Vorige | Volgende

Elegaststraat 12 - H Amsterdam, Erasmuspark

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Gelegen in misschien wel de mooiste buurt van Bos en Lommer, de Erasmusparkbuurt! Een goed ingedeeld tweekamerappartement van ca. 42 m² gelegen op de bel-etage met twee balkons en een berging op de begane grond. De woning is ideaal voor starters, koppels en/of studenten en dient intern gemoderniseerd te worden.

** ENGLISH DESCRIPTION BELOW**

Omschrijving woning:
Je komt binnen in het tochtportaal. Een centrale hal geeft toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer. De woonkamer is met een balkon op het westen georiënteerd en heeft een bergkast, gashaard-aansluiting en is verder voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen. In de hal vindt je een douche met toilet. De keuken zit aan de achterzijde en is eenvoudig. De slaapkamer is ook aan de achterzijde gelegen. Deze is van goed formaat en licht door de hoge ramen van de grond tot aan het plafond. De slaapkamer beschikt over een bergkast en wastafel en middels openslaande deuren bereik je het balkon aan de achterzijde. Het balkon is woning breed, op het oosten gelegen en kijkt uit op een verzorgde gemeenschappelijke binnentuin. Tot slot beschik je op de begane grond over een berging welke toegankelijk is vanaf de openbare weg.

Ligging en omgeving:
De woning ligt op een centrale plek in Amsterdam West op de grens van de populaire wijk Bos en Lommer en de Baarsjes en is rustig gelegen in de Erasmusparkbuurt. Er zijn in de directe omgeving, op het Bos en Lommerplein en de Bos en Lommerweg, diverse (vers)winkels waar je jouw dagelijkse boodschappen kunt doen. Ook is er een dagelijkse markt. Iets verder weg maar slechts op 5 minuten fietsafstand het Mercatorplein en de hippe De Hallen. Liever naar het centrum? Je bent met 10 minuten fietsen in het centrum van Amsterdam of in de Jordaan met talloze restaurantjes, leuke cafés en winkeltjes.
Voor openbaar vervoer kun je in de nabijheid gebruik maken van tram 7 richting meerdere centrale punten en van diverse bus lijnen. Je bent verder binnen no time op uitvalswegen middels de Ring A10.
Parkeren is hier geen probleem. Er is namelijk geen wachtlijst voor een parkeervergunning.
Recreëren kun je in het Erasmuspark aan de overkant en in het nabijgelegen Rembrandtpark of het Westerpark. Uitgaan kan hier ook in het uitgaanscentrum Westergasfabriek.

Eigendomssituatie:
Grondeigenaar is de Gemeente Amsterdam. Er geldt een voortdurend recht van erfpacht met de Algemene Bepalingen van 2000. Je betaalt een erfpachtcanon met een jaarlijkse indexering. De erfpachtcanon bedraagt voor dit jaar € 647,65. Het tijdvak eindigt 31 december 2063.

Vereniging van Eigenaars:
Het appartement maakt onderdeel uit van een actieve en gezonde VVE, genaamd "Vereniging van eigenaars van het gebouw Elegaststraat 11 en 12 te Amsterdam". Het beheer is uitbesteed aan een professionele beheerder.

Indeling woning:
Eigen entree op de bel etage, tochtportaal, gang, woonkamer met bergkast en balkon aan de voorzijde, douche met toilet in de hal, dichte keuken aan de achterzijde, slaapkamer met bergkast aan de achterzijde, berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Rustig gelegen in de Erasmusparkbuurt
- Eigen entree
- Twee balkons
- Ideaal voor starters, koppels en/of studenten
- Berging op de begane grond
- Binnen tien minuten in het centrum
- Karakteristieke strokenbouw in Bos en Lommer met oog voor groen en genoeg daglicht

**ENGLISH DESCRIPTION**

Located in perhaps the nicest neighborhood of Bos en Lommer, the Erasmus Park neighborhood! A well laid out two-room apartment of approx. 42 m² located on the ground floor with two balconies and storage on the ground floor. The property is ideal for starters, couples and / or students and needs to be modernized internally.

Description property:
You enter the portal. A central hall gives access to all rooms. At the front is the living room. The living room has a west-facing balcony and has a storage cupboard, gas fireplace connection and is also equipped with double glazing in wooden frames.
In the hall you will find a shower with toilet. The kitchen is at the rear and is simple.
The bedroom is also located at the rear. This is of good size and light through the high windows from the floor to the ceiling. The bedroom has a storage cupboard and sink and through sliding doors you reach the balcony at the rear.
The balcony is wide, faces east and overlooks a well-kept communal courtyard garden.
Finally, you have a storage room on the ground floor which is accessible from the public road.

Location and surroundings:
The property is centrally located in Amsterdam West on the border of the popular Bos en Lommer and Baarsjes neighborhoods and is quietly located in the Erasmus Park neighborhood. There are several (fresh) shops in the immediate vicinity, at Bos en Lommerplein and Bos en Lommerweg, where you can do your daily shopping. There is also a daily market. A little further away but only 5 minutes by bike the Mercatorplein and the De Hallen. Prefer the center? Within 10 minutes by bike you are in the center of Amsterdam or in the Jordaan with countless restaurants, nice cafés and shops.
For public transport you can use tram 7 in the vicinity to several central points and various bus lines. You are also within no time on the freeway through the Ring A10.
Parking is no problem here. There is no waiting list for a parking permit.
You can enjoy recreation in the Erasmuspark across the street and in the nearby Rembrandtpark or Westerpark. You can also go out here in the Westergasfabriek entertainment center.

Ownership situation:
Landowner is the Municipality of Amsterdam. There is a continuous right of leasehold. You pay a leasehold with an annual indexation. The ground rent for this year amounts € 647.65. The period ends December 31, 2063.

Association of Owners:
The apartment is part of an active and healthy VVE, called "Association of owners of the Elegaststraat 11 and 12 building in Amsterdam". The management is outsourced to a professional manager.

Layout property:
Private entrance on the first floor, portal, hallway, living room with storage cupboard and balcony at the front, shower with toilet in the hall, closed kitchen at the rear, bedroom with storage cupboard at the rear, storage on the ground floor.

Particularities:
- Located in the Erasmus Park neighborhood
- Own entrance
- Two balconies
- Ideal for starters, couples and / or students
- Storage on the ground floor
- Within ten minutes in the center
- Characteristic building construction in Bos en Lommer with an eye for greenery and enough
 daylight

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Portiekwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1939
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
42 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
7 m²
Externe bergruimte
7 m²
Bruto inhoud
111 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche

Energie

Isolatie
dubbel glas

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten
Sectie
C
Indexnummer
5
Perceel
11074
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht
Ligging
In woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Elegaststraat 12 - H Amsterdam, Erasmuspark

naar Elegaststraat 12 - H Amsterdam, Erasmuspark
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Vragen? Bel ons dan gerust op 020-6001600 of stuur een . Contact opnemen