Vorige | Volgende

Ferdinand Bolstraat 6 HS Amsterdam, De Pijp

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

EEN ZEER COURANTE VOLLEDIG CASCO GERENOVEERDE WINKELRUIMTE TE KOOP/TE HUUR AANGEBODEN AAN DE BESTE WINKELSTRAAT VAN DE AMSTERDAMSE WIJK DE PIJP, MET EEN FRONTBREEDTE VAN MAAR LIEFST 5 M EN CIRCA 101 M² V.V.O.!

Omschrijving:
Middels de voordeur heeft men toegang tot de ruimte van circa 101 m² v.v.o.(gemeten conform NEN 2580). Dankzij de royale pui met veel glas aan de straatzijde en de lichtstraat aan de achterzijde is de ruimte licht en voelt deze ruim aan. Aan de voorzijde licht een houten (onder)vloer en aan de achterzijde een betonnen (onder)vloer. De muren en plafonds zijn gestuukt en gesausd en er is een complete moderne dubbele toiletgroep aangebracht. Middels enkele treden is semi afgesloten (kantoor)ruimte te bereiken. Het object is volledig casco gerenoveerd inclusief leiding en elektrawerk.

Omgeving:
Gelegen aan de drukste winkelstraat van de Amsterdamse wijk de De Pijp, in de directe nabijheid is werkelijk een scala aan horecagelegenheden, winkels en conceptstores. (Toeristische) trekpleisters zoals de Heineken Experience en de Albert Cuypmarkt zijn op een steenworp afstand. Door de zeer gunstige ligging vlakbij de hoek Stadhouderskade en t.o. tramhalte is er een grote stroom van passanten, zowel per voet, fiets als openbaar vervoer. Een uitermate geschikte winkellocatie!

Bereikbaarheid:
Bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend. Tramlijn 24 stopt voor de deur, net als de Noord/Zuidlijn. Dankzij de centrale ligging in de stad is het per fiets vanuit alle stadsdelen goed te bereiken, dit geld ook voor de bereikbaarheid met de auto. De Ringweg A10 is op circa 8 minuten rijafstand.

Algemeen:
Het object betreft een winkelruimte, dat onderdeel uitmaakt van een karakteristiek Amsterdams pand. Het object wordt opgeleverd in de huidige volledig gerenoveerde casco staat. Het object is gelegen op eigen grond en recentelijk gesplitst. De originele fundering heeft code 2, de fundering van de aanbouw is volledig nieuw.

Bestemming:
Publiekrechtelijk is de bestemming van het object 'Gemengd-3'. Toegestane functies zijn onder andere detailhandel, kantoorfuncties en mengformules met ondersteunende horeca, voor meer informatie zie www.ruimtelijkeplannen.nl.

Huurcondities:
- Aanvangshuurprijs is € 47.500,- per jaar exclusief btw, te vermeerderen met btw.
- Er worden geen servicekosten in rekening gebracht, huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten ten behoeve van gas, water elektra, internet en telefonie.
- Huurbetaling is per maand of kwartaal vooruit.
- Huurtermijn van 5 + 5 jaar.
- Opzegtermijn van 12 kalendermaanden.
- Ingangsdatum huur is in overleg.
- Huurprijsindexatie zal plaatsvinden na ommekomst van 12 maanden, voor het eerst na ingang huurovereenkomst en daarna jaarlijks. Indexering op basis van de Algemene Bepalingen van het ROZ model 2012 in de zin van artikel 7.290 BW.
- Huurvoorwaarden op basis van het ROZ model 2012 in de zin van artikel 7.290 BW.
- Voorbehoud goedkeuring/gunning opdrachtgever/eigenaar.
- Huurder is zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van eventuele vergunningen omtrent het door hen gewenste gebruik.
- Huurder dient legitimatie en een inschrijving uit het Handelsregister te overleggen bij de ondergetekende huurintentie waaruit een voor beoordeling van verhuurder voldoende solvabiliteit blijkt.
- Positief resultaat Business Toets van de NVM is een vereiste voorwaarde (onderzoek naar solvabiliteit, curatele register).

Koopcondities:
- Vraagprijs € 895.000,- k.k.
- Object betreft vol eigendom.
- Het pand is recent gesplitst (december 2018) de V.v.E is thans in oprichting, bijdrage servicekosten is derhalve nog niet bekend.
- Kadastrale omschrijving is gemeente Amsterdam, sectie R, nummer 1146.
- Verkoop geschiedt op basis van ''as is, where is''.
- De meetbout die geplaatst is op de gevel tussen Ferdinand Bolstraat 8 en Ferdinand Bolstraat 6 geeft een gemiddelde zaksnelheid van 0,693 mm per jaar.
- Goedkeuring/gunning eigenaar van toepassing.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
101 m²
In units vanaf
101 m²
Perceel
120 m²
Energielabel
Klasse A

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
R
Perceel
1146
Oppervlakte
120 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Frederique Appel
Tel: 020-2420120
Email: frederique@ameo.nl

Alle foto's

Kaart Ferdinand Bolstraat 6 HS Amsterdam, De Pijp

naar Ferdinand Bolstraat 6 HS Amsterdam, De Pijp
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Vragen? Bel ons dan gerust op 020-6001600 of stuur een . Contact opnemen