660), de Nederlandse dichter, jurist en politicus. De Kattensloot is een onderdeel van de Staande Mastroute. Dit is een route voor zeilschepen met een mast van maximaal dertig meter. Tussen april en oktober vaart hier het Amsterdamse nachtkonvooi. Hier varen dan schitterende groepen zeilschepen.

Bijzonderheden;
Volledig vernieuwbouwd en gesplitst in appartementen in 2010;
Nieuwe fundering;
Centrale ligging vlakbij de Jordaan en het Westerpark;
Lift aanwezig;
Praktische gelijkvloerse indeling met twee slaapkamers;
Slaapkamers voorzien van elektrische rolluiken;
Dakopbouw (2018) met een fraaie en complete afwerking van het dakterras;
Dakopbouw rondom voorzien van elektrische zonneschermen;
Er is gebruik gemaakt van de gunstige voorwaarden voor het overstappen op het eeuwigdurende erfpachtstelsel;
Altijd goede en hoge waterdruk door plaatsing van een hydrofoor;
Gebruiksoppervlakte wonen: 83.9 m;
Dakterras: 32 m;
NEN 2580 meetrapport aanwezig;
Voorzien van twee lichtkoepels in de woonkamer en 1 lichtkoepel in de badkamer;
Energielabel A;
CV installatie met een Combiketel van Intergas uit 2010;
Oplevering: In overleg.

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden van onze kant echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
*Listed by a MVA Certified Expat Broker*
Located a few footsteps away of Jordaan and the Westerpark!

In a unique central location, located on a quiet canal, we offer this two bedroom penthouse apartment
of 84 m with elevator and a spacious roof terrace of 32 sqm!

Highlights:
- Completely renovated in 2010;
- New foundation;
- Elevator;
- Energy label A;
- Switch to perpetual leasehold completed under favorable conditions;
- Almost always parking in front of the door;
- Beautiful oak wooden floor;
- Roof extension is equipped with electric awnings;
- Both bedrooms with electric shutters;

Layout:
Fourth floor:
Through the common staircase, or the elevator, you reach the apartment located on the fourth, top floor. Spacious and bright living room with open kitchen, equipped with all necessary appliances such as a dishwasher, large oven with 6-burner gas stove and a fridge-freezer.
Due to the skylights in the high ceiling of the sloping roof, the living room is light and has a spacious touch.

At the rear of the house you have access to two spacious bedrooms.
The master bedroom has custom-made closets with sliding doors. From both bedrooms you have a beautiful view of the Westertoren.

The bathroom and separate toilet are located in the middle part of the house, equipped with a bath with jet stream, shower and sink furniture. There is a skylight for extra daylight entry.
Fifth floor:
A fixed staircase from the living room takes you to the roof structure. This was constructed in 2018 with a permit and permission from the VvE. Here is a workspace furnished and you have access to the spacious roof terrace of no less than 32 m.
The roof terrace has connections for water, electricity and there is a refrigerator, beautifully concealed in a wooden storage cupboard. There is also a terrace covering with an extendable awning. Here it is great to stay on summer days and due to the roof structure and the complete finish, the roof terrace is an extra addition for your living space.

The entire apartment has a high quality finish and equipped with a beautiful wall cupboard, custom made with handy storage space, in the living room. Fixed sofa in the living room with storage space. Beautiful panel doors with matching hinges and locks and an oak floor. The walls and ceilings are plastered tightly. There is an extensive electrical installation and a separate storage cupboard with a connection for a washing machine and dryer and the central heating system.

In 2010 the entire building was completely renovated and the foundation was renewed. There is a spacious and well-kept staircase and in addition, there is an elevator system that takes you quickly and smoothly to the fourth floor.

The VvE consists of 9 members. The administration is professionally managed. The monthly service costs are
132 per month.

The apartment is located on leasehold land owned by the municipality of Amsterdam.
The annual ground rent to be paid is currently 95.71. The period runs until 1 June 2024. The current owner has made use of the favorable conditions to switch to the perpetual leasehold system. As of 1 June 2024, the perpetual annual ground rent to be paid has been set at 1,566, - This does not include the annual indexations.

Location:
The Jacob Catskade is a quietly located street near the Nassaukade, only a few footsteps away from the Westerstraat (market on every Saturday and Noordermarkt every Monday morning) in the Jordaan. The beautiful Westerpark and the countless shopping and entertainment options in, among others, the Haarlemmerstraat and the Jordaan make these city districts so enormously popular. The house is easily accessible by public transport (tram 10, bus 18 and 21) but also by car.
Most of the time theres parking space in front of the door. (Parking through the permit system).

The Jacob Catskade is named after Jacob Cats (1577-1660), the Dutch poet, lawyer and politician.
The Kattensloot is part of the Standing Mast Route. This is a route for sailing ships with a mast of up to thirty meters. Between April and October the Amsterdam night convoy sails here.

Special features;
Completely renovated and devided into apartments in 2010;
New foundation;
Central location near Jordaan and the Westerpark;
Elevator available;
Practical ground floor layout with two bedrooms;
Bedrooms with electric shutters;
Roof structure (2018) with a beautiful and complete finish of the roof terrace;
Roof structure all around with electric awnings;
Leasehold is converted to the perpetual leasehold system from 2024 onwards;
Always good and high water pressure by placing a hydrophore;
Usable living area: 83.9 m;
Roof terrace: 32 m;
NEN 2580 measurement report available;
Equipped with two skylights in the living room and 1 skylight in the bathroom;
Energy label A;
Central heating installation with a Combi boiler from Intergas from 2010;
Delivery: In consultation.

DISCLAIMER:
This information has been compiled by us with due care. For our part, however, we do not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are only indicative.
The Measurement Instruction is based on the NEN 2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous way of measuring to give an indication of the area of use. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding or limitations when performing the measurement.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1901
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
84 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
32 m²
Bruto inhoud
253 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
buitenzonwering, dakraam, mechanische ventilatie, rolluiken, tv kabel

Energie

Energielabel
Klasse A
Isolatie
dakisolatie, dubbel glas, HR-glas, muurisolatie, vloerisolatie
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Intergas
Bouwjaar ketel
2010
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
Q
Indexnummer
9
Perceel
8884
Eigendomssituatie
Erfpacht
Ligging
Aan rustige weg, aan water, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht
Soort garage
geen garage

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken

Kaart Jacob Catskade 35H AMSTERDAM

naar Jacob Catskade 35H AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand