Vorige | Volgende

Asingaborg 82 Amsterdam

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

ZELFSTANDIGE KANTOOR/PRAKTIJKRUIMTE IN AMSTERDAM-BUITENVELDERT 100M VAN DE ZUID AS VAN CIRCA 65M², GELEGEN OP DE BEGANE GROND. PRETTIGE WERKRUIMTE MET VEEL LICHTINVAL DANKZIJ DE HOEKLIGGING, KEURIG ONDERHOUDEN EN KAN DIRECT BETROKKEN WORDEN!

Indeling:
Via het entree komt u binnen in de hal die toegang biedt tot de pantry met inbouwapparatuur, toilet met fonteintje en de berging met cv-installatie en meterkast. Tevens is er in de hal ook voldoende ruimte voor bijvoorbeeld archiefkasten of een het creëren van een kleine wachtruimte. Aan de rechterzijde heeft u middels een deur toegang tot een iets lager gelegen zeer ruime werkkamer van circa 46m². Doordat in de ruimte geen wanden staan, zijn er diverse mogelijkheden voor het creëren van kleinere werkkamers, geheel naar eigen smaak.

Omgeving:
Het object is gelegen in Amsterdam-Buitenveldert onder de rook van Zuid As. In de omgeving zijn veel kantoren en andere voorzieningen gevestigd. Daarnaast kenmerkt deze wijk zich door veel groen en een rustige uitstraling. Een uitermate geschikte locatie voor het vestigen van een kleinschalig kantoor of een (medische/maatschappelijke) praktijkruimte door de nabijheid van het VU Medisch Centrum.

Bereikbaarheid:
De kantoor/praktijkruimte is eenvoudig te bereiken middels openbaar vervoer. Station Zuid ligt in de directe nabijheid en op loopafstand (minder dan 100 meter) bevinden zich diverse metro/tram en buslijnen. De Ring A10 is binnen enkele minuten te bereiken met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald parkeren á €3,- per uur) aanwezig aan de Asingaborg, een ondernemers parkeervergunning kan worden aangevraagd via de gemeente Amsterdam. In de directe omgeving bevinden zich voldoende winkels en horecagelegenheden (winkelcentrum Gelderlandplein en de Zuid As).

Voorzieningen:
- Pantry;
- CV-installatie;
- Sanitair;
- Databekabeling;
- Verlichtingsarmaturen;
- Laminaten vloer.

Huurprijs:
De aanvangshuurprijs bedraagt €15.000,- per jaar. De huur wordt niet belast met BTW.

Servicekosten:
Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de nutsbedrijven voor de levering van gas en elektra. Watergeld wordt doorbelast net als het onderhoudscontract voor de c.v.

Huurbetaling:
Per maand of kwartaal, vooruit.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
Nader over een te komen, met een voorkeur voor 5+5 jaar.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met servicekosten.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Bestemming:
Huurder is zelf verantwoordelijk zich te verwittigen van het toegestane binnen het vigerende bestemmingsplan, alsmede het verkrijgen en behouden van de nodige vergunningen.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor/praktijkruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
65 m²
In units vanaf
65 m²
Perceel
1 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Bekijk alle kenmerken
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Frederique Appel
Tel: 020-2420120
Email: frederique@ameo.nl

Alle foto's

Kaart Asingaborg 82 Amsterdam

naar Asingaborg 82 Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Vragen? Bel ons dan gerust op 020-6001600 of stuur een . Contact opnemen