Vorige | Volgende

Korte Prinsengracht 20 hs Amsterdam, Centrum

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

INDUSTRIELE BEDRIJFSRUIMTE VAN IN TOTAAL CIRCA 138M² V.V.O. TE HUUR AANGEBODEN IN AMSTERDAM CENTRUM. UNIEKE ONDERSCHEIDENDE RUIMTE MET EEN PRACHTIG UITZICHT OP DE GRACHT EN VANUIT DE HAARLEMMERSTRAAT VOOR PASSANTEN DIRECT IN HET ZICHT!

Omschrijving:
De bedrijfsruimte, die zich kenmerkt door een prachtige vrije hoogte en een industriële uitstraling is gelegen aan de gracht. Het object heeft een L-vorm en aan de achterzijde bevind zich een vide die middels een vaste trap te bereiken is. Deze geheel open vide geeft de ruimte een speels effect. Op de begane grond is een pantry en een modern toilet aanwezig. Middels een luik in de vloer heeft men toegang tot de kelder, met een stahoogte van ongeveer 1.90m. De buitenzijde van het object kenmerkt zich door het brede front van 6,5m en de gesierde openslaande deuren, voor de functionaliteit is er ook een loopdeur aanwezig. De grote deuren zorgen voor veel lichtinval.

- Bedrijfsruimte is circa 89m²
- Vide is circa 12m²
- Kelder is circa 37m²
- Totaal v.v.o. object is 138m²

Het betreft een 'orde 2' pand gelegen binnen het Rijks beschermd stadsgezicht en UNESCO werelderfgoed gebied! Kortom historisch een voornaam pand, kijk ook naar de foto's uit vervlogen tijden!

Omgeving:
Gelegen tussen de altijd bruisende Haarlemmerstraat en de Haarlemmerhouttuinen, in het centrum van Amsterdam. Een geweldige locatie op loopafstand van het Centraal Station en de Jordaan. In de omgeving zijn alle denkbare voorzieningen op een steenworpafstand gelegen. De Haarlemmerstraat/Haarlemmerdijk is meerdere malen uitgeroepen tot de beste winkelstraat van Amsterdam & Nederland, een breed aanbod aan boetieks, delicatessenzaken, interieurzaken, antiekzaken en verschillende soorten aanbod van horecagelegenheden trekken een voortdurende stroom van passanten en bezoekers.

Bereikbaarheid:
Middels alle vormen van openbaar vervoer zeer eenvoudig te bereiken en met de auto zijn de diverse uitvalswegen alsmede de Ringweg A10 binnen enkele minuten te bereiken. Parkeren kan bij de parkeerhaven 'Haarlemmerhouttuinen' tegen betaling.

Oplevering & afwerkingsniveau:
Het huidige opleveringsniveau is casco derhalve inclusief;
- Pantry;
- CV-installatie;
- Sanitair;
- Houten bouwkundige vloer;

Verhuurder is bereid het een en ander qua oplevering & afwerkingsniveau te optimaliseren in overleg met en naar gelang de wensen van huurder.

Huurprijs:
Aanvangshuurprijs van €34.800,- per jaar, niet te vermeerderen met btw.

Servicekosten:
Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten ten behoeve van gas, water, elektriciteit, telefonie en internet. Het abonnement voor onderhoud van de CV-installatie wordt voor een klein percentage doorbelast.

Huurbetaling:
Per maand of kwartaal, vooruit.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
Nader over een te komen, met een voorkeur voor 5+5 jaar.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met servicekosten.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Bestemming:
De bestemming van de unit staat in het bestemmingsplan omschreven als 'gemengd 1' waarbij dit bestemd is voor o.a.: kantoren, kantoren met baliefunctie en galeries. Huurder is zelf verantwoordelijk zich te verwittigen van het toegestane binnen het vigerende bestemmingsplan, alsmede het verkrijgen en behouden van de nodige vergunningen. Horeca is NIET toegestaan.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Makelaarsgroep AMEO AMsterdam En Omstreken voor al uw bedrijfsonroerendgoed in Groot Amsterdam!


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Kantoor/winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte, Overige

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
138 m²
In units vanaf
138 m²
Opp bedrijfshal
138 m²
Perceel
1 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Toilet, Verwarming
Energielabel
Klasse B
Bekijk alle kenmerken
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Leen Cornelisse
Tel: 06-27023444
Email: leen@ameo.nl

Alle foto's

Kaart Korte Prinsengracht 20 hs Amsterdam, Centrum

naar Korte Prinsengracht 20 hs Amsterdam, Centrum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Vragen? Bel ons dan gerust op 020-6001600 of stuur een . Contact opnemen