Borssenburgplein 10-2 AMSTERDAM

Vraagprijs € 525.000 k.k.

oppervlakte
81 m²
kamer(s)
3
soort woning
Appartement/flat
Bouwjaar
1922
Omschrijving woning (English version below)
Zeer ruim bemeten driekamer appartement van ca. 81 m2 met een perfecte indeling. De woning ligt over de breedte van het pand en heeft daardoor een aangename en lichte uitstraling.
De royale doorzonwoonkamer, met deels vrij uitzicht, is geheel voorzien van raampartijen met dubbele beglazing. Een originele natuurstenen schouw zorgt voor het authentieke accent.

De keuken is modern, optimaal geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een keramische kookplaat met oven, afzuigkap, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie.
Het sanitair bestaat uit een badkamer met ligbad, wastafel en toilet.
De ligging van het balkon op het noorden is misschien niet zonnig maar biedt wel gelegenheid om bij warm weer gebruik te maken van je eigen buitenruimte.

Twee goed bemeten slaapkamers maken de woning zeer praktisch en uitermate geschikt voor twee woningdelers. Indien gewenst kan er op eenvoudige wijze een derde slaapkamer gerealiseerd worden.
Kortom, een zeer courante woning met een goede indeling en een rustige ligging.

Bijzonderheden
- Ruime en lichte driekamerwoning
- Lage jaarcanon
- Goede indeling
- Gehele woning voorzien van een lichte laminaat vloer
- Niet-zelfbewonings-, asbest- en ouderdomsclausule zijn van toepassing
- Oplevering in overleg, kan op korte termijn

Locatie
De woning ligt in een rustige straat in de Rivierenbuurt, Amsterdam Zuid. De woning is gelegen om de hoek van het plein in een gedeelte zonder doorgaand verkeer.
In de buurt bevindt zich een ruim aanbod van winkels, supermarkten en horecagelegenheden. Deze zijn met name te vinden in de Rijnstraat, Vrijheidslaan en de Van Woustraat.
Het Borssenburgplein is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer: station Amsterdam Amstel en Amsterdam RAI zijn op ca. 5 minuten fietsafstand van het appartement gelegen. Vanaf het Victorieplein vertrekken meerdere bus- en tramlijnen richting o.a. Amsterdam Amstel, RAI, Zuid en Amsterdam Centraal. Tevens ligt het appartement zeer gunstig ten opzichte van de Noordzuidlijn en de ring A10 en de A2. Beide wegen zijn met de auto binnen enkele minuten te bereiken.

English version
Very spacious three-room apartment of approx. 81 m2 with a perfect layout. The house is located across the width of the building and therefore has a pleasant and light appearance.
The spacious living room, with partly unobstructed view, is fully equipped with double-glazed windows. An original natural stone fireplace provides the authentic accent.

The kitchen is modern, optimally placed and equipped with various built-in appliances, including a ceramic hob with oven, extractor hood, dishwasher and a fridge/freezer combination.
The sanitary facilities consist of a bathroom with bath, sink and toilet.
The location of the north-facing balcony may not be sunny, but it does offer the opportunity to use your own outdoor space in warm weather.

Two well-sized bedrooms make the house very practical and ideal for two home sharers. If desired, a third bedroom can easily be realised.
In short, a very current house with a good layout and a quiet location.

Details
- Spacious and bright three-room house
- Low annual grondlease rent
- Good layout
- Entire house with a light laminate floor
- Non-self-occupancy, asbestos and age clause apply
- Delivery in consultation, can be done in the short term

Location
The house is located in a quiet street in the Rivierenbuurt, Amsterdam South. The house is located around the corner from the square in a part with no through traffic.
There is a wide range of shops, supermarkets and restaurants in the area. These can be found in particular in the Rijnstraat, Vrijheidslaan and the Van Woustraat.
Borssenburgplein is easily accessible by public transport: Amsterdam Amstel station and Amsterdam RAI are approximately 5 minutes by bike from the apartment. Several bus and tram lines depart from Victorieplein towards Amsterdam Amstel, RAI, Zuid and Amsterdam Central. The apartment is also very conveniently located for the North-South line and the A10 and A2 ring roads. Both roads can be reached within a few minutes by car.

Indeling
De woning is gelegen op de tweede verdieping. Entree tot de woning via het gemeenschappelijke trappenhuis. De centrale gang geeft toegang tot alle vertrekken.
Doorzonwoonkamer met uitzicht op de Korte Meerhuizenstraat.
Badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Meterkast. Slaapkamer. Keuken met diverse inbouwapparatuur. Balkon. Tweede slaapkamer.

Eigendomssituatie
Er is hier sprake van een voortdurend recht van erfpacht. De Algemene Bepalingen van 2000 zijn van toepassing. Het huidige tijdvak loopt tot en met 15 oktober 2046. Lage canon van € 329,53 per jaar.

Oppervlakte
Woonoppervlak: 81 mē
Balkon: 4 mē

Onderhoud
Binnen: goed
Buiten: redelijk tot goed (na uitvoering schilderwerkzaamheden)

Vereniging van Eigenaren
De vereniging van eigenaren wordt sinds kort professioneel geadministreerd door Pro VVE Beheer. De vereniging bestaat uit vier appartementen.
Aangezien de vereniging besloten heeft tot het opbouwen van een gezonde onderhoudsreserve bedragen de servicekosten voor deze woning momenteel € 200,- per maand.
De vereniging heeft besloten tot het laten schilderen van het pand. De vereniging heeft de intentie om deze werkzaamheden begin volgend jaar te laten plaatsvinden. De kosten voor de schilderwerkzaamheden worden geheel voldaan vanuit de onderhoudsreserve.

Fundering
In het pand is een meetbout aangebracht. De meetgegevens zijn verkrijgbaar bij de verkopende makelaar. De meetgegevens liggen binnen de norm en geven geen aanleiding tot het uitvoeren van werkzaamheden aan de fundering.
Technische gegevens / bijzonderheden
Elektra: de elektrische installatie bestaat uit vijf groepen met een aardlekschakelaar
Verwarming en warm water: via een Remeha combiketel uit 2011
Isolatie: nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing

Roerende zaken
Conform roerende zaken lijst.

Vaste lasten
OZB: € 199,88 per jaar
Rioolrecht: € 144,-- per jaar
Servicekosten: € 200,-- per maand

Oplevering
In overleg; kan op een korte termijn.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1922
Daktype
plat dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
81 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
4 m²
Bruto inhoud
265 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1

Energie

Energielabel
Klasse D
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Remeha
Bouwjaar ketel
2011
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
V
Indexnummer
A3
Perceel
10674
Eigendomssituatie
Erfpacht
Soort garage
geen garage

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken

Kaart Borssenburgplein 10-2 AMSTERDAM

naar Borssenburgplein 10-2 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand