Vorige | Volgende
Verhuurd

Spuistraat 249 III L AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is verhuurd
Uw makelaar voor dit object is:


Naam: Frank Hurkens
Tel: 06-46433146
Email: frank@ameo.nl

Omschrijving

Compleet gerenoveerde ruime en sfeervolle kantoorruimte van ca. 54 m² gelegen op de derde verdieping in een breed monumentaal pand in het hartje van Amsterdam…!!! De kantoorruimte is verdeeld in twee aaneengesloten ruimtes van ca. 28 m² aan de voorzijde en ca. 20 m² aan de achterzijde. De ruimte aan de voorzijde is voorzien van een pantry en in het middengedeelte bevindt zich een toiletruimte met...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp kantoorruimte
54 m²

Omschrijving

Compleet gerenoveerde ruime en sfeervolle kantoorruimte van ca. 54 m² gelegen op de derde verdieping in een breed monumentaal pand in het hartje van Amsterdam…!!!

De kantoorruimte is verdeeld in twee aaneengesloten ruimtes van ca. 28 m² aan de voorzijde en ca. 20 m² aan de achterzijde.
De ruimte aan de voorzijde is voorzien van een pantry en in het middengedeelte bevindt zich een toiletruimte met wasbakje.

Het is een sfeervolle en ruimtelijke kantoorruimte welke is gelegen in de kapverdieping van het pand. Sfeervol omdat de balkenconstructie deels zichtbaar is en ruimtelijk door de hoogte van de dak constructie.
Door de vele kozijnen in dit brede rijksmonument en het atrium aan de achterzijde komen de ruimtes bijzonder licht over.

Ligging en omgeving
Gunstige ligging in de gezellig drukke Spuistraat tussen de Rosmarijnsteeg en de Weidesteeg. Nabij winkelcentra Magna Plaza, de Bijenkorf en winkelstraat de Kalverstraat. Voldoende gezellige horecagelegenheden naast de deur. Goede verbinding met zowel eigen als openbaar vervoer (tramlijnen 1,2 en 5 op loopafstand). Voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving. Op loopafstand van het Centraal Station.

Vloeroppervlakte
Kantoorruimte: ca. 54 m²

Onderhoud
Buiten: goed
Binnen: goed

Technische gegevens / bijzonderheden
Elektra: Er is een moderne elektrische installatie aanwezig.
Verwarming: Middels centraal gestookte installatie.
Warmwater: Idem.
Bijzonderheden: Telefoonaansluiting aanwezig.

Vaste lasten
Servicekosten: € 91,50 exclusief BTW per maand (nuts, water en schoonmaakkosten gemeenschappelijke ruimtes).

Bestemming/Bestemmingsplan
kantoorruimte.

Huurperiode
In overleg.

Bankgarantie/Borg
Ter grootte van drie maanden huur.

Indexatie
Jaarlijkse indexatie overeenkomstig de stijging van het totaalprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI- Werknemers Laag (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Voorbehoud
Voorbehoud van gunning verhuurder.

Huurcontract
Model ROZ 2015
Er zal eenmalig kosten bij de huurder in rekening worden gebracht van € 325,= excl. BTW voor het opmaken van de huurovereenkomst.

Er is sprake van een met omzetbelasting belaste huurprijs.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
54 m²

Foto's