Nieuwbouw kopen in Amsterdam

Er zijn goede redenen om voor een nieuwbouw woning te kiezen. Zo kunt u nog tijdens de bouw uw persoonlijke wensen laten doorvoeren. Tegelijkertijd vraagt een nieuwbouwproject om goede begeleiding. We zetten hier een paar voordelen voor u op een rij.

1. Onderhoudsarm
Aan een nieuw gebouwd huis is alles fris. De eerste vijf jaar is nauwelijks of geen onderhoud nodig. Dit komt door de gebruikte materialen. Mochten er in de eerste jaren bouwkundige gebreken naar boven komen, dan worden die dankzij de garantieregeling opgelost.

2. Comfortabel
Nieuwbouw is goed geïsoleerd tegen kou en hitte. En een nieuw huis moet voldoen aan de strengste wettelijke eisen voor geluidsisolatie. Ook de luchtkwaliteit voldoet aan de strengste normen. Het binnenklimaat van nieuwbouw is zeer aangenaam en comfortabel.

3. Energiezuinig
Omdat de huizen beter geïsoleerd zijn en overeenkomen met energielabel A is hete zeer energiezuinig. Het huis draagt bij aan een beter klimaat en beter milieu. En je energierekening is ook voordeliger.

4. Duurzaam
Door de betere isolatie en het gebruik van de nieuwste technieken (warmte en stroom) en materialen (verantwoord gekapt hout) is nieuwbouw ook duurzaam. Zo zorgt een nieuw gebouwd huis voor een lagere CO2 uitstoot.

5. Huis op maat
Je kan meepraten over het ontwerp, een andere indeling kiezen en extra opties laten uitvoeren. Zo maak je van nieuwbouw echt jouw huis. Je kan keuken, badkamer en sanitair uitzoeken naar je eigen smaak. Eventueel een dakkapel, aanbouw of opbouw kunnen allemaal nog gerealiseerd worden. Zo maak je een woning op maat.

6. Veilig
Nieuwbouw wordt gemaakt volgens de modernste veiligheidseisen. Ze voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen met inbraakwerend sluit- en hangwerk.
 

Nieuwbouw bij Ameo Makelaar

Makelaarsgroep AMEO zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. Wij begeleiden al enige jaren de verkoop van nieuwbouwwoningen in en om Amsterdam en Diemen. Met onze kennis en expertise staan wij u optimaal bij in elke fase van het traject tot aankoop van een nieuwbouwwoning.