Vorige | Volgende

Rijnstraat 234 AMSTERDAM, Rivierenbuurt

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Schitterend dubbel beneden woon-winkelhuis van in totaal ca. 175 m² gelegen in de gewilde Rivierenbuurt in de Rijnstraat die bekend staat als "de entree" tot het centrum van Amsterdam. Dit dubbele benedenhuis bestaat uit de begane grond en het souterrain en heeft een heerlijke tuin gelegen op het zuidwesten met tuinhuis.

Zeer geschikt voor woon-/werk combinatie gelegen op een toplocatie!

Omschrijving/Indeling:
Entree/winkel/praktijkruimte, 3.30 m hoog, met een groot, prachtig in originele stijl winkelraam, geeft toegang tot het achtergelegen woonhuis, een royale bergruimte en, via een vaste trap, tot het souterrain.
De woning, gelegen op de begane grond, is 63 m². De ruime hal geeft toegang tot alle vertrekken van de woning, die bestaat uit een woonkamer, twee slaapkamers een keuken en een douche met separaat toilet. De woonkamer is aan de tuinzijde gelegen en heeft openslaande deuren naar de veranda. De slaapkamers hebben beide een wastafel; één is aan de straatkant gelegen en de andere, de grootste, aan de tuinzijde. De hal geeft toegang tot de douche en het separate toilet en aan de keuken die ook aan de tuinzijde ligt. De gehele woning is 3.30 hoog. Woonkamer, keuken en slaapkamer komen uit op de veranda die toegang geeft tot de riante tuin.

De tuin is 86 m² en is op het zuidwesten gelegen. Er staat een ruim stenen tuinhuis van ca. 15 m² voorzien van ramen.

De tuin heeft een verrassend rustige sfeer.

Het souterrain heeft een hoogte van 2.45 en is een open ruimte van ca. 88 m². Het is voorzien van een pantry met w/k water en een toilet. Door de huidige eigenaar is in 2014 een nieuwe cv-ketel aangebracht met radiatoren zodat het souterrain goed te verwarmen is als ruimte.

Deze ruimte is natuurlijk multifunctioneel in te zetten, een praktijkruimte behoort ook tot de mogelijkheden. Oppervlakte is ca. 112 m² V.V.O. verdeeld over de begane grond en het souterrain.

Oppervlakte:
Woning: ca. 63 m²
Winkel ca. 112 m² V.V.O.
Tuin: ca. 86 m²
Balkon: ca. 5,3 m²
Berging: 15,3 m²

Locatie en bereikbaarheid:
De ruimte is zeer gunstig gelegen in de gezellige winkelstraat de Rijnstraat. Deze straat is zeer recent heringericht en ziet er netjes uit. Voor de deur is voldoende gelegenheid voor parkeren, u kunt hier thans voor 0,10 cent maximaal 1 uur parkeren. Het is mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen als bewoner/bedrijf.

In de directe omgeving zijn alle voorzieningen die u kunt wensen waaronder gezellige restaurantjes, koffietentjes en hippe winkels. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u naar de diverse verse winkels zoals de slager en de bakker maar ook de supermarkt is op loopafstand gelegen. Voor de benodigde ontspanning kunt u naar De Mirandabad of het Marten Luther Kingpark.

De bereikbaarheid van de ruimte is zeer goed zowel met eigen vervoer alsmede met het openbaar vervoer. U zit binnen enkele minuten op de snelweg.

Eigendomssituatie:
Het betreft een voortdurend recht van erfpacht onder de Algemene Bepalingen van voortdurende erfpacht 1994 de jaarlijkse canon is vooruitbetaald tot 15-02-2059. Grondeigenaar is de Gemeente Amsterdam.

Bestemming:
Conform het huidige bestemmingsplan is de bestemming "Gemengd 2". Waaronder o.a. detailhandel en huisgebonden beroep of huisgebonden bedrijf zijn toegestaan. Voor een uitgebreide beschrijving verwijzen wij u naar de brochure of de site ruimtelijke plannen.
Door middel van een vergunning is wonen toegestaan.

Vereniging van Eigenaars:
De vereniging van Eigenaars bestaat uit de huisnummers 234 en 236. Het is een slapende VvE en de kosten worden één op één doorbelast aan de eigenaren.

Oplevering:
In overleg.

Bijzonderheden:
- Hoge plafonds op de begane grond en goede hoogte in het souterrain.
- De canon is afgekocht tot 15-02-2059.
- Kleinschalige VvE, voor eigen rekening.
- Multifunctionele mogelijkheden van wonen en werken gecombineerd.
- Riante tuin op het zuidwesten.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkel met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
175 m²
In units vanaf
175 m²
Perceel
191 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
V
Indexnummer
A1
Perceel
10523
Eigendomssituatie
Erfpacht
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Rijnstraat 234 AMSTERDAM, Rivierenbuurt

naar Rijnstraat 234 AMSTERDAM, Rivierenbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Vragen? Bel ons dan gerust op 020-6001600 of stuur een . Contact opnemen