Vorige | Volgende

Scheepsbouwersweg 1 M Landsmeer

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Een nette bedrijfsruimte met volledig afgewerkte, professionele, boven gelegen kantoorruimte. Deze unit aan op de hoek van het complex beschikt daarnaast over 2 parkeerplaatsen direct voor de unit en een inspirerend vrij uitzicht. De ligging is geweldig, direct gelegen aan ring A10 Amsterdam, aan een modern, nieuw kleinschalig bedrijventerrein met 'schone' industrie en dienstverlening. Lokale entrepreneurs samen met nieuwe starters vinden zich hier. De beide verdiepingen van deze unit zijn gelijk aan oppervlakte, multifunctioneel en zeer representatief. Totaal circa 165m² met 2 parkeerplaatsen.

OMSCHRIJVING:
Turn key bedrijfsruimte op begane grond en turn key kantoorruimte op 1e verdieping, alsmede 2 vaste parkeerplaatsen.

OPPERVLAKTE/MATEN:
Begane grond circa 80 m² en 1e verdieping 82 m². Draagvermogen begane grondvloer 1.500 kg per m², verdieping 250 kg per m². De vrije hoogte beneden is circa 370 cm.

HUURPRIJS:
Per maand € 1.295,-- exclusief BTW en € 100,-- servicekosten exclusief BTW.

INDELING:
Begane grond ca. 80 m² bedrijfsruimte voorzien van overheaddeur, entree/hal met vaste trap naar verdieping en toilet;

Eerste verdieping ca. 82 m² kantoor/bedrijfsruimte opgedeeld in 2 kantoorruimte en een afgescheiden pantry en separaat toilet.

AFWERKING:
De unit wordt turn key opgeleverd: centrale verwarming (type: combi) + radiatoren, lichtarmaturen, twee toiletten, complete keuken, kabelgoten, laminaat vloer op de eerste verdieping.

BESTEMMING:
De voorschriften "Bedrijven" volgens het bestemmingsplan. Op te vragen bij de gemeente Landsmeer en makelaar. Zeer geschikte MKB ruimte in de bouw-, onderhoud- en klussfeer. Begane grond prima productieruimte/werkplaats, verdieping uitstekend geschikt als bijbehorende kantoorruimte.

PARKEERGELEGENHEID:
In de huur is inbegrepen de huur van 2 vaste parkeerplaatsen, direct voor de unit gelegen. tevens parkeerruimte in de directe omgeving (vrij).

BEREIKBAARHEID:
Het object is z.g.a. direct gelegen aan de afslag S117 (Ringweg A10). Door de ligging in Landsmeer is er de mogelijkheid om als huurder een doorrijvergunning aan te vragen bij de gemeente Landsmeer, om tijdens de spitsuren van en naar Purmerend te kunnen rijden met een ontheffing. Ook voor Amsterdam Noord centraal en gunstig gelegen.

HUURINGANGSDATUM/OPLEVERING:
In overleg.

HUURPRIJSINDEXERING:
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, overeenkomstig het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks alle huishoudens (2006 = 100).

HUURTERMIJN:
Bij voorkeur 5 (vijf) jaren met een mogelijkheid tot verlenging met nogmaals 5 (vijf) jaren. De opzegtermijn bedraagt 12 maanden door zowel huurder als verhuurder.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder dient een bankgarantie of waarborgsom te stellen ter grootte van een bedrag van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN:
De servicekosten bedragen ca. € 100,-- per maand op basis van nacalculatie. Inbegrepen hierbij is het volledige onderhoud van de c.v. installatie alsmede periodiek onderhoud. Daarnaast is het onderhoud van het buitenterrein inbegrepen.

HUURBETALING:
Per maand vooruit.

VOORWAARDEN:
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model juli 2003.

BTW:
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste verhuur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW- belaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

VOORBEHOUD:
Goedkeuring van de eigenaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Service kosten
€ 100 p/m
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
82 m²
In units vanaf
82 m²
Opp bedrijfshal
80 m²
In units vanaf
80 m²
Perceel
95 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming
Bekijk alle kenmerken
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Jean Paul Schrijver
Tel: 06-22.000.800
Email: jeanpaul@ameo.nl

Alle foto's

Kaart Scheepsbouwersweg 1 M Landsmeer

naar Scheepsbouwersweg 1 M Landsmeer
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Vragen? Bel ons dan gerust op 020-6001600 of stuur een . Contact opnemen