Vorige | Volgende

Saenredamstraat 66 - H AMSTERDAM, Zuid/De Pijp

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht

Omschrijving

** Let op!! Uw bieding dient 27 oktober om 13.00 uur door de Notaris te zijn ontvangen. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de makelaar. **

***LET OP! HET BETREFT HIER EEUWIGDURENDE ERFPACHT WAARBIJ DE CANON VERPLICHT AFGEKOCHT DIENT TE WORDEN!***


Object:
Multifunctionele bedrijfsruimte van ca. 43 m² BVO (33 m² VVO) op de begane grond nabij de hoek met de Ferdinand Bolstraat. De ruimte is tot voor kort in gebruik geweest als kantoorruimte. Bestemming Detailhandel en/met ondersteunende horeca zijn van toepassing.
De bedrijfsruimte beschikt tevens over een keuken en een badkamer. Verder is de ruimte voorzien van een Remeha combiketel voor verwarming en warm water, een kunststof kozijn met dubbel glas en een moderne elektrische installatie.
Het geheel verkeert in een eenvoudige staat.

Vraagprijs:
€ 150.000,-- k.k. Uitgaande van de opstal plus verplichte afkoop van de erfpachtcanon. Er kan alleen op de vraagprijs van de opstal, zijnde € 25.000,-- kosten koper worden geboden.

Indeling:
Entree op de begane grond. Kleine gang met aansluitend de keuken. In het verlengde van de keuken ligt de badkamer met douche, wastafel en toilet. Winkel-/kantoorruimte met aansluitend een kleine uitbouw met bergruimte en de combiketel.

Locatie:
De bedrijfsruimte ligt dichtbij de hoek met de Ferdinand Bolstraat in het "Quartier Latin" van De Pijp, het hart en tevens meest dynamische deel van De Pijp. Alle grootstedelijke voorzieningen liggen op loopafstand, winkels, restaurants, cafés, musea, parken en openbaar vervoervoorzieningen. Vanaf medio juli 2018 zal de Noordzuidlijn opengesteld worden. Een halte van deze lijn ligt om de hoek. Ook Amsterdams meest bekende markt, de Albert Cuypmarkt ligt op loopafstand.

Om de parkeermogelijkheden te verbeteren wordt er op dit moment in de Boerenwetering een parkeergarage gebouwd met 600 parkeerplaatsen. Deze parkeergarage komt aan het begin van de Saenredamstraat te liggen.

Erfpacht Saenredamstraat 66-H:
De koper/erfpachter is op grond van het Uitgiftebeleid eeuwigdurende erfpacht 2016 verplicht de canon bij uitgifte van het perceel met de daarop bevindende opstal en het appartementsrecht af te kopen door voldoening van de afkoopsom; deze is vastgesteld op € 125.000,--
In dit geval moet bij de uitgifte, naast de eenmalige vergoeding voor de waarde van de opstal, dus ook de afkoopsom voor de erfpachtcanon worden betaald.

De erfpachtuitgifte van de Saenredamstraat 66-H geschiedt onder toepassing van de zogenaamde "Van Traa-bepalingen". Voor meer informatie hierover zie ook: https://www.amsterdam.nl/ondernemen/bedrijfsruimte/aanbod-vastgoed/wet-bibob-bio.

Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen eeuwigdurende erfpacht 2016 van de gemeente Amsterdam. Deze Bepalingen kunt u vinden op de website van de gemeente Amsterdam alsmede in de link met de documentatie.

Vereniging van Eigenaars:
Het pand is gesplitst in appartementsrechten. De vereniging is thans niet actief en dient voor rekening en risico van de gezamenlijke nieuwe kopers geactiveerd te worden.

Documentatie:
De stukken omtrent het appartement en het pand zijn te verkrijgen via ons kantoor. Een verzoek hiervoor kunt u sturen naar westerdok@ameo.nl.

Verkoopcondities:
De verkoopcondities staan vermeld in de erfpachtovereenkomst.

Het vastgoed wordt aangeboden onder voorbehoud van een screening in het kader van de integriteitsbeleid en een bestuurlijk besluit van het college van Burgemeester en Wethouders van Amsterdam.

Het financieel kader verkoop uitgifte en de brochure "Verkoop van gemeentelijk vastgoed" zijn van toepassing op deze aanbieding. In deze brochure heeft de gemeente Amsterdam de (proces)voorwaarden waaronder de gemeente Amsterdam haar gemeentelijk vastgoed aanbiedt nader uitgewerkt. De brochure en het financieel kader kunt u downloaden van de website www.amsterdam.nl/aanbodvastgoed of verkrijgen via ons kantoor.

Op deze verkoop zijn diverse aanvullende bepalingen c.q. bijzonderheden van toepassing, waaronder de waarborgsom, meer informatie hierover kunt u vinden in het financieel kader.

Na een positief besluit van het college zal de erfpacht worden gevestigd op basis van de Algemene Bepalingen voor eeuwigdurende erfpacht 2016 Amsterdam.

Juridische levering en vestiging van het erfpachtrecht:
Deze vindt plaats uiterlijk op 1 maart 2018 met inachtneming van de ontbindende voorwaarden zoals opgenomen in de erfpachtovereenkomst. De levering geschiedt 'as is, where is'.

Biedingen:
Onze opdrachtgever, de gemeente Amsterdam, heeft ons verzocht om het object minimaal zes weken openbaar aan te bieden (o.a. op Funda). Binnen deze periode van zes weken (na publicatie) zal het object Saenredamstraat 66 dan ook niet aan een gegadigde worden gegund. De biedingstermijn sluit op 27 oktober 2017, voor 13:00 uur. U kunt uw bieding versturen aan Lubbers en Dijk notariaat. Een biedingsformulier is verkrijgbaar bij ons kantoor. Biedingen dienen per email te worden aangeleverd in één pdf bestand met daarin een volledig ingevuld, geparafeerd en ondertekend biedingsformulier inclusief legitimatiebewijs en indien van toepassing een uittreksel van de kamer van koophandel.


***LET OP! HET BETREFT HIER EEUWIGDURENDE ERFPACHT WAARBIJ DE CANON VERPLICHT AFGEKOCHT DIENT TE WORDEN!***
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
33 m²
In units vanaf
33 m²
Opp bedrijfshal
85 m²
In units vanaf
33 m²
Opp winkelruimte
33 m²
In units vanaf
33 m²
Energielabel
Klasse D

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
R
Indexnummer
A1
Perceel
6006
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Thijs Waals
Tel: 06-43557721
Email: thijs@ameo.nl

Alle foto's

Kaart Saenredamstraat 66 - H AMSTERDAM, Zuid/De Pijp

naar Saenredamstraat 66 - H AMSTERDAM, Zuid/De Pijp
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Vragen? Bel ons dan gerust op 020-6001600 of stuur een . Contact opnemen