Vorige | Volgende

Saenredamstraat 66 - 3 AMSTERDAM, Zuid/De Pijp

Bewaar object
Deze woning is onlangs verkocht

Omschrijving

** Let op!! Uw bieding dient 27 oktober om 13.00 uur door de Notaris te zijn ontvangen. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de makelaar. **

Object:
Licht dubbel bovenhuis van ca. 60 m² gelegen in het hart van De Pijp, nabij alle winkels, uitgaansgelegenheden en voorzieningen die De Pijp zo leuk maken.
De woning verkeert in een eenvoudige staat maar kan geheel naar eigen smaak en wens verbouwd worden naar een luxe en modern driekamer appartement.
De woonkamer heeft een open keuken in L-opstelling. De woning is voorzien van een Intergas HR combiketel uit 2012 die alleen gebruikt wordt voor de warm watervoorziening.

Vraagprijs:
€ 285.000,-- k.k. Uitgaande van de opstal met een jaarlijks te betalen canon.

Indeling:
Entree tot de woning op de derde verdieping. Woonkamer met een open keuken in L-opstelling. Vanuit de woonkamer leidt een open steektrap naar de kamer aan de achterzijde van de kapverdieping. Badkamer met douche en toilet.
Kapverdieping: Overloop met bergruimte. Kamer aan de voorzijde en een kamer aan de achterzijde.

Locatie:
De woning ligt zo goed als op de hoek met de Ferdinand Bolstraat in het "Quartier Latin" van De Pijp. Het hart en tevens het meest dynamische deel van De Pijp. Alle grootstedelijke voorzieningen liggen op loopafstand, winkels, restaurants, cafés, musea, parken en openbaar vervoervoorzieningen. Vanaf medio juli 2018 zal de Noordzuidlijn opengesteld worden. Een halte van deze lijn ligt om de hoek. Ook Amsterdams meest bekende markt, de Albert Cuypmarkt ligt op loopafstand.
Om de parkeermogelijkheden te verbeteren wordt er op dit moment in de Boerenwetering een parkeergarage gebouwd met 600 parkeerplaatsen. Deze parkeergarage komt aan het begin van de Saenredamstraat te liggen.

Erfpacht Saenredamstraat 66-3:
De koper / erfpachter heeft op grond van het uitgiftebeleid eeuwigdurende erfpacht 2016 de mogelijkheid te kiezen voor een jaarlijkse canonbetaling. Daarnaast heeft de koper de mogelijkheid de erfpachtcanon eeuwigdurend af te kopen door een eenmalige voldoening van een afkoopsom van € 180.000,-. Indien gekozen worden voor jaarlijkse canonbetaling bedraagt de jaarlijks te betalen canon € 4.302,--. ( jaarlijks te vermeerderen met de inflatie).

Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen eeuwigdurende erfpacht 2016 van de gemeente Amsterdam. Deze Bepalingen kunt u vinden op de website van de gemeente Amsterdam alsmede in de link met de documentatie.

Vereniging van Eigenaars:
Het pand is gesplitst in appartementsrechten. De vereniging is thans niet actief en dient voor rekening en risico van de gezamenlijke nieuwe kopers geactiveerd te worden.

De derde- en kapverdieping zijn privaatrechtelijk middels een wijziging splitsing samengevoegd. Koper dient zelf zorg te dragen voor de publiekrechtelijke omgevingsvergunning om de kapverdieping te verbouwen naar woonruimte.

Voor rekening van onze opdrachtgever is er één vloerbalk tussen de tweede en derde verdieping vervangen, waar deze door een lekkage was aangetast. De lekkage is tevens verholpen.

Verkoper heeft het appartement nooit zelf bewoond/gebruikt. Overige verkoopcondities staan vermeld in de erfpachtovereenkomst.

Documentatie:
De stukken omtrent het appartement en het pand zijn aan te vragen ons kantoor.

Verkoopcondities:
De verkoopcondities staan vermeld in de erfpachtovereenkomst.

Het vastgoed wordt aangeboden onder voorbehoud van een screening in het kader van de integriteitsbeleid en een bestuurlijk besluit van het college van Burgemeester en Wethouders van Amsterdam.

Op deze verkoop zijn diverse aanvullende bepalingen c.q. bijzonderheden van toepassing, waaronder de waarborgsom, meer informatie hierover kunt u vinden in het financieel kader.

Het financieel kader verkoop uitgifte en de brochure "Verkoop van gemeentelijk vastgoed" zijn van toepassing op deze aanbieding. In deze brochure heeft de gemeente Amsterdam de (proces)voorwaarden waaronder de gemeente Amsterdam haar gemeentelijk vastgoed aanbiedt nader uitgewerkt. Deze brochure kunt u downloaden van de website financieel kader en is verkrijgbaar bij ons op kantoor.

Na een positief besluit van het college zal de erfpacht worden gevestigd op basis van de Algemene Bepalingen voor eeuwigdurende erfpacht 2016 Amsterdam.

Juridische levering en vestiging van het erfpachtrecht:
Deze vindt plaats uiterlijk op 1 maart 2018 met inachtneming van de ontbindende voorwaarden zoals opgenomen in de erfpachtovereenkomst. De levering geschiedt 'as is, where is'.

Biedingen:
Onze opdrachtgever, de gemeente Amsterdam, heeft ons verzocht om het object minimaal zes weken openbaar aan te bieden (o.a. op Funda). Binnen deze periode van zes weken (na publicatie) zal het object Saenredamstraat 66 dan ook niet aan een gegadigde worden gegund. De biedingstermijn sluit op 27 oktober 2017, voor 13:00 uur. U kunt uw bieding versturen aan Lubbers en Dijk notariaat. Een biedingsformulier is verkrijgbaar bij ons kantoor. Biedingen dienen per email te worden aangeleverd in één pdf bestand met daarin een volledig ingevuld, geparafeerd en ondertekend biedingsformulier inclusief legitimatiebewijs en indien van toepassing een uittreksel van de kamer van koophandel.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 1 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1876
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
60 m²
Bruto inhoud
146 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel

Energie

Energielabel
Klasse G
Soort verwarming
geen verwarming
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
R
Indexnummer
A7
Perceel
6006
Eigendomssituatie
Erfpacht
Ligging
In woonwijk
Bekijk alle kenmerken
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Thijs Waals
Tel: 06-43557721
Email: thijs@ameo.nl

Alle foto's

Kaart Saenredamstraat 66 - 3 AMSTERDAM, Zuid/De Pijp

naar Saenredamstraat 66 - 3 AMSTERDAM, Zuid/De Pijp
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Vragen? Bel ons dan gerust op 020-6001600 of stuur een . Contact opnemen