Vorige | Volgende

Silodam 191 AMSTERDAM, Houthavens

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Omschrijving object:
Heerlijke lichte kantoor/-atelier ruimte van ca 62 m² gelegen op de begane grond met schitterend uitzicht over het water van de oude houthaven aan de rand van het Centrum. De ruimte is gelegen op de strekdam in de voormalige graansilo de Stenen Silo. Recht tegen over de ruimte kunt u genieten van het gemeenschappelijk terras aan het water.

De ruimte is gelegen op de begane grond en heeft een zelfstandige entree. De speelse ruimte is voorzien van op maat gemaakte ingebouwde kasten. Het industriële karakter van de ruimte wordt versterk door de betonnen vloer en de strak afgewerkte wanden. De pantry is voorzien van een koelkast en voldoende kastruimte. Er is een toilet met mogelijkheid douche aanwezig.

Locatie en bereikbaarheid:
De Silodam is gelegen aan de rand van Amsterdam Centrum. Diverse winkels en leuke eetgelegenheden zijn gelegen in de Spaarndammerstraat en in de Haarlemmerstraat/ Haarlemmerdijk.

Met eigen vervoer is het object goed bereikbaar, binnen 10 minuten is de ringweg A10 bereikbaar via afslag S101 en S102.

De dichtstbijzijnde bushalte is op nog geen 2 minuten loopafstand. Vanaf deze halte gaat de bus 48 naar Borneo eiland via het Centraal Station. De eindhalte van tram 3 is op circa 5 minuten lopen. Het Centraal Station ligt op ca. 5 minuten fietsafstand.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.250,-- per maand vrij btw.

Oppervlakte:
Begane grond ca. 6 m² VVO (conform NEN meting).

Voorschot servicekosten
Er wordt een voorschot servicekosten van € 115,- per maand in rekening gebracht. Dit bedrag bestaat uit:
Voorschot elektra € 50,- per maand (tussenmeter aanwezig);
Voorschot warmte € 50,- per maand (meter aanwezig);
Vast bedrag water € 15,- per maand (Op basis van 3 eenheden conform Waternet te vermeerderen met aanslag waterschapsbelasting voor bedrijven zijnde € 52,65 per jaar 2016)

Bestemming
De bestemming conform het thans geldende bestemmingsplan is "kantoor, atelier en bedrijfsruimte". Zie bijlage bestemmingsplan en regels.

Huurbetaling
Maandelijks, bij vooruitbetaling volgens automatische overboeking opdracht ten gunste van de verhuurder.

Huurtermijn
In overleg.

Huuringangsdatum
Per direct.

Huurprijsindexatie
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt wijziging plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Oplevering
Er is sprake van een oplevering in de huidige staat. Huurder en verhuurder leggen de oplevering vast in een proces verbaal van oplevering.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur, te vermeerderen met servicekosten.

Huurvoorwaarden
Op basis van een standaard huurcontract kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals (R.O.Z. model februari 2015).

Bijzonderheden
- Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaren / verhuurder van het pand.
- Huurder dient legitimatie, inschrijving KvK en huidige vestiging en woon- of verblijfplaats op te geven. Verhuurder documenten vragen waaruit de financiële positie van een huurder blijkt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee
Service kosten
€ 115 p/m
Conditie Service kosten
per maand

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte,Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
62 m²
Bekijk alle kenmerken
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Kim Wietses
Tel: 06-45556292
Email: kim@ameo.nl

Alle foto's

Kaart Silodam 191 AMSTERDAM, Houthavens

naar Silodam 191 AMSTERDAM, Houthavens
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Vragen? Bel ons dan gerust op 020-6001600 of stuur een . Contact opnemen