Vorige | Volgende

Silodam 115 AMSTERDAM, Centrum

Huurprijs € 1.000 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Compacte split level kantoorruimte of praktijkruimte van ca 36 m² aan de achterzijde van de oude graansilo silo. Fraai, karakteristiek en stoer gebouw met een historische en degelijke uitstraling en van binnen modern en uiterst comfortabel. De unit is gelegen aan de rustige waterkant en heeft derhalve veel privacy en uiteraard een fenomenaal uitzicht over het IJ. Zeer centrale ligging tussen het centrum en de Houthavens en mede daardoor uitstekend bereikbaar. De ruimte is gelegen op de strekdam in de voormalige graansilo de Stenen Silo.

De ruimte is gelegen op de begane grond een heeft een tochtportaal en een zelfstandige entree. De ruimte is bereikbaar via een afgesloten privé loopstraat vanaf de oostkant van het gebouw. Het betreft een split level ruimte welke volledig is geoutilleerd met een pantry met koelkast en 2 kookplaten, douche en toilet. De begane grond heeft een portaal met veel glas, open ruimte, aan de voorzijde 4,28 m¹ hoog vanwege de vide naar de insteekverdieping aan de achterzijde. Hier staat een pantry met spoelbak en kastjes. Er is een aparte ruimte met een volledig betegelde toiletruimte en een pantry met een koelkast en een elektrische kookplaat.

De insteekverdieping is open naar de voorzijde toe en heeft een glazen balustrade.

De werkruimte is ingericht met design meubilair en is voorzien van tapijt. Alle voorzieningen voor moderne communicatie zijn aanwezig, verwarming is optimaal via de stadsverwarming in de vloer.

Goede en praktische bedrijfsruimte met diverse mogelijkheden. Door de ligging aan de achterzijde is privacy gewaarborgd en alleen bestemmingsverkeer te voet.

Parkeren kan aan de openbare weg en wellicht zijn er parkeerplaatsen te huren onder het gebouw. Een parkeerplaats kan niet worden aangeboden door de huidige eigenaar van deze ruimte.

Locatie en bereikbaarheid:
De Silodam is gelegen aan de westelijke rand van Amsterdam Centrum. Diverse winkels en leuke eetgelegenheden zijn gelegen in de Spaarndammerstraat en de Haarlemmerstraat/ Haarlemmerdijk zijn op loopafstand.

Met eigen vervoer is het object goed bereikbaar, binnen 10 minuten is de ringweg A10 bereikbaar via afslag S101 en S102.

De dichtstbijzijnde bushalte is op nog geen 5 minuten loopafstand. Vanaf deze halte gaat de bus 48 naar Borneo eiland via het Centraal Station. De eindhalte van tram 3 is op circa 5 minuten lopen. Het Centraal Station ligt op ca. 5 minuten fietsafstand.

Oppervlakte:
Begane grond en vide ca. 36 m² VVO (conform NEN meting). De hoogte varieert van 2,05 m¹ tot 4,28 m¹

Voorschot servicekosten
Huurder wordt zelf contractant van de nuts-voorzieningen.

Bestemming
De bestemming conform het thans geldende bestemmingsplan is "kantoor, atelier en bedrijfsruimte". Zie bijlage bestemmingsplan en regels.

Het is absoluut verboden om het gehuurde als woonruimte te gebruiken. Zowel de V.v.E. als de eigenaar/verhuurder sluiten dit contractueel uit.

Huurbetaling
Maandelijks, bij vooruitbetaling volgens automatische overboeking opdracht ten gunste van de verhuurder.

Huurtermijn
In overleg, bij voorkeur 5 + 5 jaar.

Huuringangsdatum
Per direct.

Huurprijsindexatie
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt wijziging plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Oplevering
Er is sprake van een oplevering in de huidige staat. Huurder en verhuurder leggen de oplevering vast in een proces verbaal van oplevering.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur.

Huurvoorwaarden
Op basis van een standaard huurcontract kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals (R.O.Z. model januari 2015).

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor/praktijkruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
36 m²
In units vanaf
36 m²
Bekijk alle kenmerken
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Leen Cornelisse
Tel: 06-27023444
Email: leen@ameo.nl

Alle foto's

Kaart Silodam 115 AMSTERDAM, Centrum

naar Silodam 115 AMSTERDAM, Centrum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Vragen? Bel ons dan gerust op 020-6001600 of stuur een . Contact opnemen