Vorige | Volgende

Sloterweg 734 AMSTERDAM, Sloten

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

LET OP: DE KOPER DIENT OFWEL OPTIE 1. DE ERFPACHTCANON EEUWIGDUREND AF TE KOPEN DOOR DE VOLDOENING VAN EEN ÉÉNMALIGE AFKOOPSOM VAN € 1.100.000,- OFWEL DE KOPER KAN KIEZEN VOOR OPTIE 2. EEN JAARLIJKSE CANONBETALING Á € 26.290,- (jaarlijkse te vermeerderen met inflatie)

In meer dan één opzicht een uniek object op een geweldige locatie. Dat is deze kapitale, vrijstaande woonboerderij met daaraan verbonden het voormalig stalgebouw en een vrijstaand bijgebouw. Het geheel verkeert nog in een nagenoeg originele, staat en kan dus geheel naar eigen inzicht en wensen worden gerenoveerd/verbouwd.

Erfpacht Sloterweg 734:
De koper / erfpachter heeft op grond van het uitgiftebeleid eeuwigdurende erfpacht 2016 de mogelijkheid te kiezen voor een jaarlijkse canonbetaling. Daarnaast heeft de koper de mogelijkheid de erfpachtcanon eeuwigdurend af te kopen door een éénmalige voldoening van een afkoopsom van € 1.100.000,-. Indien gekozen wordt voor jaarlijkse canonbetaling bedraagt de jaarlijks te betalen canon € 26.290,- (jaarlijks te vermeerderen met de inflatie).

Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen eeuwigdurende erfpacht 2016 van de gemeente Amsterdam. Deze Bepalingen kunt u vinden op de website van de gemeente Amsterdam alsmede in de link met de documentatie.

Object en ligging:
Gelegen op een riant perceel van ca. 1.900 m² welke aan meerdere zijden omringd is door water. De woonboerderij heeft zijn eigen toegangsbrug met af te sluiten hekwerk.

De ligging aan de Sloterweg is op dit deel bijna landelijk te noemen. Landelijk en toch ligt de stad op enkele autominuten afstand.

Het woongedeelte aan de voorzijde is verdeeld in meerdere kamers welke met elkaar verbonden kunnen worden. Keuken en badkamer liggen naast elkaar en zijn gedateerd. In het souterrain bevindt zich nog een lichte open ruimte.
Het voormalig stalgebouw kan bij het hoofdgebouw worden getrokken waardoor er een riante woning van maar liefst ca. 335 m² kan worden gerealiseerd.

Het bijgebouw, de voormalige opslagschuur met stallen, kan naar wens worden verbouwd naar berging/garage.

Op eigen terrein, dan wel in het bijgebouw, is er de mogelijkheid tot het realiseren van voldoende parkeergelegenheid.

Indeling:
Begane grond
Entree aan de zijkant van de woning. De dubbele hal met toilet en meterkast heeft een doorloop naar enerzijds het woongedeelte en anderzijds het voormalige stalgebouw. Woongedeelte aan de voorzijde met drie ruime kamers, een eenvoudige eetkeuken met toegang naar de badkamer.

Verdieping
Trapopgang. Grote centrale ruimte. Vier kamers waarvan de grootste 40 m² is en de kleinste 5 m².

Het achtergelegen stalgebouw heeft nog de originele indeling.

Bijgebouw gelegen aan de achterzijde van het perceel.

Omgeving:
De woonboerderij is gelegen aan de Sloterweg tussen de Anderlechtlaan en de Johan Huizingalaan. Een deel van de Sloterweg met een bijna landelijke uitstraling.
Er is een gevarieerd winkelaanbod op enkele fietsminuten in het winkelcentrum van de "Belgiëwijk". Ook liggen er diverse basisscholen in deze wijk.
De ligging is gunstig ten opzichte van de ontsluitingswegen A4, A9 en de ring A10 evenals Schiphol en de Zuidas

Documentatie:
De relevante stukken van het object zijn aan te vragen bij ons kantoor.

Verkoopcondities:
De verkoopcondities staan vermeld in de concept erfpachtovereenkomst.

Het vastgoed wordt aangeboden onder voorbehoud van, een positieve uitkomst van, een screening in het kader van het integriteitsbeleid (BIBOB) en een bestuurlijk besluit van het college van Burgemeester en Wethouders van Amsterdam.

Het financieel kader verkoop uitgifte en de brochure "Verkoop van gemeentelijk vastgoed" zijn van toepassing op deze aanbieding. In deze brochure heeft de gemeente Amsterdam de (proces)voorwaarden waaronder de gemeente Amsterdam haar gemeentelijk vastgoed aanbiedt nader uitgewerkt. Deze brochure kunt u downloaden van de website financieel kader en is verkrijgbaar bij ons op kantoor.

Na een positief besluit van het college zal de erfpacht worden gevestigd op basis van de Algemene Bepalingen voor eeuwigdurende erfpacht 2016 Amsterdam.

Juridische levering en vestiging van het erfpachtrecht:
Deze vindt plaats uiterlijk op 1 augustus 2018 met inachtneming van de ontbindende voorwaarden zoals opgenomen in de erfpachtovereenkomst. De levering geschiedt 'as is, where is'.

De levering dient plaats te vinden bij een in Amsterdam gevestigde notaris, zulks ter keuze aan koper.

Biedingen:
Onze opdrachtgever, de gemeente Amsterdam, heeft ons verzocht om het object minimaal zes weken openbaar aan te bieden (o.a. op Funda). Binnen deze periode van zes weken (na publicatie) zal het object Sloterweg 734 dan ook niet aan een gegadigde worden gegund. De biedingstermijn sluit op 26 april 2018, voor 15:00 uur. U kunt uw bieding versturen aan Notariskantoor Spier & Hazenberg. Een biedingsformulier is verkrijgbaar bij ons kantoor. Omtrent de manier van aanleveren van een bieding verwijzen wij naar hetgeen beschreven staat in het biedingsformulier en het financieel kader.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Woonboerderij
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
335 m²
Overige inpandige ruimte
9 m²
Externe bergruimte
72 m²
Bruto inhoud
890 m³
Perceeloppervlakte
1.897 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel

Energie

Energielabel
Klasse G
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten (N.H.)
Sectie
E
Perceel
9001
Oppervlakte
1897 m²
Eigendomssituatie
Erfpacht

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, aan water, landelijk gelegen, open ligging
Tuintype
tuin rondom

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Thijs Waals RM RT
Tel: 06-43557721
Email: thijs@ameo.nl

Alle foto's

Kaart Sloterweg 734 AMSTERDAM, Sloten

naar Sloterweg 734 AMSTERDAM, Sloten
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Vragen? Bel ons dan gerust op 020-6001600 of stuur een . Contact opnemen