Vorige | Volgende

Nassaukade 300 Amsterdam

Huurprijs excl. BTW € 2.875 per maand

Bewaar object

Omschrijving

HOEKLOCATIE! MODERNE LICHTE KANTOORRUIMTE VAN CIRCA 150 M² V.V.O. TE HUUR AANGEBODEN AAN DE BRUISENDE NASSAUKADE TE AMSTERDAM. IDEAAL GELEGEN TEGENOVER HET CENTRUM EN DE UITVALSWEGEN!

Indeling:
Het entree op straatniveau geeft toegang tot de modern afgewerkte open kantoorruimte (circa 30 m²). De ruimte oogt zeer speels door het gebruik van splitlevel. De begane grond wordt momenteel gebruikt als ontvangstruimte/wachtruimte, maar zou ook al direct gebruik kunnen worden voor diverse werkplekken. Via het splitlevel naar boven toe, bereikt men een riante kantoorruimte die voldoende ruimte biedt aan meerdere werkplekken (circa 45 m²). Tevens is aan de achterzijde de pantry en toilet gesitueerd. Via het splitlevel naar benden bereikt men het souterrain. Het souterrain is ruim voorzien van daglicht. Aan de voorzijde van het souterrain is een ruime archiefruimte/bergruimte (circa 25 m²). De achterzijde van het souterrain is momenteel in gebruik als vergaderruimte (circa 48 m²).

Omgeving:
Gelegen aan de bruisende Nassaukade, een van de kades die de buitenring van het Centrum van Amsterdam vormen. In de omgeving zijn alle denkbare voorzieningen aanwezig. Voldoende winkels in de omgeving voor de dagelijkse kantoorbenodigdheden. Café Waterkant en De Hallen voor gezelligheid na het werk zijn op een steenworp afstand gelegen.

Bereikbaarheid:
De centrale locatie zorgt ervoor dat de locatie eenvoudig te bereiken is per openbaar vervoer en op de fiets. Vanaf de Ringweg A10 is de locatie middels afslag S106/S103/S100 in circa 12 minuten rijden te bereiken. Parkeren kan worden gedaan aan de openbare weg.
Voor de actuele wachttijd omtrent bedrijfsparkeervergunningen verwijzen wij u naar stadsdeel Oud-West van de gemeente Amsterdam.

Aanvangshuurprijs:
€ 34.500,-- per jaar (€ 2.875,-- per maand), exclusief BTW, niet te vermeerderen met BTW.

Servicekosten:
Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de nutsbedrijven voor de levering van gas en elektra. Watergeld wordt doorbelast.

Huurbetaling:
Maandelijks, bij vooruitbetaling volgens automatische overboeking ten gunste van de verhuurder.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, met een minimale indexatie van 2% per jaar.

Huurtermijn:
Nader over een te komen.

Huuringangsdatum:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met servicekosten.

Voorzieningen:
- Pantry;
- Verwarming;
- Sanitair;
- Databekabeling;
- Verlichtingsarmaturen;
- Diverse vloerafwerkingen
- Glazenscheidingswanden;
NB. In overleg met de huidige huurder kunnen bepaalde roerende zaken (al dan niet) worden overgenomen.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Bestemming:
De bestemming conform het thans geldende bestemmingsplan is "kantoor, kantoren met baliefunctie, detailhandel en galeries".
Huurder is zelf verantwoordelijk zich te verwittigen van het toegestane binnen het vigerende bestemmingsplan, alsmede het verkrijgen en behouden van de nodige vergunningen. Voor meer informatie zie www.ruimtelijkeplannen.nl .

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bijzonderheden:
- Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaren / verhuurder van het pand.
- Huurder dient legitimatie, inschrijving KvK en huidige vestiging en woon- of verblijfplaats op te geven. Verhuurder kan documenten vragen waaruit de financiële positie van een huurder blijkt.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
150 m²
In units vanaf
150 m²
Perceel
97 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Te openen ramen, Kabelgoten, Toilet, Pantry, Verwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
Q
Perceel
1449
Oppervlakte
97 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Frederique Appel
Tel: 020-2420120
Email: frederique@ameo.nl

Alle foto's

Kaart Nassaukade 300 Amsterdam

naar Nassaukade 300 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Vragen? Bel ons dan gerust op 020-6001600 of stuur een . Contact opnemen