Vorige | Volgende

Saenredamstraat 66 - 2 Amsterdam, Zuid/De Pijp

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Ruim en licht studioappartement van ca. 31 m² gelegen in het hart van De Pijp, nabij alle winkels, uitgaansgelegenheden en voorzieningen die De Pijp zo leuk maken.
De woning ligt op de tweede verdieping en verkeert in een eenvoudige staat. De keuken in L-opstelling is voorzien van boven- en onderkasten. Warm water via een boiler en verwarming via een gaskachel. Ook is de woning voorzien van kunststof kozijnen en ramen met dubbele beglazing.
Op eenvoudige wijze kan van deze woning een tweekamer woning worden gemaakt.
Ideale woning voor starters of ouders die op zoek zijn naar woonruimte voor hun studerende kinderen.

Vraagprijs:
€ 175.000,-- k.k. Uitgaande van de opstal met een jaarlijks te betalen canon.

Indeling:
Entree tot de woning op de tweede verdieping. Studioruimte met open keuken en toegang tot de badkamer met doucheruimte en toilet.

Locatie:
De woning ligt zo goed als op de hoek met de Ferdinand Bolstraat in het "Quartier Latin" van De Pijp. Het hart en tevens het meest dynamische deel van De Pijp. Alle grootstedelijke voorzieningen liggen op loopafstand, winkels, restaurants, cafés, musea, parken en openbaar vervoervoorzieningen. Vanaf medio juli 2018 zal de Noordzuidlijn opengesteld worden. Een halte van deze lijn ligt om de hoek. Ook Amsterdams meest bekende markt, de Albert Cuypmarkt ligt op loopafstand.
Om de parkeermogelijkheden te verbeteren wordt er op dit moment in de Boerenwetering een parkeergarage gebouwd met 600 parkeerplaatsen. Deze parkeergarage komt aan het begin van de Saenredamstraat te liggen.

Erfpacht Saenredamstraat 66-2:
De koper / erfpachter heeft op grond van het uitgiftebeleid eeuwigdurende erfpacht 2016 de mogelijkheid te kiezen voor een jaarlijkse canonbetaling. Daarnaast heeft de koper de mogelijkheid de erfpachtcanon eeuwigdurend af te kopen door een eenmalige voldoening van een afkoopsom van € 92.000,-. Indien gekozen worden voor jaarlijkse canonbetaling bedraagt de jaarlijks te betalen canon € 2.198,80. ( jaarlijks te vermeerderen met de inflatie).

Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen eeuwigdurende erfpacht 2016 van de gemeente Amsterdam. Deze Bepalingen kunt u vinden op de website van de gemeente Amsterdam alsmede in de link met de documentatie.

Vereniging van Eigenaars:
Het pand is gesplitst in appartementsrechten. De vereniging is thans niet actief en dient voor rekening en risico van de gezamenlijke nieuwe kopers geactiveerd te worden.

Voor rekening van onze opdrachtgever is er één vloerbalk tussen de tweede en derde verdieping vervangen, waar deze door een lekkage was aangetast. De lekkage is tevens verholpen.

Verkoper heeft het appartement nooit zelf bewoond/gebruikt. Overige verkoopcondities staan vermeld in de erfpachtovereenkomst.

Documentatie:
De stukken omtrent het appartement en het pand zijn aan te vragen ons kantoor.

Verkoopcondities:
De verkoopcondities staan vermeld in de erfpachtovereenkomst.

Het vastgoed wordt aangeboden onder voorbehoud van een screening in het kader van de integriteitsbeleid en een bestuurlijk besluit van het college van Burgemeester en Wethouders van Amsterdam. Onze opdrachtgever behoudt zich het recht van gunning voor.

Op deze verkoop zijn diverse aanvullende bepalingen c.q. bijzonderheden van toepassing, waaronder de waarborgsom, meer informatie hierover kunt u vinden in het financieel kader.

Het financieel kader verkoop uitgifte en de brochure "Verkoop van gemeentelijk vastgoed" zijn van toepassing op deze aanbieding. In deze brochure heeft de gemeente Amsterdam de (proces)voorwaarden waaronder de gemeente Amsterdam haar gemeentelijk vastgoed aanbiedt nader uitgewerkt. Deze brochure kunt u downloaden van de website financieel kader en is verkrijgbaar bij ons op kantoor.

Na een positief besluit van het college zal de erfpacht worden gevestigd op basis van de Algemene Bepalingen voor eeuwigdurende erfpacht 2016 Amsterdam.

Juridische levering en vestiging van het erfpachtrecht:
Deze vindt plaats uiterlijk op 1 april 2018 met inachtneming van de ontbindende voorwaarden zoals opgenomen in de erfpachtovereenkomst. De levering geschiedt 'as is, where is'.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 1 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1876

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
31 m²
Bruto inhoud
89 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche

Energie

Energielabel
Klasse G

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
R
Indexnummer
A6
Perceel
6006
Eigendomssituatie
Erfpacht
Ligging
In woonwijk
Bekijk alle kenmerken
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Thijs Waals RM RT
Tel: 06-43557721
Email: thijs@ameo.nl

Alle foto's

Kaart Saenredamstraat 66 - 2 Amsterdam, Zuid/De Pijp

naar Saenredamstraat 66 - 2 Amsterdam, Zuid/De Pijp
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Vragen? Bel ons dan gerust op 020-6001600 of stuur een . Contact opnemen