Vorige | Volgende

Nieuwezijds Voorburgwal 146 A Amsterdam, Centrum

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Een verhuurde winkelruimte die prima past in elke beleggingsportefeuille.

Een ruime, split level winkelruimte doorlopend naar de Mosterdpotsteeg 1 hs. De ruimte bestaat uit een begane grond geheel in gebruik ten behoeve van de verhuur en verkoop van fietsen. Er is een interne trap en rollerbaan naar de 1e verdieping waarbij de voorzijde geheel als opslagruimte dient van fietsen en het gedeelte aan de Mosterdpotsteeg als kantoorruimte, pantry en toilet. Het geheel is circa 134 m² en 143 m² BVO groot. Het gebouw maakt een solide indruk en de winkelruimte is in nette staat, verzorgd. Het gehuurde beschikt over eigen nuts voorzieningen en is voorzien van centrale verwarming.

Het front aan de Nieuwezijds Voorburgwal is circa 450 cm en bevat een transparante, open pui over 2 verdiepingen. Het front aan de Mosterdpotsteeg is circa 700 cm. Het verhuurbaar vloeroppervlakte bedraagt op de begane grond circa 116 m² en circa 119 m² op de eerste verdieping. Totaal derhalve 235 m² VVO.

Ligging en omgeving
De winkel is gelegen nabij het 'Magna Plaza' gebouw en schuin tegenover de Nieuwe Kerk en de Nieuwezijds Kolk. De Nieuwezijds Voorburgwal heeft hier een grote passantenstroom van o.a. toeristen mede door de aanwezigheid van hotels en horeca van toeristen. Verder is de Nieuwezijds Voorburgwal onderdeel van de 'autolus' die Amsterdam kenmerkt. Tenslotte leveren tramlijn 1, 2, 5, 13 en 17 ook dagelijks passanten aan.

Gebruik en contract
Het geheel is verhuurd op basis van schriftelijk huurcontractaan één huurder (Het Zwarte Fietsenplan B.V.) sinds 1 maart 2014 voor een periode van 1 + 1 + 3 jaar, derhalve 28 februari 2019. Er is contractueel niets afgesproken over de periode nadien. Het betreft een ROZ model 2008.

Overige informatie
Eventueel is er een aangrenzende berging bij dit appartement te koop, appartementsrecht A-4 van het complex. De vraagprijs voor deze ruimte bedraagt € 15.000,-- kosten koper. Deze ruimte is direct aangrenzend aan de achterzijde naast de kantoorruimte van dit appartement aan de Mosterdpotsteeg. Geschatte oppervlakte omstreeks 10m2, voorbehoud gunning verkoper. Uitstekende berging voor fietsen etc.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
277 m²
In units vanaf
234 m²
Perceel
151 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
F
Indexnummer
A1
Perceel
7429
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Nieuwezijds Voorburgwal 146 A Amsterdam, Centrum

naar Nieuwezijds Voorburgwal 146 A Amsterdam, Centrum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Vragen? Bel ons dan gerust op 020-6001600 of stuur een . Contact opnemen