Vorige | Volgende

Korte Prinsengracht 20 hs AMSTERDAM, Centrum

Huurprijs € 45.000 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

Gave winkelruimte of kantoorruimte met een industriële en klassieke uitstraling en daarbij recent in- en extern helemaal aangepast aan de huidige gebruikers eisen. Het is een brede unit met een goede uitstraling(mogelijkheid), direct in het zicht vanaf de Haarlemmerstraat. Door de oorspronkelijke industriële functie is het een ruimte met een sterk onderscheidende hoogte. De ruimte straalt iets uit en inspireert en kan de juiste entourage zijn voor een bijpassend product of dienst! Het is een bijzondere en een leuke ruimte.

Maten:
De unit bestaat uit een open ruimte met een vide verdieping aan de achterzijde en een kelder aan de voorzijde. De begane grond is circa 89m2 en bestaat uit een grote, open werkruimte in een L-vorm, pantry en een toilet. De vide is circa 12m2, en is een leuke aanvulling op de begane grond (en is niet meegenomen in de genoemde 89m2) waarbij een gebruik en functie aan de huurder is. De kelder is circa 37m2, bereikbaar via een luik en trap, heeft een redelijk goede stahoogte (circa 190cm) en is uiterst functioneel (droog). Het front van het gehuurde is ruim 650cm breed en heeft fraaie, gesierde openslaande deuren en een separate loopdeur en daarnaast nog diverse ramen. Het is mede daardoor een opvallend lichte ruimte die aantrekkingskracht kan uitoefenen op passanten; 1 deur verder zijn de Haarlemmerdijk en Haarlemmerstraat immers!

De totale oppervlakte van de unit (kelder, begane grond en vide) is circa 138m2.

Afwerking:
De afwerking is gedeeltelijk puur, ruw en rauw en gedeeltelijk strak en functioneel, geheel in lijn met de industriële historie van het gebouw. Gedeeltelijk vernieuwd en gedeeltelijk de originele constructie en afwerking van het circa 130 jaar oude pand. Sanitair en pantry zijn volledig vernieuwd, de vloer is gedeeltelijk een robuuste houten dekvloer en gedeeltelijk bestaat het uit een nieuwe dekvloer.
Alle voorzieningen zijn tot aan de meter met een enige wand contactdozen en centrale verwarming. Een deel van de afwerking en bijbehorende kwaliteit kan huurder zelf toevoegen en bepalen.

Bestemming:
De bestemming van de unit is zeer ruim en in het bestemmingsplan omschreven als 'gemengd 1' waarbij kantoorfunctie en detailhandel met inbegrip van een mengfunctie mogelijk zijn. Voor een exacte omschrijving verwijzen wij naar www.ruimtelijkeplannen.nl . Huurder is verantwoordelijk voor de benodigde bestemming, een eventuele geschiktheidsverklaring of toetsing van het voorgenomen gebruik. Horeca is NIET toegestaan.

Het betreft een 'orde 2' pand en gelegen binnen het Rijksbeschermd stadsgezicht en UNESCO werelderfgoed gebied!
Kortom historisch een voornaam pand, kijk ook naar de foto's uit vervlogen tijden!

Huurvoorwaarden:
De verhuur zal geschieden op basis van een ROZ model huurovereenkomst waarbij er sprake is van een casco oplevering. Bij voorkeur een huurtermijn van 5+ 5 jaar. BTW op opslag in overleg overeen te komen. Huurder dient een waarborgsom te stellen ter grote van 3 maanden van de huurprijs. De huurprijs zal jaarlijks geïndexeerd worden.

Oplevering:
De ruimte wordt casco opgeleverd inclusief een c.v. installatie. Voor het gebruik hiervan zal een klein bedrag aan servicekosten worden belast (abonnement). Gas, water en elektra komen op naam van huurder.
Huurder is verantwoordelijk voor het verder afwerken en inrichten van de ruimte e.e.a. in overleg met de huurder.
de ruimte beschikt over een energielabel B (2018).

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Kantoor/winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
138 m²
In units vanaf
138 m²
Opp winkelruimte
138 m²
In units vanaf
138 m²
Perceel
1 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Toilet, Verwarming
Energielabel
Klasse B
Bekijk alle kenmerken
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Leen Cornelisse
Tel: 06-27023444
Email: leen@ameo.nl

Alle foto's

Kaart Korte Prinsengracht 20 hs AMSTERDAM, Centrum

naar Korte Prinsengracht 20 hs AMSTERDAM, Centrum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Vragen? Bel ons dan gerust op 020-6001600 of stuur een . Contact opnemen