Vorige | Volgende

Teniersstraat 2 hs AMSTERDAM, Museumkwartier

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd

Omschrijving

Schitterende representatieve kantoorruimte gelegen op de begane grond op een steenworp afstand van het Museumplein en met vrij uitzicht op het Stedelijk Museum. De stijlvolle verdieping bestaat uit een lichte kantoorruimte op de begane grond circa 117 m² en zeer functionele en droge opslagruimte in het souterrain van circa 23 m².

De afwerking is tot in de puntjes verzorgd. In de hoge plafonds zijn inbouw verlichtingsarmaturen aangebracht, er zijn strakke gestuukte wanden, glazenscheidingswanden in stalen kozijnen en in combinatie met de parketvloer zorgt dit voor de stijlvolle uitstraling die past bij het monumentale pand.

Aan de achterzijde is er vanuit het kantoor toegang tot een kleine buitenplaats, verzorgd aangekleed met plantenbakken waar u heerlijk zomers van uw lunch kunt genieten.

Op eigen terrein is gelegenheid voor het parkeren van twee auto's (achter elkaar).

Indeling:
Gemeenschappelijke entree met videofoon voor totaal slechts 2 gebruikers (begane grond en 1e verdieping, reeds verhuurd). Tevens is hier de meterkast en toegang tot de aangeboden kantoorverdieping.

Er is een korte gang naar een centrale hal met toegang tot alle verschillende kantoorvertrekken en het toilet. De kantoorruimte is thans opgedeeld in 3 af te sluiten afzonderlijke welke onderling verbonden zijn. Daarnaast is er één kantoorkamer aan de achterzijde. De centrale hal is daarnaast voorzien van een nette pantry, voorzien van een vaatwasser en koelkast. Het toilet is chique afgewerkt toilet met fonteintje. Vanuit de aparte achterkamer is via een goede trap het droge souterrain te bereiken met een juiste stahoogte. Deze droge ruimte is afgewerkt en daardoor zeer goed bruikbaar als archief- of opslagruimte.

Aan de achterzijde is 1 en tijdelijk 2 eigen parkeerplaatsen beschikbaar. De auto's dienen achter elkaar geparkeerd te worden.

Bereikbaarheid:
Goed bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. Op circa 5 minuten loopafstand is de halte voor tramlijn 3, 5 en 12 en buslijnen 142, 170, 172, 174, 197 en758 gelegen. Met de auto bent u in 10 minuten op de A10.

Oppervlakte:
Begane grond
- Ontvangstruimte: 28,67 m²;
- Vergaderzaal: 31,88 m²;
- Werkkamer 1: 19,60 m²;
- Werkkamer 2: 25,94 m²;
- Toilet/Pantry/Gang: 10,44 m²;

Totaal 116,5m².

Souterrain: 23,13 m².

Totaal: 139,6m².

Huurprijs:
Huurprijs kantoor € 59.600,- per jaar exclusief btw.
Huurprijs parkeergelegenheid € 8.400,- per jaar, exclusief BTW. Huurprijs op jaarbasis bij de huur van 2 parkeerplaatsen (zie bijzonderheden).

Huurtermijn:
In overleg: uitgangspunt is op basis van vijf jaar + vijf optiejaren.

Bestemming:
De bestemming conform het vigerende bestemmingplan is "Gemengd-1" . Dit is een ruime bestemming waaronder kantoren, consumentverzorgende dienstverlening en zakelijk dienstverlening. Voor een uitgebreide beschrijving zie bijlage in de brochure of via de site van ruimtelijke plannen.

B.T.W.:
De huur wordt belast met B.T.W.

Huurovereenkomst:
ROZ model (2015) voor kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex. artikel 7: 230 BW.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt wijziging plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betaling:
Per maand vooruit, door middel van een automatische incasso opdracht ten gunste van verhuurder/beheerder.

Zekerheid:
Waarborgsom ter grootte 3 maanden betalingsverplichting.

Servicekosten:
€ 175,-- per maand exclusief BTW ten behoeve van:
• glasbewassing;
• schoonmaak algemene ruimtes;
• onderhoud buitenterrein/plantenbakken;
• energie voorzieningen algemene ruimte (verlichting intercom);
• cv-installatie;
• administratiekosten;

Oplevering:
In overleg, medio maart.

Gunning:
Verhuurder houdt zich het recht van gunning voor.

Bijzonderheden:
In het gebouw zijn separate 2 verdiepingen (begane grond en 1e verdieping). Bij elke verdieping behoort één parkeerplaats. Omdat de huidige huurder van de 1e verdieping geen parkeerplaats huurt kunnen er zolang deze situatie voortduurt 2 parkeerplaatsen worden aangeboden voor de verhuur van de begane grond. Verhuurder zal in een huurovereenkomst bedingen dat bij wijziging van de huursituatie op de 1e verdieping en de gebruiker van deze verdieping een parkeerplaats wenst te huren, de huur van één van de gehuurde parkeerplaatsen wordt beëindigd. Huurder van de begane grond heeft uiteraard de keuze welke plek hij/zij wenst te beëindigen c.q. in overleg treedt met verhuurder en nieuwe huurder.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 175 p/m
Conditie Service kosten
per maand

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
140 m²
In units vanaf
140 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Teniersstraat 2 hs AMSTERDAM, Museumkwartier

naar Teniersstraat 2 hs AMSTERDAM, Museumkwartier
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Vragen? Bel ons dan gerust op 020-6001600 of stuur een . Contact opnemen