Ceintuurbaan 422bg AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is onder optie
Bouwjaar
1897
UNIEKE KANS! OPZOEK NAAR EEN INSTAPKLARE MODERNE WINKEL OF KANTOORRUIMTE VAN CIRCA 130 M≤ V.V.O. OP UITSTEKENDE LOCATIE IN DE PIJP? KIJK NIET VERDER!

Locatie/Omgeving:
Het object is gelegen aan het bedrijvige gedeelte van de Ceintuurbaan, middenin de bruisende wijk De Pijp. De Ceintuurbaan heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt tot een geliefde winkel en kantoorlocatie. De ligging van het object is uitstekend, nabij de kruising met de Van Woustraat en tegenover de tramhalte van lijn 3 & 4. De directe omgeving van het object kenmerkt zich door een sterke middenstand en een goede mix van wonen, werken en ontspanning.

Object:
Het object betreft een winkel/kantoorruimte van 131 m≤ v.v.o. (conform NEN2580), met een goed front van circa 6m. De huidige indeling bestaat uit een grote, lichte openruimte aan de voorzijde, gelegen op straat niveau. Middels enkele treden naar beneden kan de vergaderruimte worden bereikt, daarachter is een archief/opslagruimte gesitueerd. Middels enkele treden naar boven kan een aparte kantoorkamer worden bereikt. De panty en toilet is aan de zijkant gesitueerd zodat er efficient gebruik wordt gemaakt van het vloeroppervlak.

Opleveringsniveau, verder nader overeen te komen op basis van overname van de vertrekkende huurder:
- Toiletgroep;
- Pantry;
- Gestucte en gesausde muren;
- Onder en boven vloer;
- Kabelgoten;
- Verlichtingsarmaturen.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van het object is dankzij de centrale locatie zeer goed, voor zowel openbaar vervoer, fiets als auto. Nagenoeg direct tegenover de halte van tramlijn 3 & 4. De Noord/Zuidlijn is circa 7 minuten lopen. Via de Ringweg A10, afslag s108/109 is de Ceintuurbaan binnen 7 minuten te bereiken. Parkeren voor de deur is mogelijk (betaald en via vergunningsstelsel).

Bestemming:
Object heeft de bestemming Gemengd-1 binnen het bestemmingsplan ''De Pijp''. Hierbij is onder andere detailhandel (met inbegrip van additionele horeca), zakelijke dienstverlening, consument verzorgende dienstverlening, kantoor, bedrijf en ambachtelijk bedrijf toegestaan. Voor mee informatie verwijzen wij u door naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Aanvangshuurprijs per jaar:
Ä 36.000 per jaar, exclusief BTW, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten:
Er worden geen servicekosten in rekening gebracht. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten met bedrijven ten behoeve van de nutsvoorzieningen.

Huurprijsindexatie:
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex, reeks alle huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurtermijn:
Nader overeen te komen, doch bij voorkeur 5 + 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a of 7:290a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg, doch spoedig.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bijzonderheden:
- Aanvaarding per april 2022.
- Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaren / verhuurder van het pand.
- Gehele gevel van de begane grond wordt hoogwaardig gerenoveerd. Reclame uitingen en kleurveranderingen aan de voorgevel dienen in overleg en pas na goedkeuring van de verhuurder te worden uitgevoerd.
- Huurder dient legitimatie, inschrijving KvK en huidige vestiging en woon- of verblijfplaats op te geven. Verhuurder kan documenten vragen waaruit de financiŽle positie van een huurder blijkt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder optie
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
131 m²
In units vanaf
131 m²
Opp winkelruimte
131 m²
In units vanaf
131 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Energielabel
Klasse C
Bekijk alle kenmerken

Kaart Ceintuurbaan 422bg AMSTERDAM

naar Ceintuurbaan 422bg AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand