Vorige | Volgende

Silodam 232 AMSTERDAM, Houthavens

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd

Omschrijving

Omschrijving object:
Heerlijke lichte kantoor/-atelierruimte van ca. 50 m² gelegen op de begane grond met schitterend uitzicht over het water van de oude houthaven aan de rand van het Centrum. De ruimte is gelegen op de strekdam in de voormalige graansilo de Stenen Silo.

De ruimte is gelegen op de begane grond een heeft een zelfstandige entree en openslaande deuren. De ruimte is voorzien van een strakke pantry met schitterende Bosch koelkast. Door de strakke afwerking en de mooie plavuizen vloer is het industriële karakter behouden. Er zijn een toilet en douche aanwezig. Indien gewenst is het mogelijk een parkeerplaats in de parkeergarage bij te huren.

Locatie en bereikbaarheid:
De Silodam is gelegen aan de rand van Amsterdam Centrum. Diverse winkels en leuke eetgelegenheden zijn gelegen in de Spaarndammerstraat en in de Haarlemmerstraat/ Haarlemmerdijk.

Met eigen vervoer is het object goed bereikbaar, binnen 10 minuten is de ringweg A10 bereikbaar via afslag S101 en S102.

De dichtstbijzijnde bushalte is op nog geen 5 minuten loopafstand. Vanaf deze halte gaat de bus 48 naar Borneo eiland via het Centraal Station. De eindhalte van tram 3 is op circa 5 minuten lopen. Het Centraal Station ligt op ca. 5 minuten fietsafstand.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.350,-- per maand vrij btw.

Oppervlakte:
Begane grond ca. 50 m² VVO (conform NEN meting).

Voorschot servicekosten
Huurder wordt zelf contractant van de nuts-voorzieningen.

Bestemming
De bestemming conform het thans geldende bestemmingsplan is "kantoor, atelier en bedrijfsruimte". Zie bijlage bestemmingsplan en regels.

Huurbetaling
Maandelijks, bij vooruitbetaling volgens automatische overboeking opdracht ten gunste van de verhuurder.

Huurtermijn
In overleg.

Huuringangsdatum
Per direct.

Huurprijsindexatie
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt wijziging plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Oplevering
Er is sprake van een oplevering in de huidige staat. Huurder en verhuurder leggen de oplevering vast in een proces verbaal van oplevering.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur.

Huurvoorwaarden
Op basis van een standaard huurcontract kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals (R.O.Z. model februari 2015).

Bijzonderheden
- Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaren / verhuurder van het pand.
- Huurder dient legitimatie, inschrijving KvK en huidige vestiging en woon- of verblijfplaats op te geven. Verhuurder documenten vragen waaruit de financiële positie van een huurder blijkt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
50 m²
In units vanaf
50 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Silodam 232 AMSTERDAM, Houthavens

naar Silodam 232 AMSTERDAM, Houthavens
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Vragen? Bel ons dan gerust op 020-6001600 of stuur een . Contact opnemen