Ceintuurbaan 228HS AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is verhuurd
Bouwjaar
1892
UNIEKE KANS! OPZOEK NAAR EEN MODERNE WINKEL OF KANTOORRUIMTE VAN CIRCA 100 M≤ V.V.O. OP UITSTEKENDE LOCATIE IN DE PIJP, WELKE NAAR EIGEN SMAAK KAN WORDEN AFGEBOUWD? KIJK NIET VERDER!

Locatie/Omgeving:
Het object is gelegen aan het bedrijvige gedeelte van de Ceintuurbaan, middenin de bruisende wijk De Pijp. De Ceintuurbaan heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt tot een geliefde winkel en kantoorlocatie. De ligging van het object is uitstekend, nabij de kruising met de Ferdinand Bolstraat en tegenover de in/uitgang van de Noord/Zuidlijn. De directe omgeving van het object kenmerkt zich door een sterke middenstand en een goede mix van wonen, werken en ontspanning.

Object:
Het object betreft een winkel/kantoorruimte van circa 100 m≤, met een goed front van circa 5m. De ruimte maakt onderdeel uit van een pand waarvan recent de fundering, gevel en het dak is/wordt vernieuwd. In overleg met de eigenaar is de ruimte nog volledig naar eigen smaak af te bouwen. De royale tuin van circa 60 m≤, inclusief tuinhuis/berging maakt onderdeel uit van het gehuurde. De kantoor/winkelruimte is licht dankzij het doorzon effect van de glazen pui aan de achterzijde. Aansluiting van de pantry en toiletgroep is achterin verwerkt, zodat er efficient gebruik wordt gemaakt van het vloeroppervlak.

Opleveringsniveau, verder nader overeen te komen op basis van de wensen van de huurder, doch minimaal:
- Toiletgroep;
- Pantry;
- Voorbereidend leidingwerk voor elektra;
- Voorbereidend leidingwerk voor verwarming;
- Ondervloer;
- Stuc en sausklare wanden, voorzien van elektrapunten;
- Representatieve tuin met opslagmogelijkheden.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van het object is dankzij de centrale locatie zeer goed, voor zowel openbaar vervoer, fiets als auto. Nagenoeg direct tegenover de in/uitgang van de Noord/Zuidlijn, tramlijn 3, 12 & 24 hebben een halte voor de deur. Via de Ringweg A10, afslag s108/109 is de Ceintuurbaan binnen 7 minuten te bereiken. Parkeren voor de deur is mogelijk (betaald en via vergunningsstelsel).

Bestemming:
Object heeft de bestemming Gemengd-1 binnen het bestemmingsplan ''De Pijp''. Hierbij is onder andere detailhandel (met inbegrip van additionele horeca), zakelijke dienstverlening, consument verzorgende dienstverlening, kantoor, bedrijf en ambachtelijk bedrijf toegestaan. Voor mee informatie verwijzen wij u door naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Aanvangshuurprijs per jaar:
Ä 39.000 per jaar, exclusief BTW, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten:
Er worden geen servicekosten in rekening gebracht. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten met bedrijven ten behoeve van de nutsvoorzieningen.

Huurprijsindexatie:
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex, reeks alle huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurtermijn:
Nader overeen te komen, doch bij voorkeur 5 + 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a of 7:290a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg, doch spoedig.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bijzonderheden:
- Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaren / verhuurder van het pand.
- Gehele gevel van de begane grond wordt hoogwaardig gerenoveerd. Reclame uitingen en kleurveranderingen aan de voorgevel dienen in overleg en pas na goedkeuring van de verhuurder te worden uitgevoerd.
- Huurder dient legitimatie, inschrijving KvK en huidige vestiging en woon- of verblijfplaats op te geven. Verhuurder kan documenten vragen waaruit de financiŽle positie van een huurder blijkt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Opp winkelruimte
100 m²
In units vanaf
100 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Energielabel
Klasse A
Bekijk alle kenmerken

Kaart Ceintuurbaan 228HS AMSTERDAM

naar Ceintuurbaan 228HS AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand