Herengracht 342 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd
Bouwjaar
-1906
OPZOEK NAAR EEN KANTOORRUIMTE MET UITSTRALING EN GRANDEUR? GELEGEN OP EEN ZEER CENTRALE LOCATIE IN HET CENTRUM VAN AMSTERDAM BIEDEN WIJ AAN: EEN KANTOORRUIMTE VAN CIRCA 107 M˛ V.V.O., MET PRACHTIG VRIJ UITZICHT OVER DE HERENGRACHT!

Indeling:
Entree op de bel-etage, de prachtige gemeenschappelijke entree, onder andere voorzien van maremerenvloeren en fluwelen loper geeft toegang tot het luxe trappenhuis alsmede de lift. Aangekomen op de derde etage heeft een eigen toegang tot de kantoorruimte. De ruimte onderscheid zich door bijzonder veel lichtinval vanuit diverse hoeken en een zeer courante indeling. De centrale ruimte geeft toegang tot de diverse kantoorkamers alsmede de pantry. De kantoorruimte bestaat uit 4 kantoorkamers, waarvan drie van gelijke grote, met direct vrij uitzicht over de Herengracht. De vierde kantoorkamer is aan de achterzijde gesitueerd en biedt uitzicht op een patio. De kantoorruimte bedraagt in totaal circa 107 m˛.

Omgeving:
Gelegen aan een van de mooiste stukken van de Herengracht, tussen de Rozengracht en Leidsestraat, midden in het centrum van Amsterdam. Te midden van de gezelligheid en bruisende dynamiek van 'de 9 straatjes'. Alle denkbare voorzieningen, zoals winkels en horecagelegenheden zijn in de directe nabijheid te vinden.

Bereikbaarheid:
De centrale locatie zorgt ervoor dat de locatie eenvoudig te bereiken is per openbaar vervoer en op de fiets. Vanaf de Ringweg A10 is de locatie middels afslag S106/S103/S100 in circa 12 minuten rijden te bereiken. Parkeren kan worden gedaan aan de openbare weg (betaald) of in de parkeergarage aan de Marnixstraat.
Voor de actuele wachttijd omtrent bedrijfsparkeervergunningen verwijzen wij u naar stadsdeel Centrum van de gemeente Amsterdam.

Aanvangshuurprijs:
€ 30.600,-- per jaar (€ 2.550,-- per maand), exclusief BTW, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten:
Huurder betaalt een voorschot á € 350,-- per maand (te vermeerderen met BTW) voor het gebruik van warmte, elektra en water. De servicekosten zijn op basis van nacalculatie.

Huurbetaling:
Maandelijks, bij vooruitbetaling volgens automatische overboeking ten gunste van de verhuurder.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, met een minimale indexatie van 2% per jaar.

Huurtermijn:
Nader over een te komen.

Huuringangsdatum:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Voorzieningen:
- Pantry;
- Verwarming;
- Sanitair;
- Databekabeling;
- Verlichtingsarmaturen;
- PVC-vloer;
- lift.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Bestemming:
De bestemming conform het thans geldende bestemmingsplan is "kantoor, kantoren met baliefunctie en galeries".
Huurder is zelf verantwoordelijk zich te verwittigen van het toegestane binnen het vigerende bestemmingsplan, alsmede het verkrijgen en behouden van de nodige vergunningen. Voor meer informatie zie www.ruimtelijkeplannen.nl .

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bijzonderheden:
- Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaren / verhuurder van het pand.
- Huurder dient legitimatie, inschrijving KvK en huidige vestiging en woon- of verblijfplaats op te geven. Verhuurder kan documenten vragen waaruit de financiële positie van een huurder blijkt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 350 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
107 m²
In units vanaf
107 m²
Perceel
467 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
E
Perceel
3963
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Herengracht 342 AMSTERDAM

naar Herengracht 342 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand