Makelaar Amsterdam
4.7 / 5 sterren - Wij hebben een prettige ervaring gehad met Thijs. Dit zat vooral in de communicatie. No-nonsense! Daarnaast heeft Thijs veel kennis van de markt waardoor je vertrouwen krijgt als opdrachtgever in de adviezen die hij geeft. Bart!
 
Makelaar Amsterdam
4.6 / 5 sterren - Uitstekende Makelaar. Prettig in de communicatie, fijne ondersteuning, snelle en adequate handelingen.
 
Makelaar Amsterdam
4.5 / 5 sterren - Zeer betrouwbare makelaar. Doet echt zijn best voor je. Heeft vaak contact over het te verkopen huis met de eigenaar. Is goed op de hoogte van de huizenmarkt. Is zeer zeker aan te bevelen als makelaar.
 
Makelaar Amsterdam
3.9 / 5 sterren - Vanaf het eerste moment een goed gevoel bij deze makelaar. Je bent echt een klant bij deze makelaar en je krijgt echt het gevoel dat ze alles voor je doen/regelen. Goede makelaar!
 
Makelaar Amsterdam
4.7 / 5 sterren - Open, deskundig, onderbouwt mening met cijfers. Komt afspraken na. Doet het zelf, dus gaat er weinig mis in de communicatie. Plezierig in de omgang.
 
Makelaar Amsterdam
5 / 5 sterren - Goede kennis van zaken weten goed aan te voelen wat de klant wil. Goed bereikbaar ook na kantooruren. En handelen snel en accuraat.
 
Makelaar Amsterdam
4.2 / 5 sterren - Ameo heeft erg goed geholpen bij de verkoop en aankoop van een huis. De medewerkers van Ameo geven goed advies en zijn zeer betrokken. Ook de begeleiding heb ik als zeer prettig ervaren. Ze zijn bij Ameo erg professioneel.
 
Makelaar Amsterdam
4.5 / 5 sterren - Ik ben zeer tevreden over de geboden service! Zowel van mijn Makelaar Thijs Waals als ook zijn collega Amir van Bommel. Tevens zijn alle medewerkers van het kantoor ook erg prettig in de samenwerking en zorgen voor een goede communicatie en ondersteuning! Dank aan allen!
 
Makelaar Amsterdam
4.5 / 5 sterren - Erg deskundige, servicegerichte en gedreven makelaar. Ook de backoffice is uitstekend georganiseerd waardoor het mogelijk is om snel te schakelen. Verder - niet onbelangrijk - nuchter, sympathiek en met de nodige humor. Wij hebben m.n. met Thijs Waals en zijn binnendienst medewerkster Sonja van Dort gewerkt, waar we uitermate tevreden over zijn, maar ook Jean Paul Schrijver is een uitstekende makelaar.